Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne kadar güzel ... darısı bize ben de 3 gündür içmekteyim Rabbim verir inş faydasını. bakalım.

bencede ne kadar güzel darısı isteyen bütün herkese inşallaaah..benimde kürün bitmesine son 4 günüm kaldı ama adet belirtilerim başladı bile sivilcelerim bile çıktılar bu kür bana fayda etmeyecek demekki püfff (

bir uyuşukluğum bir de unutkanlığım tuttu yok bir türlü başlayamadım bu küre ben

Bu 5.günüm canım akıntım oldu ama yumurtlama zamanımda şu zamanlar ona yordum ben ya bilemiyorum hafif hafif karnımın alt bölgesinde ağırlık var ki dediğim gibi yumoşlara yordum belki de kürdendir bilemiyorum sen de oldu mu bölye bir şişlik hali
ve affedersin gaz hali var

ama kararlıyım 10 günüm daha var yapıp bitireyim

bende yarın başlıcam soğan kürüne bugün adetimin 6.günü kür 7 de başlanıyomuş ilk kez denicem inş.bu ayy yüzümüz güler

ay ay ay bu ne güzel bir haber arkadaşım sağol bizimle bu sevinçli haberi paylaştığın için bize de moral verdin darısı bizlerin başına...

başla ihmal etme faydası olur belki bende yarın başlıcam ama adetinin 7.günü başla cnm

adetin ilk gününden itibaren 7 gün mü sayacağız öyle mi başlanıyor yoksa adet bittikten sonra 7 gün mü sayıyoruz?:26:

başla ihmal etme faydası olur belki bende yarın başlıcam ama adetinin 7.günü başla cnm

basiretim bağlandı galiba yok gitmiyo elim hep çıkıyor aklımdan. canım bu arada adetin bitip 1 hafta geçince başlıyorsun bilgin olsun. adetin 7. günü değil yani.

Bitir tabi canım bırakma sakın.benimde 3 günüm kaldı.adetime de son 5 gün..akıntı benimde yumurtlama zamanımda oldu ama sonrasında da az az geldi hiç kesilmedi..iltihap olunca yogun akıntı oluyomuş diye duymuştum benim hiç yogun akıntım olmadı..kasık agrısı ve şişkinlik bende de var canım gaz 1 hafta önce daha coktu..bakalım hayırlsı beklemedeyim ama pek umutlu degilim nedense..

karabiber senden hayırlı haberleri bekliyorum canım.. inşallah hamişsindir. benim mart ayına kaldı hamilelik ama çok şükür adetlerim düzenli.. olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı:))

merhaba kızlar,
çizelgemdede gördüğünüz gibi 33haftalık hamileyim.
benim kan değerlerimde problem vardı ve doktor hamile kalmamın uygun olmayacağını söylemişti bende kadın doğumcuya gidip danıştım bana hormonlarımın çok düşük olduğunu istesemde çook zor olacağını ama yinede bi 6-7ay denememi olmadı tedaviye geçileceğini söyledi. son olarak karın ağrım için çok güvendiğim bi doktor vardı ona gidince durumu anlattım sadece bi yumurtalığımda kist olduğunu söyledi ne kan değeri ne hormon takma kafaya dedi hatta kist için bile ilaç vermedi adet olunca buda gider adetten sonra gel dedi.
ben adet olmadan önce soğan kürü uyguladım ve o ay bayağı yoğun adet oldum...ve son adetimmiş bir sonraki doktora kist değil geciken adet ve idrarda çıkan gebelik için gittim ve görünen kese ile gebeliğim ispatlandı.
bilemiyorum soğan küründen mi oldu ama Allah ın işi oldu. denemekten zarar gelmez deneyin derim ve inşallaahhh en kısa zamanda sağlıklı bebeklerinizi önce göbüşünüzde sonra kucağınızda görürüsünüz...

