- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
merhaba canım öncelikle denemelerin sonucunu alamadığınız için çok üzüldüm inan inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir..bu soğan kürü kist miyom ve iltihap temizlemek için kullanılıyor zannedersem yani ben öyle biliyorum..bizimde bir problemimiz yok..hatta bende iltihap kist miyom da yok belki faydası olur diye içtim işte yarın bitecek hatta..ibrahım saraçoğlu gribe falan da çok iyi geldiğini söylemişti yumurtalıklara faydası olmasa bile en azndan grip olmam ya da hafif atlatırım dedim..bakalım bana bir faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum adetime en geç 4 gün var..adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor 15 gün kullanmalısın..yani adetin 25 inde oldu 6 gün sürdü diyelim 2sinde biter 9 unda küre başlayıp 15 gün kullanman gerekir..yardımcı olabilmişmidir umarım
karabiber teşekkür ederim canım.. önce soğan kürünü denicem adetimi beklıyorum. bu arada incir kürünü araştırıyorum. peki bir kere kullanmam yeterlimi acaba. sonra 15günden sonra incire başlayım dıyorum ama:26::26::26: