Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhabalar...ben de forumda yeniyim hatta ilk mesajım bu.soğan kürüne adetin 15. gününde başlayacaktım ancak iki gün gecikerek 17. günümde başlıyorum,saraçoğlu adetliyken de içilebileceğini söylemesine güvenerek.nerdeyse 2 senedir çocuk istiyorum ve ertelemek istemiyorum artık.pko hastası sayılırmıyım bilmiyorum ama benim lh ,fsh den yüksek.adetim hep 27-28 günde bir olur.diğer ay adetim bittikten 10 gün sonra başlıcam.

merhaba arkadaşlar bende soğan kürüne başladım bugün 5.günüm.yalnız anlamadığım bir şey var soğan kürüne beklenen adete 15 gün kala mı başlıyoruz yoksa adetin başlangıcının 7.günü mü? yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler:KK16::KK16::KK16:

merhaba arkadaşlar bende soğan kürüne başladım bugün 5.günüm.yalnız anlamadığım bir şey var soğan kürüne beklenen adete 15 gün kala mı başlıyoruz yoksa adetin başlangıcının 7.günü mü? yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler:KK16::KK16::KK16:

adet bittikten 1 hafta sonra ya da başka deyişle beklenen adetten 15 gün önce. ikisi de aynı günlere denk geliyor zaten canım.

kizlar merhabalar... ben bugun yeni uye oldum ama bayadir sizleri takip ediyorum:) bugun sogan kurunede basladim.Reglimin baslamasina 10 gun var ama ben hamile olmadigimi biliyorum anliyorum belirtileri cunku bir kez hamile kaldim ama bebegimi kaybettim kalbi durdu zorunlu kurtaj oldum.4 ay oldu kurtaj olali hala bebis sahabi olamadik:KK43: 15 gunluk sogan kurune basladim o biter bitmezde incir kurune baslicam hadi BISMILLAH... :)

kızlar ben de başladım soğan kürüne bende insülin direnci ve pko var ama hormonlarım normal çıktı o yüzden dr tedavi vermedi 6 ay daha uğraşın dedi
benim kürde 3. günüm oldu normalden daha koyu akıntılarım olmaya başladı yanlız ben pazartesi başladım o gün sabah akşam içtim ama 2 gündür sadece akşamları içebiliyorum sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için o saatte de o kokuyu midem kaldırmıyor, hoca çalışanlar eve gelince içsin demiş ama benim eve geldiğim saat 7 yatağa girdiğim saat 10 öyle olur mu ne dersiniz?

kızlar ben de başladım soğan kürüne bende insülin direnci ve pko var ama hormonlarım normal çıktı o yüzden dr tedavi vermedi 6 ay daha uğraşın dedi
benim kürde 3. günüm oldu normalden daha koyu akıntılarım olmaya başladı yanlız ben pazartesi başladım o gün sabah akşam içtim ama 2 gündür sadece akşamları içebiliyorum sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için o saatte de o kokuyu midem kaldırmıyor, hoca çalışanlar eve gelince içsin demiş ama benim eve geldiğim saat 7 yatağa girdiğim saat 10 öyle olur mu ne dersiniz?

bence kürü tarifine göre yapmalısın...ben de senin gibi yapmayı düşündüm ama zaten içmesi zor olan bir şey, o kadar içip faydası olmazsa diye korktum.tarifine göre yapmaya çalışıyorum ,daha 3 gün oldu ama hiç akıntım olmazken akıntım olmaya başladı.bu arada insülin direnci olup olmadığı hangi testlerden anlaşılıyor söyleyebilir misin?

merhaba kızlar bende sogan kürüne başladım İNŞALLAH hepimiz içn hayırlı olur yavrularımıza kavuşmamız için bi sebeb olur İNŞALLAH

bence kürü tarifine göre yapmalısın...ben de senin gibi yapmayı düşündüm ama zaten içmesi zor olan bir şey, o kadar içip faydası olmazsa diye korktum.tarifine göre yapmaya çalışıyorum ,daha 3 gün oldu ama hiç akıntım olmazken akıntım olmaya başladı.bu arada insülin direnci olup olmadığı hangi testlerden anlaşılıyor söyleyebilir misin?

