Üzülme canım rabbim 'n hayırlı gördüğü zamanda olur inşallah.bizlerin sabırla imtihanı bu inşallah.er yada geç yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlarVeeee sabah kanamam başladıbu sefer de tutmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım rabbim 'n hayırlı gördüğü zamanda olur inşallah.bizlerin sabırla imtihanı bu inşallah.er yada geç yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlarVeeee sabah kanamam başladıbu sefer de tutmadı
Nasilsin canim.yazmadin ne zamandır
İnşaAllah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin)Inşallah adet olmazsın canım ve pozitifi gorursun
canım soğan kürne adet bittikten yedi gün sonra mı başlanıyor.yanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
Nasilsin canim.yazmadin ne zamandır
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyorÇok şükğr cnm.oruç ramazan derken fırsat bulamıyoruz.bugün klomene başladım.daha 1 tane tek içtim ama kasık ağrısı başladı.bu ilaç hakkında pek bilgim de yok ama
Bence başla biran once canım yumurtlam dönemin E Bunyen hazır olsunBugün reglimm bitti gibi son bir gün belki akıntı şeklinde gelir. Soğan kürüne n zaman başlamalıyım??
Sorma canım bi ben varım buralarda.ne var ne yokHanımlar nerdesiniz nasılsınız kimse niye yazmıyor artık :-/
Nasıl gidiyor. İyilik sağlık şükür iyiyim abla sıkıntı yokSorma canım bi ben varım buralarda.ne var ne yok
Sevindim canım. Bende de aynı bi değişiklik yok adete son 7 gün.beklemeye devamNasıl gidiyor. İyilik sağlık şükür iyiyim abla sıkıntı yok
Hayırlısı olsun nasip bakalım ne oluyorSevindim canım. Bende de aynı bi değişiklik yok adete son 7 gün.beklemeye devam
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor
Yerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederimSelam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi
Ya ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirinYerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederim
Ben de öyle dedimYa ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirin
Polikistik over var ama daha önce hiç böyle olmamıştıYa ilişki de zorlanma ya çikolata kisti ve iltihap yapıyor bı baktirin