Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalım

Ayy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalım
Inşallah bizde bu ay önce allah ın izniyle sonra bu ilaçlar sayesinde hamile kalırız.klomen bitti.yarindan itibaren önemli günleri değerlenmem gerekiyor.sen ne durumdasın kaçıncı günündesin canim

Ben bayram sebebiyle memleketteydim.giremedim nete.sizlerden de ses çıkmamış.ne yapıyorsunuz kizlar ne durumdasiniz

İğne vurulmican mı cnm
Iğne vermedi canım.takibe gelmemi istedi.ama ben bayramdan sonra geri döneceğimi soyledim.yani verdiği tarihte orada olmayacaktım.tamam takip için illa kal demiyorum 6 gün duzenl ilişki dedi.18 inde klomen bitti.20 sinden itibaren diye tarih verdi.igneyi sordum.klomenin alt dozundasin. Dozu artırırsak ogme veririz dedi.sana verdi mi

Sende durumlar nasil canim
Ben yine bayram temizligi bayram derken bi de gorumcem geldi bugun girebildim. Bende durumlar beklemedeyiz canim esim 3 ay ilac kullandi sperm testi vericek sansa da hastanede bakan kisi izine cikmis. Sanirim tup bebek olcak bende sorun yok ama esimden dolayi boyle bi sorunumuz var hayirlisi artik 1 seneden fazla oldu artik beklemektense tup bebek icin sonuclara gore gorusucez bakalim

6 gün aralıksız ilşki mi verdi cnm.bana da gün aşırı.evet ben iğne vuruldum.36 saat sonra ilişki.omdan sonrada gün aşırı dedi

Hayırlısı olsun canım.bencede en iyisini düşünmüşsünüz.guzel haberlerini bekliyorum

Malesef bana iğne vermedi ya.evet 6 gün aralıksız ilişki dedi.sen2ij durumun daha umut verici keşke bana da iğne verseydi canım
Malesef cnm her geçen gün umudum azalıyo.bu ay da hiç bişy işe yaramadı.leke görmeye başladm.adetten sonra dr a gidicem.bana aklıma yatan bişiler sölemese dr mu değiştircem

Mrb kızlar uzun zamandır gelmedım ama bıraktım gıbıyız galiba bende bu ay ikinci aşılamaya denıcem amh tahlil 1.94 cıktı yumurta rezervi çok iyi demedi normal dedi doğurganlığı nasıl artırabılırım bilen varmı

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. Adet döngüm 22 gün olduğu için kafam karıştı soğan kürü konusunda. Benim adetim Düzenlidir her zaman.

Adetim 4-5 gün sürer, 9. Ya da 10.gün yumurtlarım. Yani kısacası adetim bittkten 4-5 gün sonra yumurtluyorum ben. Soğan kürüne ne zaman başlamalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…