- 30 Ocak 2012
- 220
- 14
Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü
kizlar su soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz tarifi nasıl ve ne zaman baslayıp bitiriyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü
kizlar su soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz tarifi nasıl ve ne zaman baslayıp bitiriyorsunuz?
soğan kürü için canım öncelikle 1.5 bardak suyu kaynatacaksın
sonra içine 1 adet orta boy kahverengi kabuğu olan soğanı iki yada 4e bölüp kaynayan suya ekleyeceksin
sonra birlikte 5dk kaynatacaksın.
süzeceksin ve ılıkken ama sıcağa yakın ılık olcak şekilde içeceksin.
sabah aç karna ve akşam yemeğinden önce aç karna olacak yada öğle akşam
yada akşam gece yapabilirsin ama yemeklerden 20dk falan önce olacak.
bu küre adetinin 7.gününden başlayarak 15gün boyunca içeceksin.
bence faydalı bir kür.
bu gün soğan küründe son günüm bakalım ne olacak
canım kaç gün içtin bende 9.gündeyim
benımde 13.gunum ınsallahh sıfa olur bıze
canim benim bende kullandim o igneyi bence saracogluna sor sitesine girip yada doktoruna ama bence kürü uygulama derim cünki vücudunun nasil reaksiyon verecegini bilemezsin clomifen ignesi yumurtayi gelistirecek catlatacak ama sogan kürüde yumurtaliklara kislere adet gününe yardimci oluyor karistirma derim sen bilene basvur doktoruna yani.hakkinda hayirlisi olsun canim..
sogan küründe 14.günüm umarım emeklerimiz boşa çıkmaz ilk defa denedim bu aşılamaya gidecektim ama olmazsa 1 ay daha mı sogan kürü denesem diyorum hiç problem yokken aşılama için erken mi sizce 2 buçuk yıl oldu bebek isteyeli sizsce ne yapmalıyım (laf aramızda aşılama olmaktan çok korkuyorumm )
Ben geçen yıl rahim filmi,laparoskopi aklınıza gelebilecek tüm ilaçları kullandım.Laparoskopiden sonraki ay glukofen+femara ile gebe kaldım.Ama dış gebelikti.Temmuz ayında metatrax adlı kemoterapi iğnesiyle sonlandırıldı.Sonra bebiş olmadı.Geçen iki ay puregon 75 ml+ovitrelli göbekten verdi doktor yaptım ama sonuç hüsran.2 aydır tedaviyi bıraktım.Adetlerim düzenli 28-31 arasında oluyor.bugün adetimin 2.günü sizce soğan kürünü denesem mi.daha önce hiç denemedim.ne zaman başlamalıyım.doktor herşey normal gebelik bekliyorum dedi ama fos çıktı...
gecmıs olsun cnm...ıbrahım saracoglunun sıtesıne bak ıstersen benım bır kac arkadasım bu yontemle hamıle kaldı ini bızede sıfa olur...