- 20 Mayıs 2018
- 144
- 12
Hayirli olsun Allah kucağınıza almayi nasip etsin bize de nasip etsin dua edinBen bu ay soğan kürüyle hamile kaldım şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun Allah kucağınıza almayi nasip etsin bize de nasip etsin dua edinBen bu ay soğan kürüyle hamile kaldım şaka gibi
Tabiki hala çıkma ihtimali var inşallah hamilesindir.benimde son 1 günüm kaldı.hayirlisi bakalimEvet çıkmamış ama benim hala umudum var bugün adetimin 23.gunu haftaya çıkar inşallah
Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza da alın sağlıkla büyütün inşalla H darısı bizlereBen bu ay soğan kürüyle hamile kaldım şaka gibi
Inşallah siz de hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin. Bol bol bu duayı okuyalim;Tabiki hala çıkma ihtimali var inşallah hamilesindir.benimde son 1 günüm kaldı.hayirlisi bakalim
Amin Allah razı olsun bu duayı bilmiyordum bundan sonra okurum tabi.hayirli haberler verelim birbirimizeInşallah siz de hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin. Bol bol bu duayı okuyalim;
Rabbi heblî milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semîud duâ.
Rabbim bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin..
Hadi bakalım hayırlı olsun canım.benimde bugün adet olmam lazım bakalım.insallahKızlarrrrr
Nersesiniz.kimler napıyo baklm.ben bugğn çatlatma iğnesi vuruldum.baklm ne bekliyo bizi bu ay
Amin cnm inş sende bende güzel haberler alırız.olacak inanıyorumHadi bakalım hayırlı olsun canım.benimde bugün adet olmam lazım bakalım.insallah
Allah razı olsun canım darısı başına inşaAllahSelam kızlar görüsmeyeli nasılsınız? Edvard en son hamile oldgunu soylemistin ben baya girmemisim cinsiyet belli olduguna gore masallah Allah bagıslasın canım
Tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlığıyla kucağına almak nasip etsin
Sende durumlar nasil canimSelam kızlar görüsmeyeli nasılsınız? Edvard en son hamile oldgunu soylemistin ben baya girmemisim cinsiyet belli olduguna gore masallah Allah bagıslasın canım
Amin inşaAllah canım ablacım bencede doktora git biran önceTebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlığıyla kucağına almak nasip etsin
Sagolasin canımAmin inşaAllah canım ablacım bencede doktora git biran önce
Bu ay nasip olmadi canım bize.insallah önümüzdeki ay bizde müjde veririz bozma moralniBende hasta oldum
Bende klomenle hamile kaldım hem soğan kürü hem de klomen kullandım o ay hamile kaldım darısı başınaSagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum