- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor
Yerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederimSelam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi
Ya ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirinYerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederim
Ben de öyle dedimYa ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirin
Polikistik over var ama daha önce hiç böyle olmamıştıYa ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirin
Hadi bakalım.hayirli haberler verirsin inşallah canım hsg sonucun iyi çıkmıştır diye düşünüyorum ne macunu kullaniyorsunBende hsg çekildim bekliyorum son 10 gun adet gelirse tekrar bekleyisbuarada macun aldim faydasını görürüm inşallah
Iki adet arası kahve leke gelen kişilerin doğurganlığı yüksek oluyormus. Bizzat arkadaşım bu yüzden doktora gitmis bu cevabi almıştı.her ay 2 adet ortası kahve lekesi geliyorduSelam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi
Clife macunh çikolata ve pkos a çok iyi geliyor instagram da inceleyin istersenjzHadi bakalım.hayirli haberler verirsin inşallah canım hsg sonucun iyi çıkmıştır diye düşünüyorum ne macunu kullaniyorsun
Tamam.canim bakıcam mutlak aClife macunh çikolata ve pkos a çok iyi geliyor instagram da inceleyin istersenjz
Daha çok erken canım çıkmamıs olabilir.Bugün kan verdim aslında erken ama eğer 3 gün önce yaşadığım yerleşme kanaması ise sonuçlarda görünür belki
Hiç bilgim yok canım ama doktorunu bilgilendir derim neticede tedaviye başlamışsınız belki tedaviyle alakalı birseydirSelamlar yaklaşık bir haftadır yazmıyorum klomen iğne aşılama sonrası Regl oldum 14.günümd bitti.
Şimdi bugün refl biteli 3-4 gün oluyor sabahtan beri açık kırmızı pembe gibi akıntı geliyor kanama gibi neden oluyor acaba bilen var m ?
Sonuçta regl oldum bitti doktora gittim. Bi yumurta çatlamış ama tutmadı gebelik başka bir yumurta da kist oluşmuş demişti acaba onun etkisi mi bu akıntı?
Evet çıkmamışDaha çok erken canım çıkmamıs olabilir.