Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bagislasin oglunu canim evet benim ilk cocugum olacak. 2010da 7haftalikken kalbi durdu 1yil korundum okul nedeniyle. bidahada olmadi gebelik. ben ilk hamileligimde hemen normal yolla kalmistim. sende nasildi??hemenmi hamile kaldin ve normal yollami
Kizlar telfla girdim hamilemi gercekden halay zamani o zaman insallah hamiledir opdum yarin mutlaka giricem halay icin
Canim hg 15 gun devam et tatlim
bugün adet günüm ve daha olmdm.inşşşşş olmam:18::18::18:
slm cnm zeynep kamılemı gıdıyorsun nasıl orası??hadi canım inşallah Allah gönlüne göre versin
Canimm bence bska bi doktora daha gorun.bazen olmayan seyler soyluyo bu doktorlar.ne bileyim ters duz olmasi nasil biseyki bnm ablamin arkadasi hamile kalmak istedigimde gidiyomus ebeye duzletiyomus bnm icinde baktirsin ebeye demis ama ebe nerden bulcm ben dr gidiyorum bisey demedi dedim. Rahim filmindede belli mi oluyo acaba ters olup olmadigi onu niye istedikikızlar doktordan geliyorum, resmen şok içindeyim, biri beni cimciklesin
doktor resmen bir felaket senaryosu çizdi benim için, belki çizmedi ama ben dinlerken bana öyle geldi
benim rahmim tersmiş ben yıllardır kadın doğum uzmanına giderim, bir Allah ın kulu rahmin ters demedi
smear testi yaptı, sonuç 15 gün sonra çıkacakmış
tıp fakültesine git, rahim filmi çektir dedi bunu yaptırman şart dedi
veeeee polikistik over varmış yıllardır bunu bana hiç bir doktor söylemedi, pes dedim yaaaa
bir de memelerini kontol ettir muhakkak dedi, ondan da emin olalım dedi, ne demek istedi onu anlamadım
demek ki benim kızım bir mucizeymiş te bizim haberimiz yokmuş
ben de polikstk overliym malesf...rahim ters nasıl olyomş yainş değldr.ama kendni tamamen de doktorların eline bırakma derm.ALLAH hepimizn gönlüne göre versn inşkızlar doktordan geliyorum, resmen şok içindeyim, biri beni cimciklesin
doktor resmen bir felaket senaryosu çizdi benim için, belki çizmedi ama ben dinlerken bana öyle geldi
benim rahmim tersmiş ben yıllardır kadın doğum uzmanına giderim, bir Allah ın kulu rahmin ters demedi
veeeee polikistik over varmış yıllardır bunu bana hiç bir doktor söylemedi, pes dedim yaaaa
bir de memelerini kontol ettir muhakkak dedi, ondan da emin olalım dedi, ne demek istedi onu anlamadım
kızlaaar ben 1-2 gün yokum k.v. gidiyoruz orda kalıcağız geldiğimde mybabyciğimin gebe haberini alırıııııım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah öptüm sizi
Kizlar telfla girdim hamilemi gercekden halay zamani o zaman insallah hamiledir opdum yarin mutlaka giricem halay icin
Kizlarrr agziniz bal yesin emi..keske dediginz gibi olsa ama dunku msjdan sonra geldi baya simdi.hamiss degilim yani ben( insallah haziranda halayimizi cekeriz hepberaber. Bisey sorcam simdi bnm cmrtesi 3 5dmla kahve lekem geldi.pazarda leke gibi pazar aksami kirmizilasti bgnde kirmizi.baslangic tarihi olarak hangi gunu baz alsam.kan vercm de hormon tahlili icin.
Kizlarrr agziniz bal yesin emi..keske dediginz gibi olsa ama dunku msjdan sonra geldi baya simdi.hamiss degilim yani ben( insallah haziranda halayimizi cekeriz hepberaber. Bisey sorcam simdi bnm cmrtesi 3 5dmla kahve lekem geldi.pazarda leke gibi pazar aksami kirmizilasti bgnde kirmizi.baslangic tarihi olarak hangi gunu baz alsam.kan vercm de hormon tahlili icin.
kızlar doktordan geliyorum, resmen şok içindeyim, biri beni cimciklesin
kızlaaar benim bugun yumurtam çatladı kasıgım çok agrıyor sol birde bekledigim akıntı geldi
hayırlıısı olsun canım ozaman start verilmiştir