Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçtiğimiz şubat ayında yaptım bu kürü ama kırmızı kartı yedim malesef olsun vardır bir hayır belki bu arada adet sancım gitti bu kürü yaptığım ay sancılanmadım...
bu ayda yapmam lazımmış ondan sonra yapılmıyor zaten, ikinci ayda da 10 gün kala bir hafta yapıcam onu bekliyorum ben de hayırlısı...
üzülme canım,
belki bu ay soğan kürü ile rahatlamıştır için temizlenmiştir. kırmızı kartın bittiği ilk gün ilişkiye gir.
daha sonrada ovulasyon tarihi bul ve o günlerde bol bol çalışın inşallah tutar
kızlar adetimin 7.günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün kullandım adetime 4 gün vardı ama adet oldum tekrar yapıcam dogru zamn nedr acaba yanlış zamanda mı başladım?
kızlar adetimin 7.günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün kullandım adetime 4 gün vardı ama adet oldum tekrar yapıcam dogru zamn nedr acaba yanlış zamanda mı başladım?
kızlar ben anlamadım yaww
adetin başlangıç gününü sayarak mı 7. gün başlanıyor yoksa bittiğii gün mü 1. güm kabul edılıp 7. gün başlanıyor? herkes ayrı yazmışşş kafam karıştı
bide 15 gün bu kürü uygulayınca zaten 2. adete bikaç gün kalıo yanı adete 10 gün kalmıo 2. kürü nasıl uygulayacağızz???
yazıları okuyunca çokk heyecanlandım inşallah benmde bi bebişim olurrr lütfen bilen biri bana cevap verebilirmii
kızlar ben anlamadım yaww
adetin başlangıç gününü sayarak mı 7. gün başlanıyor yoksa bittiğii gün mü 1. güm kabul edılıp 7. gün başlanıyor? herkes ayrı yazmışşş kafam karıştı
bide 15 gün bu kürü uygulayınca zaten 2. adete bikaç gün kalıo yanı adete 10 gün kalmıo 2. kürü nasıl uygulayacağızz???
yazıları okuyunca çokk heyecanlandım inşallah benmde bi bebişim olurrr lütfen bilen biri bana cevap verebilirmii
arkadaslar gecen gün soru sormustum ama okuyan olmadi sanirim bana bu sogan kürünü nasil yaptiginizi anlatabilir misiniz.