Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
Merhabalar kızlar benim de yumurtalıklarda kist çıktı kullandığım ,ilaçlardan ötürü. Benim adetime 4 gün var ben 3 gün önceden başladım. Yani erken başladım biraz bi de aç karnına değil tok karnına içiyorum faydası olmaz mı acaba
Merhabalar kızlar benim de yumurtalıklarda kist çıktı kullandığım ,ilaçlardan ötürü. Benim adetime 4 gün var ben 3 gün önceden başladım. Yani erken başladım biraz bi de aç karnına değil tok karnına içiyorum faydası olmaz mı acaba
ne testi yapıyon ki???:26Bugunde silik cizgi
ne testi yapıyon ki???:26vulasyon mu gebelik mi?benim de bugün adet günüm ve hala olmadm.inş olmam da hamişmdr.çokkkk gerginim:18::18::18::18:
Bugunde silik cizgi
ferideei canım sen adet oldun muins olmazsın
ne testi yapıyon ki???:26vulasyon mu gebelik mi?benim de bugün adet günüm ve hala olmadm.inş olmam da hamişmdr.çokkkk gerginim:18::18::18::18:
mrb arkadasım günlerdir topik topik gezıyorumda derdıme bır cvp bulamadım adetın 7.gununden ıtıbaren bnde ovulasyon testı yapmaya basladım aynı senın koydugun fotolardakı gıbı bugun adetın 17. gunu hep siliktı hiç kopkoyu olmadı cızgı 15.gun öğleden snra sankı yumurtlama akıntısı gldı sbhtn test ypmstm yıne silikti o akıntı gldıktn snra ypmk aklıma glmedı blkı koyu cıkıcaktı bu sbh yıne silik anlamadım kı ben ne olduu
kızlar siz bu topige tasınmıssınız yeni gördüm yazım dedim. ben kürü 3 kez kullandım yok bana mısın demedi ne adetim düzeldi ne bebiş varumutsuz olun diye söylemedim bende işe yaramadı dedim.neyse işte ben evleneli 7 ay oldu. bu arada ergenlikten beri adet problemim var.
ve şimdi doktordan geldim, aglamamk için kendimi zor tutuyorum . ne kadar acımasız davrandı bana konusma tarzını bi görseydiniz cıldırırdınız. velhasıl soyle dedi: dogustan yumurtalık zarın kalın dedi o yüzden catlayamıyor dedi , tam büyüyemiyordur bile ,akıntının olmaması norma dedi. kısacası pco işte. ınsallah hormonlarında bişey yoktur dedı kan verdim hormon sonuclarını carsamba alacam. ona göre tedaviye baslarız dedi. haa en son olarak sen tedavısız hamile kalamassıncasına bişeler söledi (kiloda vercekmisim)tabi o moral bozukluguyla tam anlayamadım.bide soru sordugumda benı anlamıyorsun sanırım dıo uyuzAllam ya doktorum sanki.bana dua eder misiniz tahlillerim barı normal cıksın
kirazagacım nerde yok bu topikte o ne yaptı acaba?
şimdi annemi arayıp aglıcam zatenn
mrb arkadasım günlerdir topik topik gezıyorumda derdıme bır cvp bulamadım adetın 7.gununden ıtıbaren bnde ovulasyon testı yapmaya basladım aynı senın koydugun fotolardakı gıbı bugun adetın 17. gunu hep siliktı hiç kopkoyu olmadı cızgı 15.gun öğleden snra sankı yumurtlama akıntısı gldı sbhtn test ypmstm yıne silikti o akıntı gldıktn snra ypmk aklıma glmedı blkı koyu cıkıcaktı bu sbh yıne silik anlamadım kı ben ne olduu
kızlar siz bu topige tasınmıssınız yeni gördüm yazım dedim. ben kürü 3 kez kullandım yok bana mısın demedi ne adetim düzeldi ne bebiş varumutsuz olun diye söylemedim bende işe yaramadı dedim.neyse işte ben evleneli 7 ay oldu. bu arada ergenlikten beri adet problemim var.
