- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Amin cnm inş sende bende güzel haberler alırız.olacak inanıyorumHadi bakalım hayırlı olsun canım.benimde bugün adet olmam lazım bakalım.insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inş sende bende güzel haberler alırız.olacak inanıyorumHadi bakalım hayırlı olsun canım.benimde bugün adet olmam lazım bakalım.insallah
Allah razı olsun canım darısı başına inşaAllahSelam kızlar görüsmeyeli nasılsınız? Edvard en son hamile oldgunu soylemistin ben baya girmemisim cinsiyet belli olduguna gore masallah Allah bagıslasın canım
Tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlığıyla kucağına almak nasip etsin
Sende durumlar nasil canimSelam kızlar görüsmeyeli nasılsınız? Edvard en son hamile oldgunu soylemistin ben baya girmemisim cinsiyet belli olduguna gore masallah Allah bagıslasın canım
Amin inşaAllah canım ablacım bencede doktora git biran önceTebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlığıyla kucağına almak nasip etsin
Sagolasin canımAmin inşaAllah canım ablacım bencede doktora git biran önce
Bu ay nasip olmadi canım bize.insallah önümüzdeki ay bizde müjde veririz bozma moralniBende hasta oldum![]()
Bende klomenle hamile kaldım hem soğan kürü hem de klomen kullandım o ay hamile kaldım darısı başınaSagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum
Çok sevindim cnm gözünüz aydın.rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
Ayy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalımSagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum
Amin inşaAllah darısı tez zamanda sizlerin başına inşaAllahÇok sevindim cnm gözünüz aydın.rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
Canım gözün aydınAmin inşaAllah darısı tez zamanda sizlerin başına inşaAllah
Saol canım darısı başına inşaAllahCanım gözün aydın![]()
Inşallah bizde bu ay önce allah ın izniyle sonra bu ilaçlar sayesinde hamile kalırız.klomen bitti.yarindan itibaren önemli günleri değerlenmem gerekiyor.sen ne durumdasın kaçıncı günündesin canimAyy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalım
Amin canım insallah. Senin hamilelik nasıl gidiyorBende klomenle hamile kaldım hem soğan kürü hem de klomen kullandım o ay hamile kaldım darısı başına