- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
ne kadar güzel ... darısı bize ben de 3 gündür içmekteyim Rabbim verir inş faydasını. bakalım.
bencede ne kadar güzel darısı isteyen bütün herkese inşallaaah..benimde kürün bitmesine son 4 günüm kaldı ama adet belirtilerim başladı bilesivilcelerim bile çıktılar bu kür bana fayda etmeyecek demekki püfff (
bir uyuşukluğum bir de unutkanlığım tuttu yok bir türlü başlayamadım bu küre ben
Selam arkadaslar ben kadinlar klubunu hep takip ediyorum ama bi turlu uye olmamistim nasip buguneymis ahdim vardi hamile kalirsam yazicam diye:) ben 2 yil hamile kalmak icin ugrastim her turlu tahlili yaptirdim sorun yoktu sogan kurunu hep duymustum ama kist yada iltihap olmadigi icin yapmaya gerek duymamistim gecen ay adetim gecikince doktora gittim kist olusmus dogum kontrol hapi verdi ilac kullanmayi hic sevmedigim icin sogan kurunun vakti geldi dedim 10 gun uyguladim devamini midem kaldirmadi biraktim bende agri akinti filan yapmadi bu yuzden ise yaramadi saniyodum adet gunum 5 gun gecince yeniden doktora gittim kist gecmedi dogum kontrol hapina mahkum kaldim diye dusunurken doktor ultrasondan once bi test yapalim dedi kan vermeye gittigimde onumde bi kiz vardi annesiyle guluyolardi kani verdim hemsire ikinizde ayni test icin gelmissiniz bakalim mujdeyi hanginize vericez dedi kizin yuzunde guller aciyo ben umutsuz3 bucukta cikicak sonucu 4 te almaya gittim sirf kizla karsilasmiyim diye hemsire bilgisayarda acti tahlili negatif yaziyo kahrimdan olucam 2 yilda 100 kere test yapmisimdir:) kagidin ciktisini aldim nefretle baktim fh 830 larda delirdim sevincten hemen esim geldi aklima kostum doktora 6 haftalik dedi bebise inanamadim iyiki kullanmamisim hapi saracoglu sogan kadinlarin mucizesi diyor ben yasadim Allah herkese nasip etsin bebek sahibi olmayi umutlarinizi kaybetmeyin dostlar.
başla ihmal etme faydası olur belki bende yarın başlıcam ama adetinin 7.günü başla cnm
başla ihmal etme faydası olur belki bende yarın başlıcam ama adetinin 7.günü başla cnm
Bu 5.günüm canım akıntım oldu ama yumurtlama zamanımda şu zamanlar ona yordum ben ya bilemiyorum hafif hafif karnımın alt bölgesinde ağırlık var ki dediğim gibi yumoşlara yordum belki de kürdendir bilemiyorum sen de oldu mu bölye bir şişlik hali
ve affedersin gaz hali var
ama kararlıyım 10 günüm daha var yapıp bitireyim
Bitir tabi canım bırakma sakın.benimde 3 günüm kaldı.adetime de son 5 gün..akıntı benimde yumurtlama zamanımda oldu ama sonrasında da az az geldi hiç kesilmedi..iltihap olunca yogun akıntı oluyomuş diye duymuştum benim hiç yogun akıntım olmadı..kasık agrısı ve şişkinlik bende de var canım gaz 1 hafta önce daha coktu..bakalım hayırlsı beklemedeyim ama pek umutlu degilim nedense..
karabiber senden hayırlı haberleri bekliyorum canım.. inşallah hamişsindir. benim mart ayına kaldı hamilelik ama çok şükür adetlerim düzenli.. olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı:))
ay ay ay bu ne güzel bir haber arkadaşım sağol bizimle bu sevinçli haberi paylaştığın için bize de moral verdin darısı bizlerin başına...
adetin ilk gününden itibaren 7 gün mü sayacağız öyle mi başlanıyor yoksa adet bittikten sonra 7 gün mü sayıyoruz?:26:
Ben de polikistik over var. 9 aylık evliyim yeni bebek istemeye başladık ama ben 2-3 ay arasında adet görüyorum en son ocak 5 oldum. hormonlarim normal, ne zaman başlamam gerek bilmiyorum bi de 2 ay kadar hayıt içtim hep ama işe yaramadı
Bitir tabi canım bırakma sakın.benimde 3 günüm kaldı.adetime de son 5 gün..akıntı benimde yumurtlama zamanımda oldu ama sonrasında da az az geldi hiç kesilmedi..iltihap olunca yogun akıntı oluyomuş diye duymuştum benim hiç yogun akıntım olmadı..kasık agrısı ve şişkinlik bende de var canım gaz 1 hafta önce daha coktu..bakalım hayırlsı beklemedeyim ama pek umutlu degilim nedense..
arkadaslar size bi akil danismak istiyorum :
ben reglimin ilk gunu sogan kurune baasladim o ay erkende adet oldum sonrasinda 21 gun incir-havuc kurunu uguladim ve 4 ay sonra ilk defa ovulasyon aletinde gulen yuzu gordum yani yumurtladim (17.02.2012) 12. gunde hatta 13. gundede simdi deneme sonrasi beklemedim acaba bu bekleme sirasinda sogan kurumun 2. faslinada baslasammi bilemedim ????????????
ilk defa yumurtlama zamaninda cok kasik agrim oldu ve bugun yumurtlama deneme uzerinden 5 gun gecti halaa yumurtalik agrim ve karnimda gerginlik var acaba bu agrilar hamilelik belirtisi gibi bisey olabilirmiiii
hepmize bollll sans allah yardimcimiz olsun ...
mrb yağmurbulutu bence soğan kürüne erken başlamışsın. bende geçen ay yaptım. soğan kurünün fayda etmesi için adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanması gerekir. ben yaptım adet bitiminden 8 gün sonra başladım. ve adetimde tam vaktınde oldu.