Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba canım öncelikle denemelerin sonucunu alamadığınız için çok üzüldüm inan inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir..bu soğan kürü kist miyom ve iltihap temizlemek için kullanılıyor zannedersem yani ben öyle biliyorum..bizimde bir problemimiz yok..hatta bende iltihap kist miyom da yok belki faydası olur diye içtim işte yarın bitecek hatta..ibrahım saraçoğlu gribe falan da çok iyi geldiğini söylemişti yumurtalıklara faydası olmasa bile en azndan grip olmam ya da hafif atlatırım dedim..bakalım bana bir faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum adetime en geç 4 gün var..adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor 15 gün kullanmalısın..yani adetin 25 inde oldu 6 gün sürdü diyelim 2sinde biter 9 unda küre başlayıp 15 gün kullanman gerekir..yardımcı olabilmişmidir umarım:KK16:

karabiber teşekkür ederim canım.. önce soğan kürünü denicem adetimi beklıyorum. bu arada incir kürünü araştırıyorum. peki bir kere kullanmam yeterlimi acaba. sonra 15günden sonra incire başlayım dıyorum ama:26::26::26:

sogan kürü kullanmışsın benim aklım çok karışık kimisi adetin 7.günü başla dedi kimisi adetten 7 gün sonra dedi son adetimi 14 şubat oldum kür için uygun zaman nedir ayrıca bugun denemek için ilk sogan suyumu içtim:) bu şekilde devam etsem yararı olur mu?

bende bu ay bu kürü uyguladım.13. günüm bugün.bakalım c.tesi biticek.regl tarihim 3 mart inşallah gelmez ya hepimiz hamiş olalım kızlar ya çok istiyorum anne olmayı

sogan kürü kullanmışsın benim aklım çok karışık kimisi adetin 7.günü başla dedi kimisi adetten 7 gün sonra dedi son adetimi 14 şubat oldum kür için uygun zaman nedir ayrıca bugun denemek için ilk sogan suyumu içtim:) bu şekilde devam etsem yararı olur mu?

canım valla ben bu ay ilk yaptım reglim 6 gün sürüyo 7.gün başladım bakalımm.çoğu insan öle yapmış çevremden ve bu şekilde hamiş olanlr
da var

karabiber teşekkür ederim canım.. önce soğan kürünü denicem adetimi beklıyorum. bu arada incir kürünü araştırıyorum. peki bir kere kullanmam yeterlimi acaba. sonra 15günden sonra incire başlayım dıyorum ama:26::26::26:

mrb dmrsda incir kürü bi kaç kişiye sormuştum yapma demişlerdi düşük yaptırıyomuş

canım valla ben bu ay ilk yaptım reglim 6 gün sürüyo 7.gün başladım bakalımm.çoğu insan öle yapmış çevremden ve bu şekilde hamiş olanlr
da var

canm benimde adetim 7 gün sürüyo 9.gün başladım yani 2 gün gecikmeli rabbim nasp edecekse 2gün geç 2gün erken fark etmez diye düşündüm bu sabah başladım inş hepimiz bebişlerimize kavuşacagız:)

da var

canm benimde adetim 7 gün sürüyo 9.gün başladım yani 2 gün gecikmeli rabbim nasp edecekse 2gün geç 2gün erken fark etmez diye düşündüm bu sabah başladım inş hepimiz bebişlerimize kavuşacagız:)

da var

mrb dmrsda incir kürü bi kaç kişiye sormuştum yapma demişlerdi düşük yaptırıyomuş

yaaa:KK53::KK53::KK53: ikisini bi arada kullanılmamalı diye duymustum ama bunu duymadım bak... peki yumurtaları artırmak ve geliştirmek için bi kür biliyomusun? çünkü ben sogan küründen sonra onu yapmayı planlıyodum:26::26::26: Bende FSH yüksek çıkmıştı. yumurta rezervi az dediler:KK50:

mrb gulsen yazılarını takip ediyorum ve sürekli umut dolu konuşuyorsun bu çok hoşuma gitti bende umut doldum:) sogan kürü kullanmışsın benim aklım çok karışık kimisi adetin 7.günü başal dedi kimisi adetten 7 gün sonra dedi son adetimi 14 şubat oldum kür için uygun zaman nedir ayrıca bugun denemek için ilk sogan suyumu içtim:)

