Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım aktardan alınıyor.1 bardak suya 1 çay kaşığı katip günde 1 kere içiyorum.bence fayda eder.ben duzenl içmeye iyice başladım.akintilarim.dahi düzene girdi gibi.bence sana da fayda eder.dene derim zararı olan birşey degil

çocuk istemeyenler sadece sağlıklı olmak için yapanlara öyle 6 ayda bir demişti İbrahim Saracoglu, ama her ay yapa bilirsin , onun soyledigi gunleri dikkate alarak, kendi videosundan dinledigim için yorum yapmak istedim
Öylemi bilmiyordum canım teşekkür ederim.eger adet olursam yaparım tekrar umarım olmam adetine son 10 gün bakalım

Çok şükğr cnm.oruç ramazan derken fırsat bulamıyoruz.bugün klomene başladım.daha 1 tane tek içtim ama kasık ağrısı başladı.bu ilaç hakkında pek bilgim de yok ama
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor

Bugün reglimm bitti gibi son bir gün belki akıntı şeklinde gelir. Soğan kürüne n zaman başlamalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…