Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kizlar su soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz tarifi nasıl ve ne zaman baslayıp bitiriyorsunuz?

soğan kürü için canım öncelikle 1.5 bardak suyu kaynatacaksın
sonra içine 1 adet orta boy kahverengi kabuğu olan soğanı iki yada 4e bölüp kaynayan suya ekleyeceksin
sonra birlikte 5dk kaynatacaksın.
süzeceksin ve ılıkken ama sıcağa yakın ılık olcak şekilde içeceksin.
sabah aç karna ve akşam yemeğinden önce aç karna olacak yada öğle akşam
yada akşam gece yapabilirsin ama yemeklerden 20dk falan önce olacak.
bu küre adetinin 7.gününden başlayarak 15gün boyunca içeceksin.
bence faydalı bir kür.

Son düzenleme:
soğan kürü için canım öncelikle 1.5 bardak suyu kaynatacaksın
sonra içine 1 adet orta boy kahverengi kabuğu olan soğanı iki yada 4e bölüp kaynayan suya ekleyeceksin
sonra birlikte 5dk kaynatacaksın.
süzeceksin ve ılıkken ama sıcağa yakın ılık olcak şekilde içeceksin.
sabah aç karna ve akşam yemeğinden önce aç karna olacak yada öğle akşam
yada akşam gece yapabilirsin ama yemeklerden 20dk falan önce olacak.
bu küre adetinin 7.gününden başlayarak 15gün boyunca içeceksin.
bence faydalı bir kür.

çok sağol canım:)

Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü

canım kaçıncı kürden sonra hamile kaldın benim 8 gün faan oldu 2 aydır adet olmuyorum bende direk içmeye başladım belki adetim gelir diye böyle şeyler duyunca umudum artıyo

Kizlar bana bu ay asılama yapılacak o yüzden yumurta gelistiren clomifen 50 mg kullanıyorum.Yinede bu soğan kürünü de yapsam birsey olur mu?Birde erkekler için sperm sayısı ve kalitesini artıran kürler biliyor musunuz?:18::18:

canim benim bende kullandim o igneyi bence saracogluna sor sitesine girip yada doktoruna ama bence kürü uygulama derim cünki vücudunun nasil reaksiyon verecegini bilemezsin clomifen ignesi yumurtayi gelistirecek catlatacak ama sogan kürüde yumurtaliklara kislere adet gününe yardimci oluyor karistirma derim sen bilene basvur doktoruna yani.hakkinda hayirlisi olsun canim..

canim benim bende kullandim o igneyi bence saracogluna sor sitesine girip yada doktoruna ama bence kürü uygulama derim cünki vücudunun nasil reaksiyon verecegini bilemezsin clomifen ignesi yumurtayi gelistirecek catlatacak ama sogan kürüde yumurtaliklara kislere adet gününe yardimci oluyor karistirma derim sen bilene basvur doktoruna yani.hakkinda hayirlisi olsun canim..

sağol canım en iyisi bu ay yapmayayım.

merhaba kızlar kısaca kendimi tanıtayım
ben 23 yaşında 7 yıllık evli 3 aşılama ve 4 tüp bebek yaptım ve hiç birinde hamile kalamadım
eşimde sayı ve hareket iyi ama morfoloji %2
bundan ziyade ben pko hastasıyım
pko hastası olduğumuda 3. tüp bebeyimde öğrendim daha önceden eşimden dolayı olmadığını sanıyodukki
tüp bebek dr deyiştirince pko hastası olduğum ortaya çıktı
şu an şeker hastalarının kullandığı bir ilaç var glokofen onu kollanıyorum
ve bu ay çok düzenli bir çekilde adetimin 15. gününden başlayım adetimin 30. gününe kadar içtim
ve bu gün adet oldum bu soğan suyu benim gibi umutsuz vakalardada işe yararmı acaba ne dersiniz
taktir ilahi başka tabi rabbim diledikten sonra olmayacak bişi yok
bene adet düzensizliği yok 28 günde bir oluyorum ama sivilce tüylenme ve kilo var
şu an diyettisyene gidiyorum ve kilo vermeye çalışıyorum 3 hafta oldu başlıyalı 3.5 kilo berdim
şu an 77 kiloyum ve benim erken menopoz riskimde var pko hastalığından dolayı soğan suyuna devam edicem
benim gibi umutsuz vaka olup hamile kalan varmı?

