- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
yani denemekle birşey kaybetmeyiz diyorsun.belki bu işe yarar inşallah hepimize fayda sağlar.
bence, yaşın müsaitse 1 ay daha denemelisin, bu şekilde hamile kalan bayan çok var çünkü. herhangi bir sorun tespit edildi ise o başka tabi o zaman tedavini aksatma, derim.
yanı ben oyle dusunuyorum en azından..bizde bır sorun olmadıgını soyledı doktor ama ıdrar yollarımda enfeksıyon var bu da bebişe engelmiş..onu temızlıyormus ondan sonra gelır dıye beklıyroum ınsallahhhhh
canım 22 yaşındayım çok doktora gittim her biiri aynı şeyi söyledi saglıksınız hatta yumurtalıklarımın iiii çalıştıgını ikiz bebeğimin dahi olabilecegni söylediler 3 yıl olacak ama bebiş yok bende aşılamadan önce 1 kez daha deneyip denememeye karar veremedim sogan kürünü
1 aydan sonra 2. ve 3. aylarda regle 10 gün kala oluyordu değil mi
Ya kizlar benimde sogan kurunde bugun 8. Gunum ama bi kac gundur yanma oluyor bende tuvalete ciktigimda idrar yollari iltijabi oldum sanirim bu normalmi biraksammi acaba ilk defa oldum cok canim yandi kararsizim sogn suyunun yan etkisi olabilirmi
Ya kizlar benimde sogan kurunde bugun 8. Gunum ama bi kac gundur yanma oluyor bende tuvalete ciktigimda idrar yollari iltijabi oldum sanirim bu normalmi biraksammi acaba ilk defa oldum cok canim yandi kararsizim sogn suyunun yan etkisi olabilirmi
bırakma bence benımde ıdrar yollarında enfeksıyon var bu cocuga engelmıs temızlıyor ıste devam et....
günaydın :) sebebi yoksa bence kesinlikle dene soğan kürünü.
soğan kürünü günde 2 kere iç. ama aynı zamanda gün içerisinde de bol bol su içmen gerekir. idrarını temiz suyla atabilirsin
Canim cok su iciyorum ama acaba iltihabi bu sekildemi atiyorum diye dusunuyorum hic olmazdim bu turseyler ilk defa bu ay oldum boyle iltihap sogan suyunun etkisimi acaba
yanı ben oyle dusunuyorum en azından..bizde bır sorun olmadıgını soyledı doktor ama ıdrar yollarımda enfeksıyon var bu da bebişe engelmiş..onu temızlıyormus ondan sonra gelır dıye beklıyroum ınsallahhhhh
slm kızlar bugün adetimin 3. günü soğan kürüne ne zaman başlamalıyım.nasıl uygulamalıyım.
slm kızlar bugün adetimin 3. günü soğan kürüne ne zaman başlamalıyım.nasıl uygulamalıyım.
inşallah canım ne güzel olurdu hepimiz hamileyiz diye haykırabilseydik burada değil mi.
sogan kürüm dün bitti salı adet olamam gerek 5 günüm kaldı ama sanki adet olacakmışım gbi geliyo of umarım olmaz