Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar, kısmetse ben de yarın soğan kürüne başlıyorum. Merak ettiğim bir nokta var; klorsuz su kullanılması belirtiliyor. Suyun klorsuz olduğunu nasıl anlayacağız? Siz hangi suyu kullanıyorsunuz? Damacana mı yoksa musluk suyu mu?

Merhaba arkadaşlar, kısmetse ben de yarın soğan kürüne başlıyorum. Merak ettiğim bir nokta var; klorsuz su kullanılması belirtiliyor. Suyun klorsuz olduğunu nasıl anlayacağız? Siz hangi suyu kullanıyorsunuz? Damacana mı yoksa musluk suyu mu?

cnm demek istenilen hazır su kolay gelsin

Çok teşekkürler. Bugün başladım, eşim de aktardan aldığımız ve bala karıştırdığımız bir karışım ve keçiboynuzu kürü uyguluyor. İşe yarar sperm sayısı yıkama sonrası 6 milyondu. Şubat başında test yapacak, 2 haftadır kürü uyguluyor. Bakalım 1 aylık sürede nasıl etki yapacak. Sonrasında bir de 3 ay bitiminde test yapacağız.
Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

Arkadaslar merhaba. Ben siteye yeni uye oldum. 5 aylik evliyim. Bebek istiyoruz. Doktora gittim yumurtaliklarimdan birinde 3.5 cm cikolata kisti varmis. Hamileligi biraz geciktirebilir dedi doktor. Hemen sogan kurune basladim. Bugun 6. gundeyim. Bazilarinizin yasadigi gibi akinti falan olmadi. 1 ay sonra tekrar kontrole gidecegim o zaman yazarim. Bakalim kistte bir degisiklik olacak mi.

slm ben pko hastasıyım ilk bebeğime aşılamayla hamile kalmıştım şimdi 2yaşında geçen ay soğan suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim...

slm ben pko hastasıyım ilk bebeğime aşılamayla hamile kalmıştım şimdi 2yaşında geçen ay soğan suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim...

Ne guzel haber! Allah anali babali saglikli sihatli buyutsun insallah.

hayırlı olsun arkadaşımm.soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın bende başlıcam ama nzaman başlıcama karar vermiş değilimmmm???yardımcı olursan sevinnirimmm:)

ben adetim bittikten sonrki 7.gün başladım ibrahim saraçoğlu öle dedi 15gün içtim hapsız adet olmayan ben adetimi normal zamanda gördüm...

kızlar merhaba bn bekarım. kist var bn de 4 cm. ondan soğan kürü uyguluyorum. bugün 7. günümdeym. yalnız 2. 3 günü kasıklarımda ağrı oldu özellkle sol tarafta hissettrdi kendini. ama bnm kist sağda. akıntım da olmuyor hala. sizce ağrı falan neden olmuş olabilir akıntım da hiç yok keşke olsa:KK43:

bende soğan kürüne başladım bunun yanı sıra bal çörekotu tarçın karışıda kullanıyorum serephone la birlikte inşallah bu ay tutar.bende 5 yıllık evliyim bir ölü doğumum ve dış gebeliğim oldu artık olsun istiyorum

Arkadaslar benim 15 gunum bitti. ikinci kure bir sonraki adete 10 gun kala baslaniyor. Ne akinti oldu ne de gecikme. Ama ben ise yarayacagina inaniyorum. Bu arada ne yazik ki regl oldum. Bu ay bebis olmadi yani :/ Insallah onumuzdeki aya artik...

Arkadaşlar ben adetimin bittiği gün soğan kürüne başladım.15gün devam edeceğim fakat kafamı kurcalayan bu 15günlük süre yumurtlama günüme denk geliyor sizce hamile kalmayı olumsuz etkilermi yumurtlama günümde içsem..

