Bence kan ver derim.evde yapılan gebelik testleri hem herzaman doğru sonuç vermiyor hemde senin şuan çok erken.belki çıkmıyor da olabilir.bence kandan baktir bran once
regl bitiminden 2 gun sonra başlamak lazımSoğan kürüne ne zaman başlanıyordu? Regl olduğuma göre bunu deneyeyim şimdi de
Evet canım aktardan alınıyor.1 bardak suya 1 çay kaşığı katip günde 1 kere içiyorum.bence fayda eder.ben duzenl içmeye iyice başladım.akintilarim.dahi düzene girdi gibi.bence sana da fayda eder.dene derim zararı olan birşey degilHayit tohumu aktarlardan mı alınıyor tatlım. Bende şuan soğan kürü içiyorum ama geçen aylarda kontrole gittiğimde gebe kalamadığım için doktor hormon düzensizliğin var sadece demişti ve bi ilaç falan da başlamamıştı. Erkeklik hormonum biraz yüksekmiş. Hayit işe yarar mı acaba
Inşallah adet olmazsın canım ve pozitifi gorursunHeveslenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum((bi kaç gün de bekleyim bi test yapim sonra yine adet olmazsam gitmek istiyorum inşaAllah
Öylemi bilmiyordum canım teşekkür ederim.eger adet olursam yaparım tekrar umarım olmam adetine son 10 gün bakalımçocuk istemeyenler sadece sağlıklı olmak için yapanlara öyle 6 ayda bir demişti İbrahim Saracoglu, ama her ay yapa bilirsin , onun soyledigi gunleri dikkate alarak, kendi videosundan dinledigim için yorum yapmak istedim
Üzülme canım rabbim 'n hayırlı gördüğü zamanda olur inşallah.bizlerin sabırla imtihanı bu inşallah.er yada geç yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlarVeeee sabah kanamam başladıbu sefer de tutmadı
Nasilsin canim.yazmadin ne zamandır
İnşaAllah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin)Inşallah adet olmazsın canım ve pozitifi gorursun
canım soğan kürne adet bittikten yedi gün sonra mı başlanıyor.yanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
Nasilsin canim.yazmadin ne zamandır
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyorÇok şükğr cnm.oruç ramazan derken fırsat bulamıyoruz.bugün klomene başladım.daha 1 tane tek içtim ama kasık ağrısı başladı.bu ilaç hakkında pek bilgim de yok ama
Bence başla biran once canım yumurtlam dönemin E Bunyen hazır olsunBugün reglimm bitti gibi son bir gün belki akıntı şeklinde gelir. Soğan kürüne n zaman başlamalıyım??
Sorma canım bi ben varım buralarda.ne var ne yokHanımlar nerdesiniz nasılsınız kimse niye yazmıyor artık :-/
Nasıl gidiyor. İyilik sağlık şükür iyiyim abla sıkıntı yokSorma canım bi ben varım buralarda.ne var ne yok
Sevindim canım. Bende de aynı bi değişiklik yok adete son 7 gün.beklemeye devamNasıl gidiyor. İyilik sağlık şükür iyiyim abla sıkıntı yok
Hayırlısı olsun nasip bakalım ne oluyorSevindim canım. Bende de aynı bi değişiklik yok adete son 7 gün.beklemeye devam