karabiber senden hayırlı haberleri bekliyorum canım.. inşallah hamişsindir. benim mart ayına kaldı hamilelik ama çok şükür adetlerim düzenli.. olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı:))

inşallaaah canım ağzından bal damlıyor vallaaa bende bekliyorum hayırlı haberler ama nedense pek umudum yok bu ay da olmayacak gibime geliyor inşallah yanılırım canım..olmazsa üzülmem inşallah çünkü her ay yıkılıyorum canım etrafeımda bir sürü hamile akrabam arkadaşım var onları gördükçe benim niye olmuyor diyorum tabi Allahım daha iyi bilir ne zaman vereceğini ama şu sabırsızlık yok mu yiyip bitiriyor işte

adetten itibaren 7.gün diye biliyorum ve 15 gün yapılıyo eger o ay hamile kalmazsan öbür ay adetine 10 gün kala 10 gün yapıyosun tekrardan

arkadalar size bi akil danismak istiyorum :

ben reglimin ilk gunu sogan kurune baasladim o ay erkende adet oldum sonrasinda 21 gun incir-havuc kurunu uguladim ve 4 ay sonra ilk defa ovulasyon aletinde gulen yuzu gordum yani yumurtladim (17.02.2012) 12. gunde hatta 13. gundede simdi deneme sonrasi beklemedim acaba bu bekleme sirasinda sogan kurumun 2. faslinada baslasammi bilemedim ????????????

ilk defa yumurtlama zamaninda cok kasik agrim oldu ve bugun yumurtlama deneme uzerinden 5 gun gecti halaa yumurtalik agrim ve karnimda gerginlik var acaba bu agrilar hamilelik belirtisi gibi bisey olabilirmiiii

hepmize bollll sans allah yardimcimiz olsun ...

Ben de polikistik over var. 9 aylık evliyim yeni bebek istemeye başladık ama ben 2-3 ay arasında adet görüyorum en son ocak 5 oldum. hormonlarim normal, ne zaman başlamam gerek bilmiyorum bi de 2 ay kadar hayıt içtim hep ama işe yaramadı

cnm bence hemen basla ve 15 gun devam et sabah aksam adetini duzene sokucaktir bol sanss :))))

arkadaslar size bi akil danismak istiyorum :

ben reglimin ilk gunu sogan kurune baasladim o ay erkende adet oldum sonrasinda 21 gun incir-havuc kurunu uguladim ve 4 ay sonra ilk defa ovulasyon aletinde gulen yuzu gordum yani yumurtladim (17.02.2012) 12. gunde hatta 13. gundede simdi deneme sonrasi beklemedim acaba bu bekleme sirasinda sogan kurumun 2. faslinada baslasammi bilemedim ????????????

ilk defa yumurtlama zamaninda cok kasik agrim oldu ve bugun yumurtlama deneme uzerinden 5 gun gecti halaa yumurtalik agrim ve karnimda gerginlik var acaba bu agrilar hamilelik belirtisi gibi bisey olabilirmiiii

hepmize bollll sans allah yardimcimiz olsun ...

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebegimizi bekliyoruz hiç bir problem yok eşimdede bendede ama bebekte yok doktorlar psikolojik dyorlar ama beklemek yordu beni martta aşılama yaptırmak istiyorum korkuyorum hsg çektirmştim ve çok canım yanmıştı o yüzden aşılama olmaya gidemyrm sogan kürü kullanmak istiyorum sizce yararı olur mu bana da yardımcı olursanız sevinirim şimdidedn teşekkür ederim...

teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı dediğin gibi yoğun akıntım seninle aynı şeyleri yaşadım evet inş bir faydasını görürüz canım

Bebişli geceler

mrb idilga sogan kürünü daha önce kullanmıssın bana biraz bilgi verirmsn nasıl kullanmalıyım

Adet düzensizliğim yok çok şükür, benim isteğim hamile kalmamda yardımı olması :) iki günden sonra bıraktım kürü, önümüzde ki pazar 8.gune denk geliyor ogün başlarım hayırlısıyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…