merhaba arkadaşlar bende soğan kürüne başladım bugün 5.günüm.yalnız anlamadığım bir şey var soğan kürüne beklenen adete 15 gün kala mı başlıyoruz yoksa adetin başlangıcının 7.günü mü? yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
kızlar ben de başladım soğan kürüne bende insülin direnci ve pko var ama hormonlarım normal çıktı o yüzden dr tedavi vermedi 6 ay daha uğraşın dedi
benim kürde 3. günüm oldu normalden daha koyu akıntılarım olmaya başladı yanlız ben pazartesi başladım o gün sabah akşam içtim ama 2 gündür sadece akşamları içebiliyorum sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için o saatte de o kokuyu midem kaldırmıyor, hoca çalışanlar eve gelince içsin demiş ama benim eve geldiğim saat 7 yatağa girdiğim saat 10 öyle olur mu ne dersiniz?
bence kürü tarifine göre yapmalısın...ben de senin gibi yapmayı düşündüm ama zaten içmesi zor olan bir şey, o kadar içip faydası olmazsa diye korktum.tarifine göre yapmaya çalışıyorum ,daha 3 gün oldu ama hiç akıntım olmazken akıntım olmaya başladı.bu arada insülin direnci olup olmadığı hangi testlerden anlaşılıyor söyleyebilir misin?
açlık tokluk şekerine bakılıyor veya şeker yüklemesiyle
mrb arkadaşlar, bende soğan kürü yaptım 15 günlük süre dün bitti, çalıştığım için akşam gelince ve yatınca yaptım. akşam 7 de içtim diğerinide 11-12 arası içtim. adetime 3 gün kaldı, inşallah hamileyimdirde olmam adet, soğan kürüne geçen adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım. şimdi hamile olmazsam bir dahaki ayda adetim başlamadan, 10 gün önce başlayıp 7 gün içmeyi düşünüyoırum. (inşallah düşüncede kalır.:)))
kızlar midenizde sorun oldu mu?
inşallah hamilesindir canım sonucu mutlaka bildir
bende soğan kürüne aynı senin gibi adetimin bitiminden 8 gün sonra başladım bugün 6. günüm..benim bat a daha 11 gün var ama sabırsızlanıyorum acaba etkisi olacak mı diyeaynen senin gibi düşünüyorum bende önümüzdeki ay adetim başlamadan 10 gün önce içmeyi..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
kızlar midenizde sorun oldu mu?