herkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...
Arkadaşlar bende bir zamanlar sizler gibi hayaller içindeydim veeee şuan paşamla klavyede yazı kavgası yapıyoruz..rabbime şükürler olsun mucizemi gönderdi...
kısaca hikayemi anlatayım ben 8 yıllık evliyim ...doktorlar sebepsiz infertilite teşhisi koydu ..veee tedaviler başladı..3 aşılama 1 tüp bebek..ama negatif hepsi...artık yorulmuştum...kürleri araştıryordum...1 sene tedaviye ara verdik...soğan kürü yapmaya karar verdim...ve başladım 3 gün içebildim sadece sonra incir kürü...onuda 5 gün ancak içmiştirim...diğer ay tüp bebek için gidecektik...kürü yaptığım ay tedaviye hazırlık yapıyorum evde temizlik dolba yiyecekler hazırlıyorum..tedaviden sonra yorulmayayım diye....
veeeeee adetimi bekliyorumki 3.gün gideceğiz eşimle...5 gün geçti ..ne yapsam bilmiyorum..karar verdim hastaneye gittim...garanti olsun diye kanda baktırdım...5 HAFTALIK HAMİLEYİM..RABBİM 8 HAFTA yaşamasını nasip etti düştü...aradan 6 ay geçti yine ümitlerim azalmaya başlamıştıki tekrar denedim soğan suyunu 4 gün...tekrar adetim geçti..veeeeeeeeeeee...
SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hamileyim..işte bu rabbimin mucizesi...gerek kalmadı tedaviye...önce rabbime sığının dua edin...sonra olmaz demeyin ...oluyorrrrrrrrrr....
şimdi ÖMERİME kardeş düşünüyorum...emmeyi bıraktı..bende 2. çocuğu yapmayı düşündük eşimle RABBİM kısmet ederse...
ömerim şuan 8 aylık rabbim kardeş nasip ederse doğana kadar 1,5 2 yaşında oluyor...beraber büyürler...
bende tekrar soğan kürü deneyeceğim..ne kaybederim....inşallah rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
AMİNNNNNNNNNNN.....
Arkadaşlar benim kızımda soğan suyu mucizesi:) Eylülüm şimdi 2.5 yaşında.ben pcos hastasıyım oğlum 9 yaşında şimdi.evliliğimizin 5.senesinde tedaviyle oldu.eşim varikosel oldu,bende yumurtlama ilaçlarıyla 1 yılın sonunda hamile kaldım.pcos olduğum için bilirsiniz regl olmak işkence. 3-4 ay regl olmayıp iğneyle söktürürdüm reglimi.doğum kontrol hapı kullanırsam iyi bir kaç damla olurdum her ay,onunda yan etkileri malum.bir gün canıma tak etti oğlumda 5 yaşında hamilelik olşursa oluşsun, hapı bıraktım ibrahim saraçoğlunu gördüm tv de soğan suyunu anlatıyor hemen denedim regl olayım diye 15 gün içtim ben regl olmayı beklerken hamile kalmışım:) mucize bu işte:) doğumdan sonrada her adetime 10 gün kala 4- 5 ay içtim çok şükür ilaçsız regl oluyorum 1 hafta geçiyor sadece önceden yılda 3 defa iğnelerle olurdumKızlar şiddetle öneriyorum soğan kürünü.:))
arkadaşlar bize böyle şeyleri yazınca öyle umut dolu oluyoruz ki anlatamam size... Rabbim herkese yardım etsin, hayırlısıyla evlat sahibi etsin. ben de bugün başladım küre. aslında şu anda kistlerim için zorunlu olarak yasmin kullanıyorum ama hazır korunurken rahatla yapayım dedim. en azından kontrole gidince herşey temiz çıkarsa denemelere başlıcaz inşallah. çok sağolun kızlar paylaştığınız için. Allah evlatlarınızı hayırlı etsin.
soğan kürüm yarın sona eriyor. fakat ctesi, pazar içemedim.
kürü 2 gün daha uzatmalımıyım. yoksa yarın son kez içip kürü bitirmelimiyim
kurum bıtelı 8 gun oldu ve bugun reglı olmam gerekıyor normalde 4-5 gun onceden goguslerde agrı sıslık kasıklarda agrı ve belımde agrı olurdu hıcbırsey yok anlamadım test yapmaya korkuyorum....
herkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...
Arkadaşlar bende bir zamanlar sizler gibi hayaller içindeydim veeee şuan paşamla klavyede yazı kavgası yapıyoruz..rabbime şükürler olsun mucizemi gönderdi...
kısaca hikayemi anlatayım ben 8 yıllık evliyim ...doktorlar sebepsiz infertilite teşhisi koydu ..veee tedaviler başladı..3 aşılama 1 tüp bebek..ama negatif hepsi...artık yorulmuştum...kürleri araştıryordum...1 sene tedaviye ara verdik...soğan kürü yapmaya karar verdim...ve başladım 3 gün içebildim sadece sonra incir kürü...onuda 5 gün ancak içmiştirim...diğer ay tüp bebek için gidecektik...kürü yaptığım ay tedaviye hazırlık yapıyorum evde temizlik dolba yiyecekler hazırlıyorum..tedaviden sonra yorulmayayım diye....
veeeeee adetimi bekliyorumki 3.gün gideceğiz eşimle...5 gün geçti ..ne yapsam bilmiyorum..karar verdim hastaneye gittim...garanti olsun diye kanda baktırdım...5 HAFTALIK HAMİLEYİM..RABBİM 8 HAFTA yaşamasını nasip etti düştü...aradan 6 ay geçti yine ümitlerim azalmaya başlamıştıki tekrar denedim soğan suyunu 4 gün...tekrar adetim geçti..veeeeeeeeeeee...
SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hamileyim..işte bu rabbimin mucizesi...gerek kalmadı tedaviye...önce rabbime sığının dua edin...sonra olmaz demeyin ...oluyorrrrrrrrrr....
şimdi ÖMERİME kardeş düşünüyorum...emmeyi bıraktı..bende 2. çocuğu yapmayı düşündük eşimle RABBİM kısmet ederse...
ömerim şuan 8 aylık rabbim kardeş nasip ederse doğana kadar 1,5 2 yaşında oluyor...beraber büyürler...
bende tekrar soğan kürü deneyeceğim..ne kaybederim....inşallah rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
AMİNNNNNNNNNNN.....
Arkadaşlar benim kızımda soğan suyu mucizesi:) Eylülüm şimdi 2.5 yaşında.ben pcos hastasıyım oğlum 9 yaşında şimdi.evliliğimizin 5.senesinde tedaviyle oldu.eşim varikosel oldu,bende yumurtlama ilaçlarıyla 1 yılın sonunda hamile kaldım.pcos olduğum için bilirsiniz regl olmak işkence. 3-4 ay regl olmayıp iğneyle söktürürdüm reglimi.doğum kontrol hapı kullanırsam iyi bir kaç damla olurdum her ay,onunda yan etkileri malum.bir gün canıma tak etti oğlumda 5 yaşında hamilelik olşursa oluşsun, hapı bıraktım ibrahim saraçoğlunu gördüm tv de soğan suyunu anlatıyor hemen denedim regl olayım diye 15 gün içtim ben regl olmayı beklerken hamile kalmışım:) mucize bu işte:) doğumdan sonrada her adetime 10 gün kala 4- 5 ay içtim çok şükür ilaçsız regl oluyorum 1 hafta geçiyor sadece önceden yılda 3 defa iğnelerle olurdumKızlar şiddetle öneriyorum soğan kürünü.:))
ayyy hemde ne umut oldu cok tesekkur ederım paylasımına bende buay ılk defa yaptım ve suan 1 gun gecıktı evde test yaptım negatıf ama kırmızıları gormeden umudumu kaybetmıcem inşallahh hayırlısıyla bende hamısımdırherkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...
AMİNNNNNNNNNNN.....
aynen bacim cok umutlaniyorum bende :))
iyi haberlerini bekliyoruz canim insallah :)
nilay seninde iyi haberlerini bekliyoruzz bekle biraz sabirli ol bencede yani basa gelince tabi bekleyemio insan ama iste :))
cok duygulandim canim darisi bize insallah insanin ici umit doluyo :)
insallah yakinda sogan kürü mucizesi cogalacak burda :)
aynen bacim cok umutlaniyorum bende :))
iyi haberlerini bekliyoruz canim insallah :)
nilay seninde iyi haberlerini bekliyoruzz bekle biraz sabirli ol bencede yani basa gelince tabi bekleyemio insan ama iste :))
cok duygulandim canim darisi bize insallah insanin ici umit doluyo :)
insallah yakinda sogan kürü mucizesi cogalacak burda :)
NİLAYY canım inşallah hamiledirsin...rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?
hala bırsey yok 2 gun gectı cok korkuyorum ınsallah gormem kırmızılıarı
hala bırsey yok 2 gun gectı cok korkuyorum ınsallah gormem kırmızılıarı
canım adetime 10 gün varken uygulayacağım değil mi ikinci kürümü, 10 gün kala 5 gün uygulasam olur mu ki
önce 15 gün kullan adet ol bitsin.
ikinci adetine 10 gün kala 10 gün boyunca uygulayacaksın. 5 gün kullansanda olur bence.
burdaki yorumların çoğunu okursan bir çok kişi kürü tam bitirmeden ve düzensiz içmelerine rağmen faydasını görmüşler.
eğer kistin miyomun varsa bence düzenli içmelisin
canım bir sorun varmı yok mu bilmiyorum sadece denemek istedim 15 günlük kürüm bitti zaten burada paylaşmıştım okuyanlar bilirler :)
ve o ay adet sancım olmadı hatta sende yorum yazmıştın belki iyi gelmiştir temizlenmiştir diye...
malum şimdi ikinci adetim için uygulayacağım 5 gün yapayım ben en iyisi daha da yapmam
günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?
bugun kırmızılar geldı maalesef bu ay sogan ıse yaramadı
Kızlar selam. Benim de eşimde sperm sayısı azlığı ve yavaşlığı var; ona 20 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Bugün hastalandım, yine hayal kırıklığı:-(Ben de soğan kürüne başlayacağım adetimin 7. günü. İki sorum olacak size:
1) Beyaz soğandan kasıt içi beyaz olan soğan mı (çünkü mor ve kırmızı soğanların içi renkli), yoksa dış kabuğu da beyaz olan soğan mı?
2) Bu ay ilaçlı rahim filmi için randevu aldım, dr. tüplerine bakalım dedi. Rahim filmi için kullanılan ilaç o ay gebelik olsa zarar verir mi? Çok zor bir işlem mi?
1.5 yıllık evliyiz ve neredeyse hiç korunmadık. O kadar çok üzülüyorum ki, Rabbim nasip eder inşallah hepimize bebişlerimizi...