- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
son kararım şu bence sen incir kürünü uygulamalısın. madem kistin yada miyomun yok incir kürünü uygula.
eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin sabah akşam birer kaşık
tamam canım uygulayacağım sözevet o konuda çok çok haklısın Rabbim isterse herşey olur..anlaştım canım teşekkür ederim desteğin için bu arada sen ne kadardır istiyorsun bebek daha önce sormuşmuydum yoksa
bende 9 aydır evliyim 4 aydır istiyoruz ama olmadı. kasım ayında başladık çalışmalara :26: :26: :26:
kızlar benim bat 3 mart ilk bu ay uyguladım soğan kürünü lütfen dualarınızı eksik etmeyin.göğüslerim özellikle sabahları uyandığımda çok acıyor bu bir belirtimi acaba.
canım inşallah hamilesindir. umudunu kaybetme
adet olmama yakın benim göğüslerim hiç sızlamazdı. üşüme dışında başka belirtileri hiç olmazdı
ama bu ay yani şubat ayında. göğüslerim şişti sızladı, sıcak bastı, canım sürekli tatlı şeyler istedi, herşeye ağlar oldum.
ve sonucunda adet oldum :))
gülücük işareti koydum ama bu duruma üzülmüştüm. vücudum kendini hazırlamaya başladı diye düşünüyorum. bugün adetimin son günü. ben dün soğan kürüne başladım.
umarım bu ay hamile kalırım çok istiyorum.
adet olmama yakın benim göğüslerim hiç sızlamazdı. üşüme dışında başka belirtileri hiç olmazdı
ama bu ay yani şubat ayında. göğüslerim şişti sızladı, sıcak bastı, canım sürekli tatlı şeyler istedi, herşeye ağlar oldum.
ve sonucunda adet oldum :))
gülücük işareti koydum ama bu duruma üzülmüştüm. vücudum kendini hazırlamaya başladı diye düşünüyorum. bugün adetimin son günü. ben dün soğan kürüne başladım.
umarım bu ay hamile kalırım çok istiyorum.
merhaba canım hoşgeldin..bu kürlerin hepsi ayrı problem için kullanılıyor..mesela soğan kürü kist miyom iltihap gibi şikayetlerde,incir kürü yumurta sayısını artırmak çatlamasını sağlamak kaliteli yumurta elde etmek için,bal tarçın da adet düzensizliği için kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla..okuduğum diğer topiclerde bu kürlerle hamile kalan arkadaşlar olduğunu gördüm.sorununa göre kullanırsan etkili olabilir canım..
Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü
Allah bağıslasın kızını. darısı başımıza.
soğan kürümün 3. günündeyim. tadına alıştım hiç garip gelmiyor artık