açlık tokluk şekerine bakılıyor veya şeker yüklemesiyle

mrb arkadaşlar, bende soğan kürü yaptım 15 günlük süre dün bitti, çalıştığım için akşam gelince ve yatınca yaptım. akşam 7 de içtim diğerinide 11-12 arası içtim. adetime 3 gün kaldı, inşallah hamileyimdirde olmam adet, soğan kürüne geçen adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım. şimdi hamile olmazsam bir dahaki ayda adetim başlamadan, 10 gün önce başlayıp 7 gün içmeyi düşünüyoırum. (inşallah düşüncede kalır.:)))

açlık tokluk şekerine bakılıyor veya şeker yüklemesiyle

teşekkürler...ben şekerime hiç baktırmamıştım , o yüzden sordum.

adetime daha 8 gün var.hamile olduğumu düşünmüyorum, gebelik belirtilerine de güvenim kalmadı.bir ay söylenen gebelik belirtilerinin hepsi oluyor (göğüslerde hassasiyet , kabızlık,gaz,hafif hafif mide bulanması,yorgunluk) sonraki ay tık yok.artık umutsuzluk evresindeyim sanırım...

mrb arkadaşlar, bende soğan kürü yaptım 15 günlük süre dün bitti, çalıştığım için akşam gelince ve yatınca yaptım. akşam 7 de içtim diğerinide 11-12 arası içtim. adetime 3 gün kaldı, inşallah hamileyimdirde olmam adet, soğan kürüne geçen adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım. şimdi hamile olmazsam bir dahaki ayda adetim başlamadan, 10 gün önce başlayıp 7 gün içmeyi düşünüyoırum. (inşallah düşüncede kalır.:)))

inşallah hamilesindir canım sonucu mutlaka bildir :KK3::KK3:
bende soğan kürüne aynı senin gibi adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım bugün 6. günüm..benim bat a daha 11 gün var ama sabırsızlanıyorum acaba etkisi olacak mı diye:KK16::KK16: aynen senin gibi düşünüyorum bende önümüzdeki ay adetim başlamadan 10 gün önce içmeyi..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre verir :KK16::KK16:

benim de midede bir sorun olmadı...bolca soğan yemiş gibi hissettim.çay niyetine içiyorum alışmaya başladım.çok soğuk bir yerde yaşıyorum okuldan eve geldiğimde boğaz ağrısı burun akıntısı ve halsizlik oluyor.soğan suyunu çay niyetine içince geçiyor.annemlere nane limon yerine yapmalarını söylüyorum artık.

yarın ben de soğan suyuna başlayacağım haydi hayırlısı. Gerçi bir sorunumun olup olmadığını bilmiyorum ama doktora gitmeden bunu da deneyim diyorum inş faydasını görürüm

inşallah hamilesindir canım sonucu mutlaka bildir :KK3::KK3:
bende soğan kürüne aynı senin gibi adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım bugün 6. günüm..benim bat a daha 11 gün var ama sabırsızlanıyorum acaba etkisi olacak mı diye:KK16::KK16: aynen senin gibi düşünüyorum bende önümüzdeki ay adetim başlamadan 10 gün önce içmeyi..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre verir :KK16::KK16:

inşallah canım faydasını görürüz. benim şimdi 2 gün kaldı adetime ama bütün adet belirtilerim var.. hayırlısı bakalım. bu ay olmazsa bir dahaki ay olur:))

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır okuyordum tabi ben2.5 senelik evliyim eşim korunuyordu bebiş istemeye yeni karar verdik bu ay üçüncü ayımız korunmayı bıraktık suan hala bişi yok bende soğan suyuna bugün başladım adetimin bittiği 5.günüm eşimde yaklaşık bir haftadır keçi boynuzu kürü içiyor bebiş sahibi olmayı çok istiyorum inşallah soğan suyu ve keçi boynuzu kürü işe yarar allah isteyen harkese nasip eder inşallah

X