inşallaaah canım ağzından bal damlıyor vallaaabende bekliyorum hayırlı haberler ama nedense pek umudum yok bu ay da olmayacak gibime geliyor inşallah yanılırım canım..olmazsa üzülmem inşallah çünkü her ay yıkılıyorum canım etrafeımda bir sürü hamile akrabam arkadaşım var onları gördükçe benim niye olmuyor diyorum tabi Allahım daha iyi bilir ne zaman vereceğini ama şu sabırsızlık yok mu yiyip bitiriyor işte
hiç üzülme karabiber, olcak benim dün bitti adetim hemen çalışmalara başladım. tembel tembel geçti geçen ayım zaten:)) soğan suyu inşallah bu ay fayda etcek, benim umudum var eğer çalışmaların hakkını verdiysen bence sen bu ay hamilesindir diye düşünüyorum canım ama olmazsada önemli değil, bu ay olur dimi ama:)) birde canım ben incir kürü yapmıcam ama diyorum ki yumurtlamaya bir kaç gün kala incir ve havuçlu kür yapıp içsemmi çünkü yumurta çatlatmasına iyi geliyormuş, bi kaç yumurtam çatlar belki:)) şansım artar. zaten adet günüme 10 gün kala 7 yada 5 gün soğan kürü yapcam yine birde bu akşamdan itibaren eşimede keçiboynuzu kürü yapcam inşallah bu ay dualarımız kabul olur çalışmalarımız sonuç verir canımm:)) ama napmıyoruz üzülmüyoruz anlaştıkk:)) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...AMİNNNN
bayanlar banada yardımcı olun lütfen
geçen ay 12 si nde regl oldum 7-8 gün sürdü bugun ayın 23 u halen regl olmadım gebelık de yok pko var bende soğan suyuna başlamak ıstıyorum fakat bugun hemen başlasam olurmu acaba yoksa adet olmayı bekleyip ondan sonramı başlasam yardım lütfen
kızlar merhaba.
benım 2 adet negatıf tüp bebek denemem oldu.sorun yumurta rezervi azlıgı . bu sogan kürü yumurtlamayamı yardımcı oluyor yoksa kist ve miyomları temizlemek için mi? ben öyle biliyorum da...sizce benim incir kürümü yoksa sogan kürümü uygulamam lazım. bende herhangi bi kist falan oldugunu söylemedi doktor ama yine de ben önce soğan kürü uygulayıp bi temizlenmeyi daha sonra incir kürünü uygulayım dıyorum.fikirlerinize ve yardımlarınıza ıhtıyacım var.bide tahmini 25veya 26sı gibi adet olucam en uygun gün ve uygulama şeklini bana bildirebilirmisinz.
şimdidden teşekkürler...
mrb kızlar sogan kürünü yeni duydum bugun adetiimin 9 günü ama sabah sogan kürüne başladım yani 2 gün gecikme ile başlamış oldum yani 29 şubatta 15 gün kullanmış olacagım bu durunun zararı olur mu ? hiç sorunumuz olmadıgı halde bebişini bekleyenlerdenim bende :)
kızlar merhaba.
benım 2 adet negatıf tüp bebek denemem oldu.sorun yumurta rezervi azlıgı . bu sogan kürü yumurtlamayamı yardımcı oluyor yoksa kist ve miyomları temizlemek için mi? ben öyle biliyorum da...sizce benim incir kürümü yoksa sogan kürümü uygulamam lazım. bende herhangi bi kist falan oldugunu söylemedi doktor ama yine de ben önce soğan kürü uygulayıp bi temizlenmeyi daha sonra incir kürünü uygulayım dıyorum.fikirlerinize ve yardımlarınıza ıhtıyacım var.bide tahmini 25veya 26sı gibi adet olucam en uygun gün ve uygulama şeklini bana bildirebilirmisinz.
şimdidden teşekkürler...
teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı dediğin gibi yoğun akıntım seninle aynı şeyleri yaşadım evet inş bir faydasını görürüz canım
Bebişli geceler
canım adetin bittikten 7 gün sonra başlaman lazım yani adetin başlangicından 7 gün sonra değil..birşey olmaz zannedersem..bizde bir sorunumuz olmadığı halde bebiş bekliyoruz..kist miyom iltihap falan yok bende ama yinede kullandım işte yarın bitecek benim 15 gün..
hee bu arada incir kürü hormonlardan bir tanesinin değerini yükseltiyormuş diye duymuştum ama kulaktan dolma bilgiler tabi canım..o yükselen hormon da gebeliği engelliyormuş sanırım..ama yinede sen iyice bir araştır ona göre kullan bence..
evet canım sorun olmadan beklemekte çok kötü adetim 21 şubatta bitti 28 şubatta mı başlamalıydım ama 15 gün kullandıgımda kür bitiyo ve ertesi gün hemen regl zamanım gelmş oluyodu sogan bitkisel zararrı olmaz diye düşündüm ve adetimin 9 günü başladım
prolaktin hormonu canım... yani süt hormonu.
hee işte ondan canım sağol bilgilendirdiğin için
evet canım28 şubatta başlaman gerekirdi..yani beklenen adete 15 gün kala aşağı yukarı..mesela ben adetim bittikten 8 gün sonra başladım kür yarın bitiyo pzt de adet günüm ama kürü uyguladığın zaman 2-3 erken olabiliyormuş o yüzden 15 gün kalmasını beklemeden başladım bende..ama bir zararı olmaz sanırım senin gibi başlayanlar da var çünkü.
hiç üzülme karabiber, olcak benim dün bitti adetim hemen çalışmalara başladım. tembel tembel geçti geçen ayım zaten:)) soğan suyu inşallah bu ay fayda etcek, benim umudum var eğer çalışmaların hakkını verdiysen bence sen bu ay hamilesindir diye düşünüyorum canım ama olmazsada önemli değil, bu ay olur dimi ama:)) birde canım ben incir kürü yapmıcam ama diyorum ki yumurtlamaya bir kaç gün kala incir ve havuçlu kür yapıp içsemmi çünkü yumurta çatlatmasına iyi geliyormuş, bi kaç yumurtam çatlar belki:)) şansım artar. zaten adet günüme 10 gün kala 7 yada 5 gün soğan kürü yapcam yine birde bu akşamdan itibaren eşimede keçiboynuzu kürü yapcam inşallah bu ay dualarımız kabul olur çalışmalarımız sonuç verir canımm:)) ama napmıyoruz üzülmüyoruz anlaştıkk:)) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...AMİNNNN