Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Asis, cevabın için teşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşuruz, sevgiler...

canım önce şuna dikkat çekerim, adetinin 7. günü değil adet bittikten 7 gün sonra başlanır. sorularına gelince, soğan olarak dışı kahverengi olan köy soğanları vardır ya ondan kullanılacak. mor ve kırmızı olmaz, diye özellikle yazıyor nette. rahim filmine gelince, zaten o da adetin 5. günü veya 6. günü çekilir. sebebi ise gebelik olmamasının kesinliğidir. çünkü ilaç içeride ne varsa temizlediğinden bebeğin olmadığına emin olunan adetin son günleri tercih edilir. Allah kolaylıklar versin. kürün bitince bize de yaz sonuçlarını olur mu :)

günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?

Evet canım olabiliyor,için temizleniyor gittikçe açılacak rengi merak etme.saraçoğlunu dinlemiştim öyleymiş:)

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..soğan kürüyle hamile kalanları okudukça bende ümitlendim ve adetimin 6. günü başladım yapmaya bugün 10. gün ama bende akıntı olmadı ..içi temizlediği için herkeste yoğun bi şekilde akıntı olmuş..bende işe yaramadı mı acaba??

Canım çok teşekkürler bilgiler için. Ben bu ay yine rahim filmine cesaret edemeyeceğim, zaten eşim de sperm sayısı (16.5 milyon) ve ileri hızı az (%7.5), tedavisi devam ediyor. En az bir ay daha kürlerle deneme yapacağım (ona keçiboynuzu, bana soğan), hayırlısı inşallah. Sen de yeni başladın sanırım. İnşallah güzel haberlerimizi payaşırız diyeyim. Sevgiler...

evet canım bugün 3. günüm kürde. benim çikolata kistim var o nedenle yapıyorum. inşallah şifa buluruz ve inşallah bebek sahibi oluruz :)

merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ya bu soğan kürü çok iğrenç nasıl içiyorsunuz bi kere deneyim dedim mide bulantısından öldüm bende bu kürü uygulamayı istiyorum ama mide bulantısından içemiyorum siz nasıl içiyorsunuz

Ben şuan reglim, reglim bitince başlayacağım ama ne olursa olsun içerim gibi geliyor, burnu tıkayıp. Şifa niyetine, yeterki Rabbim bebişimi nasip etsin. Canım sen de eğer midem kaldırıyorsa zorla. Ben sadece gastiritim var, onu azdırır mı diye korkuyorum, yoksa bir dikişte içerim gibi geliyor)

merhaba hoş geldin aramıza :) sıcak içince daha az kokuyor tam soğumasını bekleme hatta sıcakken daha faydalıymış zaten. ben kendimde şunu fark ettim hani deniyor ya yemekten 10 dk önce içilir, diye, işte içtikten hemen 10 dk içinde güzelce yemeğimi yersem hiç bir şekilde dokunmuyor. mesela akşam içtim soğan suyunu ama yemeğe oturmamız zaman aldı yani beklemek zorunda kaldım, o zaman biraz dokunuyor bana da. kısacası hemen üzerine güzelce yemeğini yersen hem tadı hem kokusu aklından çıkmış oluyor

inşallahhhhhh :) bende akıntı falan olmadı ama bu iyiye işarettir sanırım iltihap yok ya da kötü ise bende işe yaramamış da olabilir

canım bende de çok akıntı olmamıştı ve korunmayı bıraktıktan sonra başlayan adet sancım da olmamıştı bu kür sayesinde inş iyiye işarettir bu şimdi ikinci adetten 10 gün önce ikinci kez uygulayacağım canım bakalım

haftaya başlarım bende ikinci kürü uygulamaya....

Son düzenleme:

senin rahatsızlığın var mıydı canım tam hatırlayamadım şimdi. ben kistlerim olduğu için akıntım olur diye düşünmüştüm de. gerçi daha bugün 4. günü yapıcam erken de söylüyor olabilirim :)

benim de hiç akıntım olmadı. gerçi benim kist problemim falan yoktu.kisti olan arkadaşların akıntılarının olduğunu biliyorum

rahatsızlığım var mı yok mu bilmiyorum canım 7 aydır deniyoruz malesef olmadı bir de soğan kürünü deneyim dedim sadece.

çok fazla akıntım olmadı ve adet sancımı da aldı... şimdi ikinci kürü yapacağım işte haftaya başlarım bakalım bu ay o güzel haberi alacak mıyım...

kürünü yap ama doktorunu da ihmal etme bence. basit bir sebepten bile bekliyor olabilirsin.

inşallahhhhhh :) bende akıntı falan olmadı ama bu iyiye işarettir sanırım iltihap yok ya da kötü ise bende işe yaramamış da olabilir

Canım belki de reglle atacaksın, hiç belli olmaz, şifa bulacağımıza inanıyorum ben, inanmak yolun yarısı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…