Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar bize böyle şeyleri yazınca öyle umut dolu oluyoruz ki anlatamam size... Rabbim herkese yardım etsin, hayırlısıyla evlat sahibi etsin. ben de bugün başladım küre. aslında şu anda kistlerim için zorunlu olarak yasmin kullanıyorum ama hazır korunurken rahatla yapayım dedim. en azından kontrole gidince herşey temiz çıkarsa denemelere başlıcaz inşallah. çok sağolun kızlar paylaştığınız için. Allah evlatlarınızı hayırlı etsin.

aynen bacim cok umutlaniyorum bende :))

soğan kürüm yarın sona eriyor. fakat ctesi, pazar içemedim.
kürü 2 gün daha uzatmalımıyım. yoksa yarın son kez içip kürü bitirmelimiyim

iyi haberlerini bekliyoruz canim insallah :)

kurum bıtelı 8 gun oldu ve bugun reglı olmam gerekıyor normalde 4-5 gun onceden goguslerde agrı sıslık kasıklarda agrı ve belımde agrı olurdu hıcbırsey yok anlamadım test yapmaya korkuyorum....

nilay seninde iyi haberlerini bekliyoruzz bekle biraz sabirli ol bencede yani basa gelince tabi bekleyemio insan ama iste :))

cok duygulandim canim darisi bize insallah insanin ici umit doluyo :)

insallah yakinda sogan kürü mucizesi cogalacak burda :)

ayyy hemde ne umut oldu cok tesekkur ederım paylasımına bende buay ılk defa yaptım ve suan 1 gun gecıktı evde test yaptım negatıf ama kırmızıları gormeden umudumu kaybetmıcem inşallahh hayırlısıyla bende hamısımdır

sabır denen bırsey kalmadı walla canım heyecanla beklıyorum

NİLAYY canım inşallah hamiledirsin...rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...

darısı başımıza inşallah. benimde kür bitti beklemedeyim. BAT 21 mart umarım güzel haberleri paylaşırım sizinle burdan

günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?

hala bırsey yok 2 gun gectı cok korkuyorum ınsallah gormem kırmızılıarı

canım inşallah hamilesindir. kan testi yaptır bence. idrar testleri çok yanıltıyor.
takıldığım topikteki 2 arkadaşımız bütün belirtileri yaşadılar ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüler. ama dün kan testi yaptıklarında sonuç negatif çıktı. onların adet tarihleri geçmemişti daha 3 gün vardı. ama senin tarihinde geçmiş bence güzel bir kan testi yaptır :)

canım adetime 10 gün varken uygulayacağım değil mi ikinci kürümü, 10 gün kala 5 gün uygulasam olur mu ki

önce 15 gün kullan adet ol bitsin.
ikinci adetine 10 gün kala 10 gün boyunca uygulayacaksın. 5 gün kullansanda olur bence.
burdaki yorumların çoğunu okursan bir çok kişi kürü tam bitirmeden ve düzensiz içmelerine rağmen faydasını görmüşler.

eğer kistin miyomun varsa bence düzenli içmelisin

canım bir sorun varmı yok mu bilmiyorum sadece denemek istedim 15 günlük kürüm bitti zaten burada paylaşmıştım okuyanlar bilirler :)

ve o ay adet sancım olmadı hatta sende yorum yazmıştın belki iyi gelmiştir temizlenmiştir diye...

malum şimdi ikinci adetim için uygulayacağım 5 gün yapayım ben en iyisi daha da yapmam

hımm o zaman 5 gün dene. bende ilk kürümü tam 15 gün içemedim :))))
12-13 günde bıraktım. bu ay hamiş kalamazsam nisan ayında yine deneyeceğim

günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?

iltihap olunca olabiliyormus oyle akinti, icin temizleniyo diye umuyorum canim :)

Kızlar selam. Benim de eşimde sperm sayısı azlığı ve yavaşlığı var; ona 20 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Bugün hastalandım, yine hayal kırıklığı:-(Ben de soğan kürüne başlayacağım adetimin 7. günü. İki sorum olacak size:

1) Beyaz soğandan kasıt içi beyaz olan soğan mı (çünkü mor ve kırmızı soğanların içi renkli), yoksa dış kabuğu da beyaz olan soğan mı?

2) Bu ay ilaçlı rahim filmi için randevu aldım, dr. tüplerine bakalım dedi. Rahim filmi için kullanılan ilaç o ay gebelik olsa zarar verir mi? Çok zor bir işlem mi?

1.5 yıllık evliyiz ve neredeyse hiç korunmadık. O kadar çok üzülüyorum ki, Rabbim nasip eder inşallah hepimize bebişlerimizi...

Son düzenleme:

cevap
1) beyaz soğan dediği pazarlarda satılan dışı kahverengimsi olan soğanlardan. mor ve bembeyaz olanlardan değil
2) randevunu almışsın canım. gittiğinde sorarsan daha iyi olur, daha temkinli olur senin için

inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…