Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

inşallah canım faydasını görürüz. benim şimdi 2 gün kaldı adetime ama bütün adet belirtilerim var.. hayırlısı bakalım. bu ay olmazsa bir dahaki ay olur:))

karabiberim cumartesi günü adet oldum. ama hiç üzülmedim. çünkü bu ay esas yapmam gerekeni yapmadım. esas oğlanı ihmal ettim, ilişki olmayınca haliyle ne yapsan çocuk olmaz. şimdi bu ay sıkı çalışcam. eşimede keçiboynuzu kürü yapcam, kendimede incir kürü yapcam inşallah bu ay olur canım. sen ne yaptın nasılsın...

canım incir ve hayıt suyu kürü için bir ikazda bulunayım her ikisi de süt yapma özelliğine sahip yani prolaktin seviyesini arttırıyor sonucunda da adetiniz gecikiyor, göğüsler şişiyor heves ediyorsunuz hamileyim diye ama yanılma ihtimaliniz var yani demem o ki her ikisini kullanırken de dikkat etmek lazım geçen ay ben günde 2 defa hayıt içtim, incir yedim hergün... sonuç reglim tam 6 hafta gecikti (ilk kez başıma gelen bir şey) göğüslerim şişti defalarca test yaptırdım hamile değilmişim boşuna heves ve sinir bozukluğu...
her ikisini de kestim bir haftaya kadar (ve iki çeşit adet söktürücü kullanarak) regl oldum. Bu ay ise hiç gecikmedi 28. günün sonunda cuma günü regl oldum çok şükür ve acayip sevindim. regl olduğum için soğanı bıraktım bu aya hamile kalamazsam ikinci haftadan sonra bu sefer daha ciddi bir şekilde yapacağım soğan kürünü çünkü ben faydasını gördüm 5 günde...

slm kızlar.bende 205 senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum.ara kanamalar ve sancılar oluyo diye korktum bu zaman kadar. ama artık soğan kürü yapmaya karar verdim.ama benim bu ay aşılama yapılcak.bugün adetimin 3. günü.bu ay yapsam bi sakıncası olur mu ne dersiniz.

merhaba canım hayırlısı olsun zaten üzülmemişsin ne güzel ben her ay adet olunca ağlıyorum hüngür hüngür :2::2:
sanki ağlamak çareymiş gibi canım benim adetime daha 1 hafta var koskocaaaa 1 hafta nasıl geçcek bilmiyorum ama soğan kürü adeti belki 2 3 gün erkene çekebilirmiş o yüzden erken bekliyorum bakalım hayırlısı..haber veririm zaten buradan canım..ama çalışmayı bırakma çocuk nasıl olacak yoksa
bu ay bende eşime keçiboynuzu kürü yapmayı düşünüyorum..soğan kürünü hemen bırakmamak gerekiyor sanırım ibrahim saraçoğlu öyle demişti ilk ay 15 gün ikinci ay da 10 gün mü ne kullanılıyor heralde tam bilemiyorum ama..arkadaş söylemiş bak incir kürü bir hormonu yükseltiyormuş o da çocuk olmasını engelliyormuş bende düşünmüştüm ama vazgeçtim onu duyunca..hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh Rabbim bütün isteyenleri evlat sahibi yapar..

soğan kürü nasıl yaplıyo tarir edermsiniz kızlar bende bebek istiyorum bide bunu deneyelim

orta boy yemeklik soğanı 4-6 parçaya bölüp kaynayan suya atıyorsun canım sonra ağzı kapalı 5 dk daha kaynatıp ağzını açıp ılımaya bırakıyorsun..içebileceğin sıcaklığa geldiğinde her gün öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyorsun..adetine 15 gün kala başlıyorsun tabi..adet olsanda 15 güne tamamlamadan bırakmıyorsun..ikinci ay için devam ediliyor ama tam olarak ne zaman ve kaç gün olduğunu bilmiyorum canım..

soğan kürü nasıl yaplıyo tarir edermsiniz kızlar bende bebek istiyorum bide bunu deneyelim

ben bu soğan kürü tarifine göre uyguladım. ilki bitti şimde adetim başlamadan 10 gün önce 5 gün daha uygulayacağım. ama çalıştığım için akşam yemekten önce ve gece yatarken içtim.

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

a.s.canım..bence doktoruna danışmadan uygulama bu kürü aşılama falan yapılcakmış ya belki bir zararı falan olur bilemiyorum yani ben..en güzeli doktora danışmak..zaten bu küre adetin bittikten 7 gün sonra başlanıyor normalde..senin daha adetin bile bitmemiş..inş.Rabbim en kısa zamanda evlat verir sana hepimize tüm isteyenlere inşallaaah

evet canım hayırlısı olsun inşallah biz bu bebek işini halletcez, bende burda okudum incir kürü süt hormonlarını arttırıyormuş, bende vazgeçtim gibi, ama keçiboynuzu oldum eşime yapcam. soğan kürünüde önümüzdeki ay adet olmadan 10 gün önce 7 yada 5 gün yapcam. ama bu ay asıl önemli noktaya eğilcem, kendime bi planlar yaptım inşallah senin bu ay olur canım.. soğan kürü benim adetimi bir gün öne aldı. pek bi değişiklik yapmadı. ayy çok heycanlandım. bu ay olcakmış gibi geliyor bana:))

