Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tabiki hala çıkma ihtimali var inşallah hamilesindir.benimde son 1 günüm kaldı.hayirlisi bakalim
Inşallah siz de hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin. Bol bol bu duayı okuyalim;
Rabbi heblî milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semîud duâ.
Rabbim bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin..

Inşallah siz de hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin. Bol bol bu duayı okuyalim;
Rabbi heblî milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semîud duâ.
Rabbim bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin..
Amin Allah razı olsun bu duayı bilmiyordum bundan sonra okurum tabi.hayirli haberler verelim birbirimize

Selam kızlar görüsmeyeli nasılsınız? Edvard en son hamile oldgunu soylemistin ben baya girmemisim cinsiyet belli olduguna gore masallah Allah bagıslasın canım

Ben 4 gün gecikmeli olarak bugün hasta oldum.umutlanip kan vermiştim.yarin sabah alacaktım sonucu.nasip olmadı.carsamba günü doktora gidiyorum.bakalim ne dicek

Amin inşaAllah canım ablacım bencede doktora git biran önce
Sagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum

Sagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum
Bende klomenle hamile kaldım hem soğan kürü hem de klomen kullandım o ay hamile kaldım darısı başına

X