Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mrb kızlar yazılarımdan hatırlarsınız bende kürle hamile kalanlardanım ama şuan çok kötüyüm bebeğimi kaybettim o benim meleğimdi gece gündüz onunla konuştum ama meleğimi aldılar benden benim ilk gebeliğimdi ve çok istiyoduk ama meleğimin kalbi durdu ve almak zorunda kaldılarr rabbim yardım et bana

çok ama çok geçmiş olsun..kaç haftalıktı.Seni çok ama çok iyi anlıyor,acını taa yüreğimde hissediyorum,ben de 4 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim

4.ayımıza giricektik ama olmadı.o kadar kötüyümki anlatamam hayırlısı böle imiş diyip kendimi avutuyorum dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyoo sanada geçmiş olsun cnm çok zor bir durum

geçmiş olsun bitanem allah acil şifalar versin seni en iyi anlayanlardan biriyim ilk zamanlar zor oluo atlatmak ama allah sabrını verio inanki sana ne kadarda üzülme desem yararı yok biliyorum hatta şuan seni avutmak bile sana öle zor geliyor ki ...ama gercekten yüce rabbim nasıl kuluna dert veriyosa o derde zamanla dermenda vermeyi biliyo biz imtihandayız o imtihanıda allahın izniyle gecersek rabbim inanıyorumki bizimde kucaklrımıza bebişlerimizi vercek ..umudunu hiçbizamn kaybetme bebişin cennette sana şefaat eder inşallah

canım o zaman emin değilsen içme bence, çünkü ben de duymuştum senin bu duyduğunu..

canım çok geçmiş olsun, şu an sana ne desem faydasız biliyorum ama ahirette karşılığını alacaksın bence..Sabret ve dua et..

( cnm benimde aynı ilk gebeliğimde kalbi durmustu aldılar kısmet inş en kısa zamanda yeniden gebe kalır saglıkla kucagına alırsın....

amin inşş rabbim herkesin gönlüne göre verir inşş ama pes etmicem doktorum 3 aydan sonra düşünebilrsin dedi rabbim izin verirse çok istiyorum bebek sahibi olmayı rabbim hepimize yardım etsin

canim çok uzuldum çok geçmis olsun çok zor bilirim çok aci bende yasadim...Rabbim sabir versin insallah kendini toparlayip yeniden denersin ve yine olur canim...

canım bişe daha soracaktım bu kürü denerken hamile kaldım diyelim küre devam edilmeli mi yoksa sonlandırılmalı mı???

hamile kalındığı takdirde hemen sonlandırılmalı...Rahmi temizleme özelliği olduğu için bebeği de söküp alabilir diye okumuştum bazı yerlerde...

canım bişe daha soracaktım bu kürü denerken hamile kaldım diyelim küre devam edilmeli mi yoksa sonlandırılmalı mı???

hamile kalındığı takdirde hemen sonlandırılmalı...Rahmi temizleme özelliği olduğu için bebeği de söküp alabilir diye okumuştum bazı yerlerde...

hamile olduğunu öğrenince bırakman gerekiyor kürü

evet canım ben de umutlu33 gibi biliyorum.Hamile kalındığı takdirde hemen sonlandırılmalı...Rahmi temizleme özelliği olduğu için bebeği de söküp alabilir diye okumuştum bazı yerlerde...

Kızlar bende bu küre başladım.Bugün ikinci günüm adetim biter bitmez başladım ama ben.Ama hep aklımda şüphe var acaba bebeğin tutunmasını engeller mi?Sonuçta içtiğin dönemde yumurtlama oluyor.Ya hamile kalırsak ve bişey olursa diye düşünüyorum.Ama ilk sayfalarda hasankeyf diye kullanıcı içmiş ilk ay hamile kalmış ve o da bişey olmayacağını söylüyor.Neyse artık hayırlısı bu ay hamile kalmasakta belki rahim içi temizlenir.İnşallah hamile kalırım yaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…