selam arkadaslar bende yeni uye oldum siteye bayadir uye olmadan takip ediyordum sonunda dayanamadim burdayim :)))
bizde 6 aydir bebek icin calisiyoruz benim yasim 37 ve ilk bebek icin cabaliyoruz son ay reglim 10 gun gecikti sevindik tabii derken megersemki kucuk bir kistim olusmus son ayda doktor hastalanmam icin ilac verdi ama ilaci kullanmama gerek kalmadan 2 gun sonra 13 ocakta hastalandim ve reglimin ilk gunu sogan kurune basladim cok duzenli yaptim bittigi gibide incir ve havuc kurune basladim ve 5 subatta tekrar hastalandim suan kurumun 11.gunundeyim bakalim merakla ve inanarak sonucu bekliyorum .
bu siteyi o kadar cok takip ettimki eger bu kurler sonucunda hamilelik olursa ilk sizlerle paylasmayi istedigim icin uye oldum hepimizden hepimize mujdeli haberler vermek dilegiyle :))))

kızlarr slm bende soğan kürü yaptım normalde şubatın 3.de regl olmam gerekiyordu olmadım dün evde test yaptım malesef tek çizgi ama hala regl olmadım aynı sorunu yaşayan varmı bu arada pcos luyum bende ????

arkadaşlar merhaba bende bir PKO lu olarak Bgün İbrahim Saraçoğlunu izledim. Soğan kürünü bir ik kere yapmaya kalktıysam da beceremedim ama bu sefer kararlıyım. İbrahim Saraçoğlu nun verdiği reçetede adete 15 gün kala başlanması gerektiği ve 15 gün boyunca kullanılması gerektiğini söyledi

arkadaşlar merhaba bende bir PKO lu olarak Bgün İbrahim Saraçoğlunu izledim. Soğan kürünü bir ik kere yapmaya kalktıysam da beceremedim ama bu sefer kararlıyım. İbrahim Saraçoğlu nun verdiği reçetede adete 15 gün kala başlanması gerektiği ve 15 gün boyunca kullanılması gerektiğini söyledi

valla bende bu ay regl biter bitmez başladım sonuçta soğan bir zararı yokmuş ama çok ilginçtir ki çooookkk erken yumurtladım gelen sıvıdan biliyorum normalde bugün yumurtlama günüm ama ben yumurtlyalı 1 haftayı geçti bakalım bugünde aynı sıvı gelirse iki kez yumurtlamış mı olacam eeeee artık o kadar yumurtadan biri tutar inş. Rabbim in yardımıyla herşey çok güzel olacak :)

kızlar bende bugun saracoglunu ızledm buradakı guzel tecrubelerıde okuyunca karar verdım sogan kürüne baslamaya. ama sıkılıp yarım bırakmaktan korkuyorum Rabbim sabır versınde içiyim şunu

slm kızlar bende 2 gün oldu soğan kürüne başlayalı,adetimin bitiminden 7 gün sonra başladım,diğer adetime kadar 15 gün olacak,sonrada incir kürüne başlıcam inşallah işe yarar,bu arada benim çok şükür adetim felan düzenli eşimde sorun var,bir rahatsızlığım yokken kürü uygulamam da sakınca olur mu acaba? birde ben çarşamba günü tüp bebek merkezine gidicem,o zamana kadar normal yoldan olur mu bilmem :):):) Allahım hepimize şifa versinnn

slm kızlar bende 2 gün oldu soğan kürüne başlayalı,adetimin bitiminden 7 gün sonra başladım,diğer adetime kadar 15 gün olacak,sonrada incir kürüne başlıcam inşallah işe yarar,bu arada benim çok şükür adetim felan düzenli eşimde sorun var,bir rahatsızlığım yokken kürü uygulamam da sakınca olur mu acaba? birde ben çarşamba günü tüp bebek merkezine gidicem,o zamana kadar normal yoldan olur mu bilmem :):):) Allahım hepimize şifa versinnn

canım bende bugun basladım adetımın 7. gunu bugun. duyduguma gore adetın 7. gunu baslayanlarda hamılelık dah fazla oluyomus.bıldıgım kadarıyla sogan kürünün hıc bı zararı yok herkesın yapabılecegı saglıklı bi kürmüş yani..bende ve esımde hıc bı problem yok ama denıyım dedım bende 15 gun kullancam bakalım ıse yarar ınsallah herkes ıcın.

Canim hic bi sorunun yoksa kullanma adetinin duzenini de bozabilir herkesde ayni olacak diye birsey yok. Rahim temizleyici ozelligi var bu kùrùn sadece. Esine keci boynuzu kùrù uygula.

X