Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar :KK3: Benim 3. gùnùmdù bugùn.. KasIklarimda agrilar var birazda akintim. Bugun yumurtaliklarima baktirdim pco vardi kadin hic birsey gorunmuyor hastaligniz yok dedi :KK53: Sasirdim oysaki pco luydumm ben INS sogan suyundandir dicem ama 3 gunde etki edermiki :26:

selem canım seninle aynı gün başlamışız benimde bugün 4. oldu benimde kasıklarım ağırdı 2. 3. günler ama bugün ağrı yok bilmiyorum ne olup bitiyo

merhaba arkadaşlar bu konudaki yorumları uzun uzun okudum. 10 aydır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyo.. dr a gittim hormon testi ve ultrasonda bişi gözükmedi fakat bende bu soğan kürünü denemek istiyorum. Acaba kistin veya iltihabın ultrasonda gözükmeme ihtimali var mı ? yada kisti olmayanlarda kullansa faydası olurmu ? merak edıorum cevaplarsanız sevinirim.

selem canım seninle aynı gün başlamışız benimde bugün 4. oldu benimde kasıklarım ağırdı 2. 3. günler ama bugün ağrı yok bilmiyorum ne olup bitiyo

Benim kasiklarim bugun cok agriyo sanirim yumurtluyorum :KK1: Aksama guzel bir performans yakalamaliyim :KK60: Allah yardimcimiz olsun canim. Ama ben bu kùrùn rahimi temizledigine inaniyorum belirtiler basladi vede kistlerim yok olmus inanamadim :KK53:

Sogan suyunu nasil icicez demeyin sonucta bilmedigimiz bir tat degil sogan bu o kadar tiksindirici bir tadi da yok denemenizi tavsiye ederim siddetle..

evet tadı artık alışık duruma geldi bendede ilk gün çok kusçak gibi olmuştum ama artık sanki kahve içer gibi zevkle içiyorum.hatta zararı olmasa çabuk fayda etsin diye içecek gibiyim durmadan ama yok kurallara uyuyorum şimdi ikinciyi kaynatıyorum

merhaba arkadaşlar bu konudaki yorumları uzun uzun okudum. 10 aydır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyo.. dr a gittim hormon testi ve ultrasonda bişi gözükmedi fakat bende bu soğan kürünü denemek istiyorum. Acaba kistin veya iltihabın ultrasonda gözükmeme ihtimali var mı ? yada kisti olmayanlarda kullansa faydası olurmu ? merak edıorum cevaplarsanız sevinirim.

selam eşin peki gittimi doktora çünkü sende sorun olmayabilir belki niye kendinden şüphe ediyosun bence eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir. ayrıca eğer adet düzensizliğin yada akıntı problemin yoksa kullanma çünkü dengeyi bozabilirsin

ama bak ne dicem hamile kalmak için incir kürü yapabilirsin çünkü biz soğan küründen sonra kalamazsak incir kürünüde yapcaz yumurta üretiyomuş

valla bu erkeklere göre bişey yok varya olan hep bize hastalık bizde şifayı aramak bizde içmesi bizde onlar sadece istiyo uğraşan biz sanki hamurda bu atcan fırına pişçek ver önüne. ya kızlar aklıma bişey takıldı bugün yumurtam çatladı demiştim ikinci ilişkide döllenmiş yumurtaya bişey olurmu acaba

Son düzenleme:
benim yumurtam çatladı bugün o uzayan akıntı geldi sabah demekki kasıklarım ondan ağrıyomuş bizde bugünü eşimle değerlendirdik tabi bakalım nolucak

Hayırlısı olsun canım. Yakın zamanda bebişini kucağına almayı Rabbim nasip eder inşallah.

inşallah bakalım nolucak bide bişey sorcam sizinde burnunuz akıyomu benim devamlı akmaya başladı oda nedemek oluyo bilen yaşayan varmı

[QUOTEselam eşin peki gittimi doktora çünkü sende sorun olmayabilir belki niye kendinden şüphe ediyosun bence eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir. ayrıca eğer adet düzensizliğin yada akıntı problemin yoksa kullanma çünkü dengeyi bozabilirsin ][/QUOTE]

ewt cnm eşimde sperm testi yaptırdı herşey gayet normal şuanda beklemekten başka çaremiz yok bu soğan kürünü denemek istiyorum çünkü gözükmeyen bi iltihap vs vardır diye ama içime kurt düştü şimdi bi zararı olur mu ki? :KK43: zaten buda işe yaramazsa tekrar dr gitmeyi düşünüyorum yumurtalıklara tüplere vs bakılıomus ya ayrı olarak :KK43: Rabbim hayırlısını verir inş.

[QUOTEselam eşin peki gittimi doktora çünkü sende sorun olmayabilir belki niye kendinden şüphe ediyosun bence eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir. ayrıca eğer adet düzensizliğin yada akıntı problemin yoksa kullanma çünkü dengeyi bozabilirsin ][/QUOTE]

ewt cnm eşimde sperm testi yaptırdı herşey gayet normal şuanda beklemekten başka çaremiz yok bu soğan kürünü denemek istiyorum çünkü gözükmeyen bi iltihap vs vardır diye ama içime kurt düştü şimdi bi zararı olur mu ki? :KK43: zaten buda işe yaramazsa tekrar dr gitmeyi düşünüyorum yumurtalıklara tüplere vs bakılıomus ya ayrı olarak :KK43: Rabbim hayırlısını verir inş.

Kızlar bugün benim 14. günüm. Yarın son. ama bende sadece bir ara yeşil bir akıntı geldi. sonra da pek bir şey olmadı ama İnşaallah Rabbim bu ay bebişim karnıma düşmüştür.

ben bu siteye ilk soğan kürü ile hamile kalmak için üye olmuştum o günden beri hiç hamile kalan olmadı soğan kürü ile olsa yazarlardı akadaslar.......... geçmişte olmuş ama bayağıdır takip ediyorum yooook yeni yapanlardan hamilee yok ayyyy sinir geldii banaa :):)

Bende basladım soğan kurune,sonrada incir kuru denıcem,hamile kalanlar var tabıkıde hatta konuyu acan hasankeyf hanlıe 2 arkadas daha var onunla bırlıkte..

arkadaslar herseyı anladım da bu klorsuz suyu nerden bulucaz nasıl temın ederız?

arkadaslar herseyı anladım da bu klorsuz suyu nerden bulucaz nasıl temın ederız?

klorsuz su yani hazır su marketlerde satılan..... ayrıca ben son zamanarda dedim hasankeyf hamile kalalı kaç yıl olmuş son dönemlerde olmadı yazan arkadslardan dedim....

Sonucta bu kuru uygulayan var ve hamıle kalmıs inşallah allahın iznıyle belki bız kalırız yenı:) Sen ne zamandır uyguluyordun ayen1986?
ben evıme aldıgım damacana suya baktım hepsinde klor oranı var yani:S anlamadım gitti..

Sonucta bu kuru uygulayan var ve hamıle kalmıs inşallah allahın iznıyle belki bız kalırız yenı:) Sen ne zamandır uyguluyordun ayen1986?
ben evıme aldıgım damacana suya baktım hepsinde klor oranı var yani:S anlamadım gitti..

ya sen ona takılma hazır suyla yapılcak demek ıstenılen o yani... ya inşallah hamıle kalırsınız bunu yürekten isterim sadece gözlemlerime göre fikrimi söyledim... daha çok pcoslularda etkili bu kür kisti fln olanlarınınkini temizliyor ve gebeliğe hazırlıyor sende bi sorun varmıydı ??? nedensizmi gebe kalamadın?

X