- 20 Şubat 2011
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar, kısmetse ben de yarın soğan kürüne başlıyorum. Merak ettiğim bir nokta var; klorsuz su kullanılması belirtiliyor. Suyun klorsuz olduğunu nasıl anlayacağız? Siz hangi suyu kullanıyorsunuz? Damacana mı yoksa musluk suyu mu?
slm ben pko hastasıyım ilk bebeğime aşılamayla hamile kalmıştım şimdi 2yaşında geçen ay soğan suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim...
slm ben pko hastasıyım ilk bebeğime aşılamayla hamile kalmıştım şimdi 2yaşında geçen ay soğan suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim...
arkadaşlar merhaba bende bir PKO lu olarak Bgün İbrahim Saraçoğlunu izledim. Soğan kürünü bir ik kere yapmaya kalktıysam da beceremedim ama bu sefer kararlıyım. İbrahim Saraçoğlu nun verdiği reçetede adete 15 gün kala başlanması gerektiği ve 15 gün boyunca kullanılması gerektiğini söyledi
slm kızlar bende 2 gün oldu soğan kürüne başlayalı,adetimin bitiminden 7 gün sonra başladım,diğer adetime kadar 15 gün olacak,sonrada incir kürüne başlıcam inşallah işe yarar,bu arada benim çok şükür adetim felan düzenli eşimde sorun var,bir rahatsızlığım yokken kürü uygulamam da sakınca olur mu acaba? birde ben çarşamba günü tüp bebek merkezine gidicem,o zamana kadar normal yoldan olur mu bilmem :):):) Allahım hepimize şifa versinnn
slm kızlar bende 2 gün oldu soğan kürüne başlayalı,adetimin bitiminden 7 gün sonra başladım,diğer adetime kadar 15 gün olacak,sonrada incir kürüne başlıcam inşallah işe yarar,bu arada benim çok şükür adetim felan düzenli eşimde sorun var,bir rahatsızlığım yokken kürü uygulamam da sakınca olur mu acaba? birde ben çarşamba günü tüp bebek merkezine gidicem,o zamana kadar normal yoldan olur mu bilmem :):):) Allahım hepimize şifa versinnn