• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Çok şükğr cnm.oruç ramazan derken fırsat bulamıyoruz.bugün klomene başladım.daha 1 tane tek içtim ama kasık ağrısı başladı.bu ilaç hakkında pek bilgim de yok ama
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor

Bugün reglimm bitti gibi son bir gün belki akıntı şeklinde gelir. Soğan kürüne n zaman başlamalıyım??

Bende hsg çekildim bekliyorum son 10 gun adet gelirse tekrar bekleyis:işsiz: buarada macun aldim faydasını görürüm inşallah

Aynen cnm dr verdi çok şükür.yarın bitiuo ilacım 5 gün sonra gidicem baklm.ne güzel bi his.ama ben bu ay da hiç beklemiyorum nedense.alıştık artık heralde
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor

Selam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi

Selam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi
Yerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederim

Back