Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hmm ewet cnm ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim

canım görevin çok zor senin nasıl dayanıyorsun bebekleri aspire falan etmeye:18: insan kıyamıyor bebek falan ölünce:18: benimde tanıdığım bebek yoğun bakım hemşiresi merve hanım var yoksa o sen misin hastanenin baş harfini yazar mısın acaba

kızlar ben ilk bebeğime gerçekten de soğan kürü uygulayarak hamile kalmıştım 8 ay denemiştik olmamıştı bunu deneyince olmuştu bir de hergün üzüm çekirdeği yerdim o ay müjdeyi almıştık şimdi yine bebek düşünüyorum 3 aydır olmadı bu ay yine bunu deneyeceğim inşallal rabbim hepimize verir nasıl uyguladığımı soracak olursanız adetten hemen sonra hergün bir bardak öğlen aç karnına akşam aç karnına içiyordum siz de deneyin derim

sen istanbuldamısın k

ayy inşallah bizde hamiş oluruz canım.olur canım 2.ciside allahın izniyle

Herkese iy akşamlar arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu soğan kürü dediğiniz ne işe yarıyor nasıl oluyor kullanma talimatı nedir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim iyi sohbetler herkese..))

inş canım böyle şeyler okudukça umudum artıyo bende adetim btti başladım 7 gün sonra veya 15 gün sonra başla diyenler oldu ama ben adetim bitince başladım umuarım isteyen herkez bebişine kavuşur senin içinde hayırlısı olur umarım saglıkla 2.bebişiini de alırsın kucagına :)

sogan küründe bugun 3.günüm ama dünden beri kasıklarımdan gelen bi agrı mı böbreklerimden gelen bi agrı mı anlamadım ama ara ara keskin agrılar giriyo neden olabilir. Acaba ilthaplar yerinden mi oynamaya başladı zararı olmaz degil mi bu tür agrılar yaşayanlar var mı aranızda lütfen yardımcı olun bana...

ben dün videolarını izledim tekrar çok iddalı konuşuoyr saraçoğlu kendinden emin,bence denemkte fayda var,yoğun akıntı olacak diyor,kasık ağrısı normal bence olabilir ama hiç zararı yokmuş kendisi söyledi

cnmm ben uyguladim bende agri yada akinti olmadi sadece reglimi erken oldum 1 hafta kadar fakat ben bu kuru yapmadan once cokcokcokkkk incelemistim saracoglu bu tur agri ve akintilarin olabilecegini bundan endise duyulmamasi gerektigini soyluyordu bence pesetme devam et ne guzel iste ise yariyor demekki
birde midesel yada bagirsak problemin varsa onadanda gaz yapiyor olabilir ama ben mide ulseri olan biri olarak direndim ve 15 gunu tamamladi hemen ardindan incir havuca basladim ve bitirdim ilk defa 4 ay sonra yumurtlamam gerceklesti sonucu bekliyoum allah insallah yardim eder.
sanada boll sans canim yilma devam :))))
cok bagirsak gaz sancin olursa gazgiderici biseyler ic yada boll yuruyus yap opuyorum cnm

evet cnm bende çok araştırdım herkesin yazdığı soruları okudum hata bu ay adetim gecikti hala yok ama gende başladım çünkü ne zaman olacağım belli deil,bu kürü çok yapan var ve faydasını gören var,tv de de çok iddalı konuşuyo,sonuçta bunu yemekte de yiyosunuz diyo ne zararı olabilir diyo,valla bana mantıklı geldi en azından kimyasal bişi deil

normal canım benimde çok akıntım ve sancım olmuştu ilk 5 gün.benimde bgn bitti 15.günüm bakalım 3 martta bekliyorum reglimi inşallah gelmez ya hamiş olurum

normal canım benimde çok akıntım ve sancım olmuştu ilk 5 gün.benimde bgn bitti 15.günüm bakalım 3 martta bekliyorum reglimi inşallah gelmez ya hamiş olurum

cnmm hemen incir-havuc kurunede basla 21 gun boyunca onuda uygula bence ben oyle yaptim bakalim sonucu bu ay bekliyorum ama sunu diyebilirimki 4 aydir ovulasyon testimde cift cizgi olmamisti bu ay ilk defa oldu o yuzden herkese tavsiye etmek istiyorum insallah hepmiz bebislerimize kavusuruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…