gelsencim, umut olmadan olmuyor, üzülünce bize zarar hem sağlığımız bozuluyor hemde stres yaptığımız için bebişimizin gelmezi gecikiyor, morali yüksek tutmak en güzeli, saraçoğlu soğan küründe başlama zamanını adet bitiminden en erken 7 gün sonra diyor. bende bu şekilde yaptım diğerlerine pek önem vermedim açıkcası, 14 şubatta oldun pek adetin ne kadar sürdü, önemli olan adetinin bittiği gün adetin bittikten sonra 7 gün say, o günden sonra yapmaya başlayabilirsin diye düşünüyorum. sen erken başlamış olabilirsin. eğer adet günün 3 gün sürüyorsa doğru zamanda başlamışsın diyebilirim..

gelsencim, umut olmadan olmuyor, üzülünce bize zarar hem sağlığımız bozuluyor hemde stres yaptığımız için bebişimizin gelmezi gecikiyor, morali yüksek tutmak en güzeli, saraçoğlu soğan küründe başlama zamanını adet bitiminden en erken 7 gün sonra diyor. bende bu şekilde yaptım diğerlerine pek önem vermedim açıkcası, 14 şubatta oldun pek adetin ne kadar sürdü, önemli olan adetinin bittiği gün adetin bittikten sonra 7 gün say, o günden sonra yapmaya başlayabilirsin diye düşünüyorum. sen erken başlamış olabilirsin. eğer adet günün 3 gün sürüyorsa doğru zamanda başlamışsın diyebilirim..

cnm 14 şubatta regl oldum 20 şubatta bittim bir daha regl tarihim 12-13 mart arasına denk geliyo dediğin gibii canım adet bittikten 7 gün sonra başlarsam 26şubatta küre başlamam gerek 15 gün kullanmam gerektiği çin marttın 11.günü kür bitiyo marttın 12sindede hasta olmam gerekiyo zaten....

kesinlikle öyle canım erken yada geç yap boşver rabbim verecekse her şekilde verir.beniim arkadaşım bi gün 2 kere bi gün 1 kez yapıyodu çok dikkat etmemişti mesela o ay hamiş kalmıştı.inşallah en kısa zamanda rabbim bizede o duyguyu yaşatsın

yaaa:KK53::KK53::KK53: ikisini bi arada kullanılmamalı diye duymustum ama bunu duymadım bak... peki yumurtaları artırmak ve geliştirmek için bi kür biliyomusun? çünkü ben sogan küründen sonra onu yapmayı planlıyodum:26::26::26: Bende FSH yüksek çıkmıştı. yumurta rezervi az dediler:KK50:

canım hormonlarla alakalı bi durum varsa mesela fsh yükseklği prolaktin yüksekliği onlarda incir kürü uygulanmıyormuş.öyle duydum bendede süt hormonu prolaktinim yüksekti 2 ay önece kesinlikle incir kürü uygulama dedi çevremdekiler

kesinlikle öyle canım erken yada geç yap boşver rabbim verecekse her şekilde verir.beniim arkadaşım bi gün 2 kere bi gün 1 kez yapıyodu çok dikkat etmemişti mesela o ay hamiş kalmıştı.inşallah en kısa zamanda rabbim bizede o duyguyu yaşatsın

canım bu arada hemşiremisin

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve soğan kürünü araştırırken bu topiği gördüm,ben de yaklaşık 10 aydır hamile kalamıyorum artık son ayım doktora gidicem ve en son 11 ocata adet oldum hala olamadım,son gittiğim doktor pcos görünümü var yumurtalıklarında 1 yılı doldur hamilelik olmazsa gel demişti şimdi son ayım gitmeden bu soğanı denemk istiyorum,size sorum şu ne zaman adet göreceğim belli deil zaten 10 gün gecikti şimdi başlasam olurmu belki doktora gidene kadar adet olurmu bu şekilde başlayan varmı

X