meslektaş sayılırız ben ambulansta acil müdahaleyi yapıyorum ve size teslim ediyorum gerisi size kalmış:)
hmm ewet cnm ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim
meslektaş sayılırız ben ambulansta acil müdahaleyi yapıyorum ve size teslim ediyorum gerisi size kalmış:)
canım görevin çok zor seninnasıl dayanıyorsun bebekleri aspire falan etmeye:18: insan kıyamıyor bebek falan ölünce:18: benimde tanıdığım bebek yoğun bakım hemşiresi merve hanım var yoksa o sen misin hastanenin baş harfini yazar mısın acaba
sen istanbuldamısın k
kızlar ben ilk bebeğime gerçekten de soğan kürü uygulayarak hamile kalmıştım 8 ay denemiştik olmamıştı bunu deneyince olmuştu bir de hergün üzüm çekirdeği yerdim o ay müjdeyi almıştık şimdi yine bebek düşünüyorum 3 aydır olmadı bu ay yine bunu deneyeceğim inşallal rabbim hepimize verir nasıl uyguladığımı soracak olursanız adetten hemen sonra hergün bir bardak öğlen aç karnına akşam aç karnına içiyordum siz de deneyin derim
yok canım bursadayım kartal mı seninki oralarda akrabalarımız var evet zor yanı olsa da en güzeli bebekleri biberonla beslemek sevmekayy inşallah bizde hamiş oluruz canım.olur canım 2.ciside allahın izniyle
yok canım bursadayım kartal mı seninki oralarda akrabalarımız var evet zor yanı olsa da en güzeli bebekleri biberonla beslemek sevmek
kızlar ben ilk bebeğime gerçekten de soğan kürü uygulayarak hamile kalmıştım 8 ay denemiştik olmamıştı bunu deneyince olmuştu bir de hergün üzüm çekirdeği yerdim o ay müjdeyi almıştık şimdi yine bebek düşünüyorum 3 aydır olmadı bu ay yine bunu deneyeceğim inşallal rabbim hepimize verir nasıl uyguladığımı soracak olursanız adetten hemen sonra hergün bir bardak öğlen aç karnına akşam aç karnına içiyordum siz de deneyin derim
sogan küründe bugun 3.günüm ama dünden beri kasıklarımdan gelen bi agrı mı böbreklerimden gelen bi agrı mı anlamadım ama ara ara keskin agrılar giriyo neden olabilir. Acaba ilthaplar yerinden mi oynamaya başladı zararı olmaz degil mi bu tür agrılar yaşayanlar var mı aranızda lütfen yardımcı olun bana...
cnmm ben uyguladim bende agri yada akinti olmadi sadece reglimi erken oldum 1 hafta kadar fakat ben bu kuru yapmadan once cokcokcokkkk incelemistim saracoglu bu tur agri ve akintilarin olabilecegini bundan endise duyulmamasi gerektigini soyluyordu bence pesetme devam et ne guzel iste ise yariyor demekki
birde midesel yada bagirsak problemin varsa onadanda gaz yapiyor olabilir ama ben mide ulseri olan biri olarak direndim ve 15 gunu tamamladi hemen ardindan incir havuca basladim ve bitirdim ilk defa 4 ay sonra yumurtlamam gerceklesti sonucu bekliyoum allah insallah yardim eder.
sanada boll sans canim yilma devam :))))
cok bagirsak gaz sancin olursa gazgiderici biseyler ic yada boll yuruyus yap opuyorum cnm
sogan küründe bugun 3.günüm ama dünden beri kasıklarımdan gelen bi agrı mı böbreklerimden gelen bi agrı mı anlamadım ama ara ara keskin agrılar giriyo neden olabilir. Acaba ilthaplar yerinden mi oynamaya başladı zararı olmaz degil mi bu tür agrılar yaşayanlar var mı aranızda lütfen yardımcı olun bana...
bir haftam doldu kızlar soğan kürümde
normal canım benimde çok akıntım ve sancım olmuştu ilk 5 gün.benimde bgn bitti 15.günüm bakalım 3 martta bekliyorum reglimi inşallah gelmez ya hamiş olurum