Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yaptım canım ama benim kist miyom ya da iltihap gibi bir problemim yok belki faydası olur diye yapmıştım onun da bir faydası olmadı..bu ay pek çalışma yapamıycaz o yüzden boşuna kür uygulamak istemiyorum canım..

ben adet oldum bayanlar kürün bana bir etkisi olmadı ne yazıkki:2::2::2:

karabiber piştt üzülmek yok... kürün etkili olup olmadığın nerden çıkartıyorsun, bende kullandım bu ay ama adet oldum.. demekki kür bize bu ay fayda etcek.. moral bozmak yokk... tamam mı..Herşeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı var bekle sabır.. bizim için en önemlisi moral bozmadan sabır etmektir. Herşey Allahın takdiri..inşalllah yavrularımızı kucağımıza alcaz en yakın zamanda inşallah... Aminnn..

karabiber ayrıca hani bu ay adete 10 gün kala yine kür uygulayacaktık neden pes ediyon canım... olmadı ama...

kizlar merhaba
daha once ben de uygulamistim
arkasindan incir kuru sonra hamile kaldim

simdi yeniden denemek istiyorum ama onceki uygulamamda korunmadigim icin sogan kuru uygulama adetin 1.gunu baslamistim ama sanirim etki bakimindan adetin 7.gunundne itibaren degil mi?
eger oyle baliyorsaniz yumurtlama doneminde de devam edip dollenme olursa da devam ediliyor bebege zarari yok degil mi? yani kuru yaptigimiz ay korunmaya gerek yok?
daha once muhakkak konustunuz ama ben yeniden soruyorum tesekkurler

kürü kaç gün kullandın. bence pes etme Saraçoğlu 3 ay boyunca kullanın diyor. tabi aralar vererek.
ilk kürde hemen sonuç vermeyebilir

tam 15 gün kullandım..ama bende zaten soğan kürü kullanmamı gerektirecek bir sorun yok ya Allah deyip uyguladım ama bilmiyorum ki belki bu ay da uygularım ama bu ay pek çalışma yapamıycaz eşim şehir dışına çıkacak o yüzden boşuna kullanmayım diyorum ama bilemedim şimdi

canım nedense bu ay pek üzülmedim zaten..alıştım heralde artık zamanı var demekki daha..afedesin ama ben bir taraflarımı da yırtsam zamanı gelmeyince olmayacak bu..sabretmek zor gerçekten bakalım kısmet

soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor canım..yani adetten başlayıp 7.gün değil..ben zararı yok diye okumuştum burada..tabiki korunmana gerek yok canım..kürü uygulayıp ilk ay hamile kalan çok var.

canım nedense bu ay pek üzülmedim zaten..alıştım heralde artık zamanı var demekki daha..afedesin ama ben bir taraflarımı da yırtsam zamanı gelmeyince olmayacak bu..sabretmek zor gerçekten bakalım kısmet

canım zorda olsa biz bu sabretme işini öğrencez başka yolu yok. Allahım OL der ve olur.. sabır biraz. ayrıca soğan kürünü bu ay adetine 10 gün kala 5 gün daha uygula bende yapcam bu şekilde, çünkü rahmi çocuğa hazırlıyor illa hastalık olması gerekmez. bu ay eşim yok diyorsun ama Allah öyle bi yaparki bi kez yaparsınız hamile kalırsın. sen buna inan ve sabret canım.. üzülmek yok. üzüntü stres bizim düşmanımız. dost olan sabır ve inanç anlaştıkmı tatlım..

tamam canım uygulayacağım söz evet o konuda çok çok haklısın Rabbim isterse herşey olur..anlaştım canım teşekkür ederim desteğin için bu arada sen ne kadardır istiyorsun bebek daha önce sormuşmuydum yoksa

İbrahim Saraçoğlu vaginal akıntı için soğan suyu kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hanımlara kadınlardaki akıntıya karşı uygulayabilecekleri soğan suyu kürünün tarifini verdi

vaginal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik beyaz soğanı (kırmızı , mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Hamile kalmak için incir kürü'nü okumak için tıklayın

Uyarı : Sitemizdeki bilgiler paylaşım amaçlıdır.Sayın Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na sorularınızı kendisine ait Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU sitesini ziyaret ederek iletişim bölümünden sorabilirsiniz.

arkadaşlar yukarıda ki yazıyı paylaşmamın sebebi. ben şuan adetliyim. ve soğan kürüne başladım. zararı var mı yok mu bilgilenelim diye paylaştım

arkadaşlar yukarıda ki yazıyı paylaşmamın sebebi. ben şuan adetliyim. ve soğan kürüne başladım. zararı var mı yok mu bilgilenelim diye paylaştım

normalde adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor ama bilmiyorum ki adetliyken zararı olur mu..hee bu arada burada kist miyom falan diyor bunların hiçbiri bende yokki acaba incir kürünü uygulasam mı bilemedim kii puufff:2:

eşin yokmuş ama incir kürünü kullanarak yada adetin bittikten 7 gün sonra 2. soğan kürünü uygulayarak kendini hazırlayabilirsin.
eşin gelene kadar yumurtaların hareketlenmiş ve sağlıklı olmuş olur

son kararım şu bence sen incir kürünü uygulamalısın. madem kistin yada miyomun yok incir kürünü uygula.
eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin sabah akşam birer kaşık

ayy bilemedim vallaa şimdi..incir kürü hormonlardan birini yükseltiyormuş o hormonda gebe kalmayı engelliyormuş diye okumuştum burada biryerde..kafam çok karıştı şimdi:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…