Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kizlar, ben geçen ay doktora gittim pko oldugunu soyledi, 15 gun sogan kuru yaptim adetim şuan 13 gun gecikti, iki kere test yaptim negatif ,hep adetten once göğüslerde agrı, şişkinlik falan olurdu ama şimdi hiç bi adet belirtileri de yok ,hamile ola bilirmiyim?

Adetin 13 gün geçmiş bence bi dr ye git.hem kan hem ultrason la baktir derim

Benimde yumurtalarım büyüyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum eşimde de sorun çıkmadı herşey normal ama asilamam tutmadı doktor sadece hgs istemedi sense oyle bir sorun olmasi imkansiz daha onceden bir enfeksiyon dusuk yada operasyon gecirmemissin dedi sizce soğan kuru yapsam iyi gelirmi kalabilirmiyim ?

Ben de aşılama sonrasında iki kere test yaptım negatif çıktı şimdi hasta olmayı bekliyorum daha sonra soğan kürüne başlayacağım hem Rahmi temizliyormuş hem de yumurtlamaya faydası varmış

Ben de aşılama sonrasında iki kere test yaptım negatif çıktı şimdi hasta olmayı bekliyorum daha sonra soğan kürüne başlayacağım hem Rahmi temizliyormuş hem de yumurtlamaya faydası varmış
Ama normal testte çıkmaz çok erken kan testi yaptır hasta olmazsan 15.gün gel tahlil yapalım demedimi doktorun beni kendisi çağırmıştı

Kesinlikle soğan kurunu öneririm benin de sorunum yokmus ama pci görünümü var dedi dr.gecen yıl ilkkez soğan kuru yaptığımın ertesi ayında hamile kalmıştım nasip olmadi düşük yaptım.kan pıhtılaşma sorunum varmis.o yüzden düşük yapıyormuşum.bu kez ocak ayında sanırım soğan kuru yaptım henüz hamile kalamadım.ama hayit tohumu iciyorum.hamile kalmayi kolaylastiruyor hormonlari duzenliyormus.Soğan kuru 6 ayda bir yapilmaliymis.hamilr kalmazsam ilerleyen aylarda yine yapicam

Bence kan ver derim.evde yapılan gebelik testleri hem herzaman doğru sonuç vermiyor hemde senin şuan çok erken.belki çıkmıyor da olabilir.bence kandan baktir bran once

Hayit tohumu aktarlardan mı alınıyor tatlım. Bende şuan soğan kürü içiyorum ama geçen aylarda kontrole gittiğimde gebe kalamadığım için doktor hormon düzensizliğin var sadece demişti ve bi ilaç falan da başlamamıştı. Erkeklik hormonum biraz yüksekmiş. Hayit işe yarar mı acaba

Tamam canım teşekkür ederim bende deniycem regl bitsin :)

çocuk istemeyenler sadece sağlıklı olmak için yapanlara öyle 6 ayda bir demişti İbrahim Saracoglu, ama her ay yapa bilirsin , onun soyledigi gunleri dikkate alarak, kendi videosundan dinledigim için yorum yapmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…