ve şimdi doktordan geldim, aglamamk için kendimi zor tutuyorum . ne kadar acımasız davrandı bana konusma tarzını bi görseydiniz cıldırırdınız. velhasıl soyle dedi: dogustan yumurtalık zarın kalın dedi o yüzden catlayamıyor dedi , tam büyüyemiyordur bile ,akıntının olmaması norma dedi. kısacası pco işte. ınsallah hormonlarında bişey yoktur dedı kan verdim hormon sonuclarını carsamba alacam. ona göre tedaviye baslarız dedi. haa en son olarak sen tedavısız hamile kalamassıncasına bişeler söledi (kiloda vercekmisim)tabi o moral bozukluguyla tam anlayamadım.bide soru sordugumda benı anlamıyorsun sanırım dıo uyuzAllam ya doktorum sanki.bana dua eder misiniz tahlillerim barı normal cıksın
kirazagacım nerde yok bu topikte o ne yaptı acaba?
şimdi annemi arayıp aglıcam zatenn
reglim düzenlidir cnm 28 yada 29 gunde 1 olurum gununde gelir. ya çizgiler muhtemelen koyulasmstr ama bn cok dıkkate almadım dıkkatlı bakınca bırbırınden farkı yok gıbıydı ben ilk çizgi gibi kopkoyu olmasına odaklandıgım ıcın cunku prepektüsünde öle yazıyordu 2.cizgi 1. cizgiden daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı ise test pozıtıf dgrlerı negatif diyordu walla anlamadım adet bıttı aksamı ıtıbarı ıle calısmalara basladık gün aşırı13.14 gunler oldu 15 gun dınlenme 16. gun oldu ilişki bat a kdr gün aşırı dewam ama yumurtladıktn snrada pek sans kalmıo zaten bılmıorumm acaba öncekı gunler tuttuda mı yumurtlama yasamadık bilemedimm
Adetinin duzenli olmasi avantaj senin icin cnm..kiymetini bil:)ya ole kopkoyu ilmasi lazimmis hatta topigin eski sayfalarinda ornekleri var..baya c yi bile gecmis koyulugu fotolarda..bende onu bekliyorum istehep silik hep silik..benim fotolari gorduysennen koyuyu 7.gun gordum oda c kadar deil ondan sona gitgide siliklesti iste... dahada koyulasmasini bekliyorum...
senın adetlerın duzensız mı? bn resım koyamadım ya ama ilklere nazaran koyuydu ama onlar onemsz negatıf sayılıyr yanı. bnm sıkıntımda o herseyım normal ama yumurtlamama nedenım ne tabı testlerede cok guvenmemek lazım en stres etkılıo brck seyı son 3 aykı adet tarıhlerımı yazıp bktgm onlara gorede degerlndrme yptm ovulasyon gunun 26 sı dıyrdu dıkkt ettım testıde nezamana kdr yapıcaz ki daha koyulasmaz zannetmıyorumm
Evet reglinede az kalmis senin koyulasmasi lazimdi artik;(umarim birlikte oldunuz gunlere denk gelmistirde tutturmussundukendini uzme stresde cok etkiliyo...benim reglimde 30-35gune bi oluyo...belki dava vaktim vardir yumurtlamak icin... ben genede koyulasmasini bekliorum hala
Bide ben sogansuyu iciorum bu ay hani belki o erken yumurt yapmistir die tereddutteyim sadce 7.gungu testime bakarak..ama yinede koyulasmasini beklicem...sol kasıgımda hafif agrı var acımıyor ama rahatsz edici bu ay iyi degerlendirdim diye düşünüyorum 25 yada 26 si ovulasyon gunumse daha ıyı degerlndrdm 9 haziran regl gunum 27-28-29 dada calısma yprm adete kdr dewam eder yarın ve ertesı gnde ypym bklm test blkı gec yumurtlayacagmdr. senn 35 gunde 1 se daha yumurtlaman gerceklşmemstr ypmaya dewam et bnce arkadasm
Bide ben sogansuyu iciorum bu ay hani belki o erken yumurt yapmistir die tereddutteyim sadce 7.gungu testime bakarak..ama yinede koyulasmasini beklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?