- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
ben adet oldum bayanlar kürün bana bir etkisi olmadı ne yazıkki:2::2::2:
tam gününde mi oldun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam gününde mi oldun canım?
evet tatlım bat 27 şubattı pembe lekelerim dün akşamüstü başladı sabaha kadar iyice söküldü..ne yazıkki..:2::2:
karabiber piştt üzülmek yok... kürün etkili olup olmadığın nerden çıkartıyorsun, bende kullandım bu ay ama adet oldum.. demekki kür bize bu ay fayda etcek.. moral bozmak yokk... tamam mı..Herşeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı var bekle sabır.. bizim için en önemlisi moral bozmadan sabır etmektir. Herşey Allahın takdiri..inşalllah yavrularımızı kucağımıza alcaz en yakın zamanda inşallah... Aminnn..
kürü kaç gün kullandın. bence pes etme Saraçoğlu 3 ay boyunca kullanın diyor. tabi aralar vererek.
ilk kürde hemen sonuç vermeyebilir
karabiber piştt üzülmek yok... kürün etkili olup olmadığın nerden çıkartıyorsun, bende kullandım bu ay ama adet oldum.. demekki kür bize bu ay fayda etcek.. moral bozmak yokk... tamam mı..Herşeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı var bekle sabır.. bizim için en önemlisi moral bozmadan sabır etmektir. Herşey Allahın takdiri..inşalllah yavrularımızı kucağımıza alcaz en yakın zamanda inşallah... Aminnn..
karabiber ayrıca hani bu ay adete 10 gün kala yine kür uygulayacaktık neden pes ediyon canım... olmadı ama...
kizlar merhaba
daha once ben de uygulamistim
arkasindan incir kuru sonra hamile kaldim
simdi yeniden denemek istiyorum ama onceki uygulamamda korunmadigim icin sogan kuru uygulama adetin 1.gunu baslamistim ama sanirim etki bakimindan adetin 7.gunundne itibaren degil mi?
eger oyle baliyorsaniz yumurtlama doneminde de devam edip dollenme olursa da devam ediliyor bebege zarari yok degil mi? yani kuru yaptigimiz ay korunmaya gerek yok?
daha once muhakkak konustunuz ama ben yeniden soruyorum tesekkurler
canım nedense bu ay pek üzülmedim zaten..alıştım heralde artık zamanı var demekki daha..afedesin ama ben bir taraflarımı da yırtsam zamanı gelmeyince olmayacak bu..sabretmek zor gerçekten bakalım kısmet
canım zorda olsa biz bu sabretme işini öğrencez başka yolu yok. Allahım OL der ve olur.. sabır biraz. ayrıca soğan kürünü bu ay adetine 10 gün kala 5 gün daha uygula bende yapcam bu şekilde, çünkü rahmi çocuğa hazırlıyor illa hastalık olması gerekmez. bu ay eşim yok diyorsun ama Allah öyle bi yaparki bi kez yaparsınız hamile kalırsın. sen buna inan ve sabret canım.. üzülmek yok. üzüntü stres bizim düşmanımız. dost olan sabır ve inanç anlaştıkmı tatlım..
arkadaşlar yukarıda ki yazıyı paylaşmamın sebebi. ben şuan adetliyim. ve soğan kürüne başladım. zararı var mı yok mu bilgilenelim diye paylaştım
normalde adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor ama bilmiyorum ki adetliyken zararı olur mu..hee bu arada burada kist miyom falan diyor bunların hiçbiri bende yokki acaba incir kürünü uygulasam mı bilemedim kii puufff:2:
eşin yokmuş ama incir kürünü kullanarak yada adetin bittikten 7 gün sonra 2. soğan kürünü uygulayarak kendini hazırlayabilirsin.
eşin gelene kadar yumurtaların hareketlenmiş ve sağlıklı olmuş olur