- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım 4444 yarın son gün unutmaaa
topigimin güzel anne adayları hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
anne adayı bat tarihi sogan kürünün kaçıncı ayı yası durum folikasitka 15 haziran 1 beybişim 9 haziran 2 27 serçem 27 mayıs 1 23 nrhs 1 haziran angelnese 5 haziran 27 hisarbuselik 4 haziran 2 29
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım 4444 yarın son gün unutmaaa
Cnm bnm yaş 32 :18: ve 2. kürüm
topigimin güzel anne adayları hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
anne adayı bat tarihi sogan kürünün kaçıncı ayı yası durum folikasitka 15 haziran 2 32 beybişim 9 haziran 2 27 serçem 27 mayıs 1 23 nrhs 1 haziran angelnese 5 haziran 27
merhaba kısçeler nasılsınz bende pkoluyum malesef 1.58 byum kilom 85 malesef zayıflamam gerekliymiş doktr dedi. tek sıkıntım bu horonlarım normal lakin hamiş kalamaıyorum . kader63 ü tanıyan var mı aranızda o 98 kiloyla hamile kalmış çevrimiçi olsaydı sorcaktım nasıl oldu neler yaptın die yazmış ama gene ayrıntılı yazmasını isterdim bana umut olurdu ozaman .[/
tesekkür edrim canım öncelikle hosgeldin iyiyz çok şükür canım ibrahim sarçoglu ziyaretçi defterini okuyorum gerçekten bu sogan kürü pkolulara çok faydası olmus hemen hemen 2. ayda hamiş kalmıslar bence yılmadan sogan kürünü uygula sonuç alacaksın allah ın izniyle hem aç karnına içnce zayıflatıyor ben 2 kilo verdim geçen ay sogan sayesinde
kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
Anne Adayı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Durum folikasitka 16 Mayıs 15 Haziran beybişim 12 mayıs 9 haziran serçem 27 mayıs nrhs 1mayıs 1 haziran
geldimmmm bennn geldimmmm :)))
hayırlı ugurlu olsun tpiğin arkadaşımm
ugur getirsin inşallah bizeee
ben sogan kürü geçen ay kullandım bu ay içemedim adet olursam 24 25 mayıs gibi başlayacağım 2.ye
son adet tarihim 26 nisan beklenen ise 25 mayıs....
Eki Görüntüle 716538 Eki Görüntüle 716539 Bende bu kur sayesinde ilk ayda hamile kaldim binlerce kez sukur rabbime ve iste benim sogan cucugum annesi onun gobusunu yesin
tesekkür edrim canım öncelikle hosgeldin iyiyz çok şükür canım ibrahim sarçoglu ziyaretçi defterini okuyorum gerçekten bu sogan kürü pkolulara çok faydası olmus hemen hemen 2. ayda hamiş kalmıslar bence yılmadan sogan kürünü uygula sonuç alacaksın allah ın izniyle hem aç karnına içnce zayıflatıyor ben 2 kilo verdim geçen ay sogan sayesinde[/QU
rica ederim... hoşbuldum.. evet doğru haklısın hep 2. ayda kalan çok inşallah darısı başımıza...Aminnn...oh negüzel kilo vermessin ..bir taşla iki kuş vuracağız inşallah....
canim oyle karismak gibi olmasin ama istersen isimleri buraya ekle ilk listeye cunki sayfanin en basindaki listeye bakar herkes
geldimmmm bennn geldimmmm :)))
hayırlı ugurlu olsun tpiğin arkadaşımm
ugur getirsin inşallah bizeee
ben sogan kürü geçen ay kullandım bu ay içemedim adet olursam 24 25 mayıs gibi başlayacağım 2.ye
son adet tarihim 26 nisan beklenen ise 25 mayıs....