hee işte ondan canım sağol bilgilendirdiğin için
arkadaşlar bende bugün başlıyorum. şubat ayından çok emindim ama olmadı.
cnmm hemen incir-havuc kurunede basla 21 gun boyunca onuda uygula bence ben oyle yaptim bakalim sonucu bu ay bekliyorum ama sunu diyebilirimki 4 aydir ovulasyon testimde cift cizgi olmamisti bu ay ilk defa oldu o yuzden herkese tavsiye etmek istiyorum insallah hepmiz bebislerimize kavusuruz :))
canım bende yumurtlama felan hiç bir problem yok ama olmuyor işte 8 aydır.bana soğan kürüne devam et dediler.onu nasıl yapıcam tam bilemiyorum.kimisi yine adetin 7. günü başal 21 gün iç diyo kimiside 1 hafta yada 5 gün iç diyo
karabiber nerelerdesin canım, hamilemisin değilmisin seni çok merak ediyorum. gel artıkkk....
geldim tatlım buradayımbende bilmiyorum canım henüz adet olmadım bat bugün..ama çok fena üşüttüm yatıyorum acaba ondan gecikir mi bilgin var mı senin?
geçmiş olsun canım.. evet canım olabilir, dış ve iç etkenler adet düzenini bozar ama inşallah, hasta olduğun için gecikmez adetin kuzum inşallah hamile olduğun için gecikir ve bu gecikme tam 9 ay sürer canım:)))
amiiin canım ne kadar güzel bir dilek bu böyle teşekkür ederim2 gün önce test yaptım negatifti ama tek çigzi bile taa 3-5 dk sonra belirdi canım beklemedim attım birdahada bakmadım heralde bu bozuk dedim testte yapmadım tekrar beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun..
ben de 1 yıldır deniyorum ama olmadısoğan kürüyle çok hamile kalan okudum bu topikte ben de bu ay başladım. umarım en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
evet canım hayırlısı.. Allahım inşallah hayırlı zamanda vercek bebişlerimizi.. adet olursanda hiç üzülme..
incir kürünü biliyorum. ama incir-havuç kürü diyorsunuz çoğu. bu kür nasıl hazırlanıyor nasıl bir şeydir arkadaşlar
teşekkür ederim canım ben devam edyorum şimdi daha iyim umarım emeklerimizin karşılıgını alırız:)cnmm ben uyguladim bende agri yada akinti olmadi sadece reglimi erken oldum 1 hafta kadar fakat ben bu kuru yapmadan once cokcokcokkkk incelemistim saracoglu bu tur agri ve akintilarin olabilecegini bundan endise duyulmamasi gerektigini soyluyordu bence pesetme devam et ne guzel iste ise yariyor demekki
birde midesel yada bagirsak problemin varsa onadanda gaz yapiyor olabilir ama ben mide ulseri olan biri olarak direndim ve 15 gunu tamamladi hemen ardindan incir havuca basladim ve bitirdim ilk defa 4 ay sonra yumurtlamam gerceklesti sonucu bekliyoum allah insallah yardim eder.
sanada boll sans canim yilma devam :))))
cok bagirsak gaz sancin olursa gazgiderici biseyler ic yada boll yuruyus yap opuyorum cnm
normal demek ki cnm inş sende hamiş olursun herseyin hayırlısı olsun inşnormal canım benimde çok akıntım ve sancım olmuştu ilk 5 gün.benimde bgn bitti 15.günüm bakalım 3 martta bekliyorum reglimi inşallah gelmez ya hamiş olurum
evet cnm bende çok araştırdım herkesin yazdığı soruları okudum hata bu ay adetim gecikti hala yok ama gende başladım çünkü ne zaman olacağım belli deil,bu kürü çok yapan var ve faydasını gören var,tv de de çok iddalı konuşuyo,sonuçta bunu yemekte de yiyosunuz diyo ne zararı olabilir diyo,valla bana mantıklı geldi en azından kimyasal bişi deil
amiiin canım inşallah bende bu ay ilk defa denedim bat bugün beklemedeyim..