Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

soğan kürü kullananlar hu huuuuuuu nerelerdesiniz.
nasıl gidiyor kür uygulamanız. kimseden çıt çıkmıyor :)))))))

benim bugün 10. günüm 5 gün sonra kürüm sona eriyor

ben sogan kurumu bitirdim sekercmmm incir havucumun 2. seansina basladim hatta :))))))
ama sogan kurunu incir bitince tekrarlicammm o da adet olmadan 10 gun once falan diooooo ee ama o zaman ya yumurtayla sperm kavussmussa acaba bi zarari olmazmi ????????????????????

diye soriimm dedimmm mart pisicani ::)))

iyi yaptın mart kedisi :)))))))
pardon londra kedisi :)))

ibrahim saraçoğlunu yaz izlediklerimden bir tanesinde , yadaaaaaaa okuduklarımdan bir yerde herhangi bir düşüğe falan sebep olmayacağını söylemişti.
tabi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın demişti.

geçtiğimiz şubat ayında yaptım bu kürü ama kırmızı kartı yedim malesef olsun vardır bir hayır belki bu arada adet sancım gitti bu kürü yaptığım ay sancılanmadım...

bu ayda yapmam lazımmış ondan sonra yapılmıyor zaten, ikinci ayda da 10 gün kala bir hafta yapıcam onu bekliyorum ben de hayırlısı...

üzülme canım,
belki bu ay soğan kürü ile rahatlamıştır için temizlenmiştir. kırmızı kartın bittiği ilk gün ilişkiye gir.
daha sonrada ovulasyon tarihi bul ve o günlerde bol bol çalışın inşallah tutar

selam arkadaslar size birsey sormak istiyorum cahilligime verin :)
bu sogan kürü nasil oluyo nasil hazirliyosunuz
ben 5 aralikta kürtaj oldum hala adet göremedim adetin 7. günü falan baslanmasi gerekiyo deniliyo ben adet olamadigim icin hemen baslasam olur mu?

amiinn canımm inş. söylediklerini yapacağım

inş söylediğin gibi içim temizlenmiştir...

benimde bugün 5 .günüm sogan kürü yapmaya başladım as birascık pkocan oldugumu ögrendim ama vardiyalı çalışınca adetim hemen biter bitmez başladım 00:00/08:00 de başladım 16:00/00:00 bitircem adet olduktan snra 10.günü gene yapcam inşallah hamiş kalırızzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar adetimin 7.günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün kullandım adetime 4 gün vardı ama adet oldum tekrar yapıcam dogru zamn nedr acaba yanlış zamanda mı başladım?

kızlar adetimin 7.günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün kullandım adetime 4 gün vardı ama adet oldum tekrar yapıcam dogru zamn nedr acaba yanlış zamanda mı başladım?

normalde adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor. adet görürsen eğer (ki sen görmüşsün) bir daha ki adetinden 10 gün önce yine 5 yada 7 gün uygulaman yeter. inşallah diğer aya hamile kalırsın.

ovulasyon gününü bul arkadaşım bu çok önemli.
o tarihte yumurta ve spermler buluşuyormuş :)))

kızlar ben anlamadım yaww
adetin başlangıç gününü sayarak mı 7. gün başlanıyor yoksa bittiğii gün mü 1. güm kabul edılıp 7. gün başlanıyor? herkes ayrı yazmışşş kafam karıştı
bide 15 gün bu kürü uygulayınca zaten 2. adete bikaç gün kalıo yanı adete 10 gün kalmıo 2. kürü nasıl uygulayacağızz???

yazıları okuyunca çokk heyecanlandım inşallah benmde bi bebişim olurrr lütfen bilen biri bana cevap verebilirmii

adet bittikten 7 gün sonra başlanır. yani bittiği günü 1. gün sayıp 7.günde içmeye başlıyorsun. 15 gün yaptığında zaten adet zamanın geliyor. olup bitince diğer adetinden 10 gün önce tekrar başlayıp 10 gün içiyorsun.

arkadaslar gecen gün soru sormustum ama okuyan olmadi sanirim bana bu sogan kürünü nasil yaptiginizi anlatabilir misiniz.

canım kür bitince adet olursan diğer adetine 10 gün kala tekrar 5 yada 7 gün uyguluyorsun. adet olmazsan zaten hamilesin:))

arkadaslar gecen gün soru sormustum ama okuyan olmadi sanirim bana bu sogan kürünü nasil yaptiginizi anlatabilir misiniz.

adet bittikten 7 gün sonra (yalnız ben adetin 7. günü başladım o şekilde biri hamile kalmıştı ) 2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun. kaynamaya başlayınca 1 orta bo normal yemeklik soğanı 4 e bölerek suya atıyosun ve kapağı kapatıyosun. 5 dk sonra ocağı kapat ve biraz ılımasını bekle. çok ılık olmayacak ama. sabah akşam bunu yapacaksın 15 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…