kızlar biraz hızlı yazsanız olur mu acaba... mümkün mü???
Canim 2 gune bir yaptik denk gelmistir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biraz hızlı yazsanız olur mu acaba... mümkün mü???
Canim 2 gune bir yaptik denk gelmistir o zaman
arkadaşlar bugün adet günüm ve olmadım dahaay inş olmam.perşembeye kadar beklcm sonra doktrtabi olmamzsam inş:18::18::18:
Canim ben bugun ovu yaptm tek cizgi ne anlama geliyor
ben de pkoluyum ilaçsız adet bile olmyrm.ama bu ay soğan sayesnde yumurtam çatladğı içn kendlğmden adet olrm eğer bebiş gelmemşse.inş bebişim gelmştrcanım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım bekle bakalım daha olmazsan gidersin inşallahhh canım...
Niden kimse yok acep :44:
ben geldimaaa niye kimsecik yok:26:
belin niye ağrıyor canım?
slm cnm zeynep kamılemı gıdıyorsun nasıl orası??
Canimm bence bska bi doktora daha gorun.bazen olmayan seyler soyluyo bu doktorlar.ne bileyim ters duz olmasi nasil biseyki bnm ablamin arkadasi hamile kalmak istedigimde gidiyomus ebeye duzletiyomus bnm icinde baktirsin ebeye demis ama ebe nerden bulcm ben dr gidiyorum bisey demedi dedim. Rahim filmindede belli mi oluyo acaba ters olup olmadigi onu niye istediki
canım bence hiç üzülme aynısını banada demişlerdi daha yenievliylen rahimin ters ve küçük demişti dr.bunalımlara girmiştim sonra başka dr. gittim ultrasyonda gösterdi bana rahimin gayet iyi ters filanda değil demişti sen bu dr. hemen bırak başka bi dr. a daha git senin kızınvar çünkü doğum yaptın yoktur bişeyin üzülme
Hosgeldin cnm bilemedim ki ya sogandan oluyo sanirim hastaymisim gibi karnim belim agridi ve utanark soluom cokk gaz yapiobidee sirtima yastik koyup beklemekte agritiyo belimi..iste artik sebebini secemedim belim agrio
ay tatlım ya ben de soğan içtiğimden mi adet sancısına benzer bişi oluyo.hani alt tarafta geldi gelecek bi sızı olur ya öyle ama bişi yok adete bi hafta kala bırakcam bakalım.ben aç karna içmiyorum mideye ii gelmez diye.acaba soda içsen geçer mi ki?
kızlar bu arada rahmin geriye dönük olması ters olması gebeliğe engel değilmiş, internette öyle yazıyor, içim rahatladı, sebeplerinden bir tanesi de pelvik içi enfeksiyonlarmış, belki de bu yüzden bana bir torba enfeksiyon ilacı verdi
bir de rahim filmi çektireniz var mı daha önceden? nasıl bir operasyon bu?
üşütmüş olabilirsin canım.ben de içmeyebilirim artık.çünkü iltihap için ilaç da içiyorum benİctim cnm..aynen bendede ole oluo iste..ben 10 gun kullanip biraktm zten dun icmedim artikda ole rahatladim..bugun birazda iyiyim ama belimin agrisi gecmedi..bu ay nolur nolmaz die hapta almak istemiorum...bebislermiz gelsinde insah..degsin emeklermizr:)