Merhaba arkadaslar bende sogan kurune basladim bugun 9.gunum insallah Allahin izniyle bebisimiz gelcek bebek isteyen herkesin. Yalniz ben bisi sorcam ben klomen kullandim ayni zamanda ovitrelle ignesi oldum ama 1gun sogan kurunu yapamadim :KK43: aceba ondan sonra yapmam bir ise yaramiyormudur cok sorun teskil eder mi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz?

bende soğan kürüne devam ediyorum. ctesi günü içemedim umarım sorun olmaz

sogan küründe 14.günüm umarım emeklerimiz boşa çıkmaz ilk defa denedim bu aşılamaya gidecektim ama olmazsa 1 ay daha mı sogan kürü denesem diyorum hiç problem yokken aşılama için erken mi sizce 2 buçuk yıl oldu bebek isteyeli sizsce ne yapmalıyım (laf aramızda aşılama olmaktan çok korkuyorumm )

sogan küründe 14.günüm umarım emeklerimiz boşa çıkmaz ilk defa denedim bu aşılamaya gidecektim ama olmazsa 1 ay daha mı sogan kürü denesem diyorum hiç problem yokken aşılama için erken mi sizce 2 buçuk yıl oldu bebek isteyeli sizsce ne yapmalıyım (laf aramızda aşılama olmaktan çok korkuyorumm )

bence, yaşın müsaitse 1 ay daha denemelisin, bu şekilde hamile kalan bayan çok var çünkü. herhangi bir sorun tespit edildi ise o başka tabi o zaman tedavini aksatma, derim.

Ben geçen yıl rahim filmi,laparoskopi aklınıza gelebilecek tüm ilaçları kullandım.Laparoskopiden sonraki ay glukofen+femara ile gebe kaldım.Ama dış gebelikti.Temmuz ayında metatrax adlı kemoterapi iğnesiyle sonlandırıldı.Sonra bebiş olmadı.Geçen iki ay puregon 75 ml+ovitrelli göbekten verdi doktor yaptım ama sonuç hüsran.2 aydır tedaviyi bıraktım.Adetlerim düzenli 28-31 arasında oluyor.bugün adetimin 2.günü sizce soğan kürünü denesem mi.daha önce hiç denemedim.ne zaman başlamalıyım.doktor herşey normal gebelik bekliyorum dedi ama fos çıktı...:KK19:

bende reglımın 7.gununde basladım bugun son gunum cok sukur hıc aksatmadan bıtırıyorum ama galıba ben bıryerde yanlıslık yaptım:KK19::KK19::KK19:once suyu kaynatıp soganı atmak gerekıyormus heralde ama ben bunu dun ogrendım...1 soganı kabuguyla 4-e bolup suda 5 dk kaynattım ılıtıp ıctım...inşallahh sıfa olur gelır bebişlerımız yaaa :KK49::KK49::KK49:

Ben geçen yıl rahim filmi,laparoskopi aklınıza gelebilecek tüm ilaçları kullandım.Laparoskopiden sonraki ay glukofen+femara ile gebe kaldım.Ama dış gebelikti.Temmuz ayında metatrax adlı kemoterapi iğnesiyle sonlandırıldı.Sonra bebiş olmadı.Geçen iki ay puregon 75 ml+ovitrelli göbekten verdi doktor yaptım ama sonuç hüsran.2 aydır tedaviyi bıraktım.Adetlerim düzenli 28-31 arasında oluyor.bugün adetimin 2.günü sizce soğan kürünü denesem mi.daha önce hiç denemedim.ne zaman başlamalıyım.doktor herşey normal gebelik bekliyorum dedi ama fos çıktı...:KK19:

gecmıs olsun cnm...ıbrahım saracoglunun sıtesıne bak ıstersen benım bır kac arkadasım bu yontemle hamıle kaldı ini bızede sıfa olur...

X