ayy hadi canım inşallah olur..evet soğan kürü adeti 2 3 gün öne çekebiliyormuş..zaten bebiş yoksa hemen olayım diyorum ben
bu ay biz iyi çalıştık ama bakalım hayırlısı
hemen kalkmadım yataktan,yastık falan koydum ayyy ne rezillik ya çok komiğime gidiyor
bu hemen hamile kalanlar nasıl kalıyorlar bilmiyorum ben..inşallah bizde bir gün tadarız annelik duygusunu yaaaa :2::2:

inşallah tadarız canım, sen moralini çalışmalarını yüksek tut, başarcağız inşallah, ayrıca bu bebişler bi doğsun onların popolarına popolarına vuralım:)) tosbalar yicem onları. ne kadar eziyet çektirselerde hiçbir önemi yok dimi canım:))

ayy keşke olsa da ben razıyım eziyete
inşallah canım sende moralini yüksek tut ben doktora gittiğim zaman stres yaparsan olmaz demişti gerçi elde değil illaki stres oluyor ama bakalım hayırlısı..aynen bende yicem Rabbim versin de biiii

ayy keşke olsa da ben razıyım eziyete
inşallah canım sende moralini yüksek tut ben doktora gittiğim zaman stres yaparsan olmaz demişti gerçi elde değil illaki stres oluyor ama bakalım hayırlısı..aynen bende yicem Rabbim versin de biiii

ayyy inşallah canım ya olsun da ben bütün eziyetlere razıyım..hiç bir önemi yok tabiki o duyguyu tadalım yeter ki
sen de moralini yüksek tut ama tamam mı..aynen bende yicem olsunlarda bi sıpalarrr

Selam arkadaslar ben kadinlar klubunu hep takip ediyorum ama bi turlu uye olmamistim nasip buguneymis ahdim vardi hamile kalirsam yazicam diye:) ben 2 yil hamile kalmak icin ugrastim her turlu tahlili yaptirdim sorun yoktu sogan kurunu hep duymustum ama kist yada iltihap olmadigi icin yapmaya gerek duymamistim gecen ay adetim gecikince doktora gittim kist olusmus dogum kontrol hapi verdi ilac kullanmayi hic sevmedigim icin sogan kurunun vakti geldi dedim 10 gun uyguladim devamini midem kaldirmadi biraktim bende agri akinti filan yapmadi bu yuzden ise yaramadi saniyodum adet gunum 5 gun gecince yeniden doktora gittim kist gecmedi dogum kontrol hapina mahkum kaldim diye dusunurken doktor ultrasondan once bi test yapalim dedi kan vermeye gittigimde onumde bi kiz vardi annesiyle guluyolardi kani verdim hemsire ikinizde ayni test icin gelmissiniz bakalim mujdeyi hanginize vericez dedi kizin yuzunde guller aciyo ben umutsuz 3 bucukta cikicak sonucu 4 te almaya gittim sirf kizla karsilasmiyim diye hemsire bilgisayarda acti tahlili negatif yaziyo kahrimdan olucam 2 yilda 100 kere test yapmisimdir:) kagidin ciktisini aldim nefretle baktim fh 830 larda delirdim sevincten hemen esim geldi aklima kostum doktora 6 haftalik dedi bebise inanamadim iyiki kullanmamisim hapi saracoglu sogan kadinlarin mucizesi diyor ben yasadim Allah herkese nasip etsin bebek sahibi olmayi umutlarinizi kaybetmeyin dostlar.

kızlar selam ben bu ay önce süt buğsu yaptım ve 8 gündürde soğan kürü uyguluorum ve dün en geç bugün hasta olmam gerekiodu ama bende tık yok lekem bile gelmedi soğan kürü adeti geçiktirrmi sancım bile yok sadece ara ara oluo oda benim için çok hafif ağır bir adet dönemi geçiriorum normaalde yoksa hamilemiyim heveslenmem mi gerekir yada soğandan dolayımı gecikme olur bilen varmı

ne kadar güzel ... darısı bize ben de 3 gündür içmekteyim Rabbim verir inş faydasını. bakalım.

Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana cesaret verdiniz bu uğurda yanlız olmadığımı hissettim mutluyum..
Ben 1.5 yıllık evliyim 4aydır korunmuyoruz bebiş olmayınca dr. gittim muayene sonrasında hormon testi yapıldı ve hipotiroidi (tiroid hormonunun hızlı çalışması)olduğum olduğum ortaya çıktı bir aylık yuksek dozajda ilaç tedavisi gördüm. bir ay sonra tekrar dr gittiğimde değerlerimin normala döndüğünü öğrendim çok şükür.. Doktorumda gebeliği kolaylaştırmak adına 5 günlük klomen tedavisi sonrasında da eşim ve benim için 3 günlük bir antibiyotik verdi klomen ilacım yarın bitiyor ertesi gün diğer ilaca başlıcaz eşimle Rabbim inşallah bu ay anne olmamı nasib eder..
Benim aklıma takılan şeyse adetim iki gün önce bitti ve soğan kürüne başladım bugun ikinci günüm sizce klomen tedavi sürecince soğan kürü yapmamda bir sakınca olurmu? birde adetten 15 gün sonramı baslamam gerekirdi yanlış birşey mi yaptım adet bitiminde başlayarak aklım karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Sevgiler ..

mrb yağmurbulutu bence soğan kürüne erken başlamışsın. bende geçen ay yaptım. soğan kurünün fayda etmesi için adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanması gerekir. ben yaptım adet bitiminden 8 gün sonra başladım. ve adetimde tam vaktınde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…