Bende bugun test yaptim negativ bu ay sogan kuru yaptigim icin umutlanmistim ise yaramadi bide kurun 8. Gun idrar yollari ilyihabi oldum offff
idrar testi yaptim canim bi umut daha var mi diiyosun bbkan testi mi yaptırdın? idrar testi hemen cevap vermeyebiliyor çünkü
idrar testi yaptim canim bi umut daha var mi diiyosun bb
adet bittikten 7 gün sonra (yalnız ben adetin 7. günü başladım o şekilde biri hamile kalmıştı ) 2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun. kaynamaya başlayınca 1 orta bo normal yemeklik soğanı 4 e bölerek suya atıyosun ve kapağı kapatıyosun. 5 dk sonra ocağı kapat ve biraz ılımasını bekle. çok ılık olmayacak ama. sabah akşam bunu yapacaksın 15 gün
cok tesekkür ederim bilgin icin ama ben 3 aydir adet olamiyorum 5 aralikta kürtaj oldum ondan sonra adet olamadm. herhangi bi gün baslasam olur herhalde.
yani bu kür adetimi getirir mi bana faydasi olur mu arkadaslar. cok SIKINTILIYIM bi an önce adetimin gelmesini ve yeni bi hamilelik icin calismaya baslamak istiyorum. kan testi istemisti doktor bugün sonuclarini aldim
prolaktin 3.4-24.1 olmasi gerekirken benim ki 26.3 müs
bide TSH basal 0.27-4.2 normal deger benim ki 4.96
bunlardan anlayan varmi ben arastiridim ama anlamadim. anca persembe günü göstericem sonuclari doktora
prolaktin yüksekliği adet düzensizliği yapar. TSH için de hamilelik için en ideali 2 den küçük olması
adet bittikten 7 gün sonra başlanır. yani bittiği günü 1. gün sayıp 7.günde içmeye başlıyorsun. 15 gün yaptığında zaten adet zamanın geliyor. olup bitince diğer adetinden 10 gün önce tekrar başlayıp 10 gün içiyorsun.
canım kür bitince adet olursan diğer adetine 10 gün kala tekrar 5 yada 7 gün uyguluyorsun. adet olmazsan zaten hamilesin:))
aman da aman ağzından bal damlıyor arkadaşımmm:)) inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize.
kurum bıtelı 8 gun oldu ve bugun reglı olmam gerekıyor normalde 4-5 gun onceden goguslerde agrı sıslık kasıklarda agrı ve belımde agrı olurdu hıcbırsey yok anlamadım test yapmaya korkuyorum....
kurum bıtelı 8 gun oldu ve bugun reglı olmam gerekıyor normalde 4-5 gun onceden goguslerde agrı sıslık kasıklarda agrı ve belımde agrı olurdu hıcbırsey yok anlamadım test yapmaya korkuyorum....
herkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...
Arkadaşlar bende bir zamanlar sizler gibi hayaller içindeydim veeee şuan paşamla klavyede yazı kavgası yapıyoruz..rabbime şükürler olsun mucizemi gönderdi...
kısaca hikayemi anlatayım ben 8 yıllık evliyim ...doktorlar sebepsiz infertilite teşhisi koydu ..veee tedaviler başladı..3 aşılama 1 tüp bebek..ama negatif hepsi...artık yorulmuştum...kürleri araştıryordum...1 sene tedaviye ara verdik...soğan kürü yapmaya karar verdim...ve başladım 3 gün içebildim sadece sonra incir kürü...onuda 5 gün ancak içmiştirim...diğer ay tüp bebek için gidecektik...kürü yaptığım ay tedaviye hazırlık yapıyorum evde temizlik dolba yiyecekler hazırlıyorum..tedaviden sonra yorulmayayım diye....
veeeeee adetimi bekliyorumki 3.gün gideceğiz eşimle...5 gün geçti ..ne yapsam bilmiyorum..karar verdim hastaneye gittim...garanti olsun diye kanda baktırdım...5 HAFTALIK HAMİLEYİM..RABBİM 8 HAFTA yaşamasını nasip etti düştü...aradan 6 ay geçti yine ümitlerim azalmaya başlamıştıki tekrar denedim soğan suyunu 4 gün...tekrar adetim geçti..veeeeeeeeeeee...
SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hamileyim..işte bu rabbimin mucizesi...gerek kalmadı tedaviye...önce rabbime sığının dua edin...sonra olmaz demeyin ...oluyorrrrrrrrrr....
şimdi ÖMERİME kardeş düşünüyorum...emmeyi bıraktı..bende 2. çocuğu yapmayı düşündük eşimle RABBİM kısmet ederse...
ömerim şuan 8 aylık rabbim kardeş nasip ederse doğana kadar 1,5 2 yaşında oluyor...beraber büyürler...
bende tekrar soğan kürü deneyeceğim..ne kaybederim....inşallah rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
AMİNNNNNNNNNNN.....