Selam arkadaslar ben kadinlar klubunu hep takip ediyorum ama bi turlu uye olmamistim nasip buguneymis ahdim vardi hamile kalirsam yazicam diye:) ben 2 yil hamile kalmak icin ugrastim her turlu tahlili yaptirdim sorun yoktu sogan kurunu hep duymustum ama kist yada iltihap olmadigi icin yapmaya gerek duymamistim gecen ay adetim gecikince doktora gittim kist olusmus dogum kontrol hapi verdi ilac kullanmayi hic sevmedigim icin sogan kurunun vakti geldi dedim 10 gun uyguladim devamini midem kaldirmadi biraktim bende agri akinti filan yapmadi bu yuzden ise yaramadi saniyodum adet gunum 5 gun gecince yeniden doktora gittim kist gecmedi dogum kontrol hapina mahkum kaldim diye dusunurken doktor ultrasondan once bi test yapalim dedi kan vermeye gittigimde onumde bi kiz vardi annesiyle guluyolardi kani verdim hemsire ikinizde ayni test icin gelmissiniz bakalim mujdeyi hanginize vericez dedi kizin yuzunde guller aciyo ben umutsuz
3 bucukta cikicak sonucu 4 te almaya gittim sirf kizla karsilasmiyim diye hemsire bilgisayarda acti tahlili negatif yaziyo kahrimdan olucam 2 yilda 100 kere test yapmisimdir:) kagidin ciktisini aldim nefretle baktim fh 830 larda delirdim sevincten hemen esim geldi aklima kostum doktora 6 haftalik dedi bebise inanamadim iyiki kullanmamisim hapi saracoglu sogan kadinlarin mucizesi diyor ben yasadim Allah herkese nasip etsin bebek sahibi olmayi umutlarinizi kaybetmeyin dostlar.