- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
tesekkür ederim ins hamile yazarız hepimize yapacagım tablo kızlar gelsin
topikdeki herkese soyle bence mybaybu nukra hisarbuselik daha kimler kimler gelsin ya bizimde tablomuz olsun artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim ins hamile yazarız hepimize yapacagım tablo kızlar gelsin
topikdeki herkese soyle bence mybaybu nukra hisarbuselik daha kimler kimler gelsin ya bizimde tablomuz olsun artik
gelin artik bizimde guzel topigimiz olsun canlansin nese gelsin bir suru bebekler gelsin gelin gelin buraya
bence folikasite soyle oda bura katilsin onunda adini yazalim kendi taplosu var ama bizimkindede olsun.. herkes birbirine ugur getirsinserçem sen kızları çagırır mısın canım ben de tabloyu olusturmaya calısacam
serçem canım kızlar nerde bugun yoklar heralde
qaliba bulamiyorlar cunki nukra sordu bana aradimi acaba bulamadimi?
nrhs canım hosgeldin
hoşbuldum canım bende bebek istiyorum allahım bana size ve herkese nasip eder inş. bebiş için çalışmalara yeni başladık 2 hafta oldu o kadar sabırsızım ki adet günümede 2 hafta var günler geçmiyo sanki :) kasıklarım da ağrı var geçen hafta kadın doğuma gittim kan testinde bişey çıkmadı kasıklarımdan ultrason çekincem inş. temiz çıkar ama bu kasık ağrısını 3 senedir çekiyorum bi problem yok ultrason günüm çarşamba inş. temiz çıkar ayın başına kadarda bekliycem işte eğer adet olursam bitince bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum netten baya araştırdım soğan kürüyle 1 ay da hamile kalanlar var allahım bize de nasip eder inş.
ay toblo cikmis ne guzelllll isimler yok ama?kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
Anne Adayı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Durum folikasitka 16 Mayıs 15 Haziran
hoşbuldum canım bende bebek istiyorum allahım bana size ve herkese nasip eder inş. bebiş için çalışmalara yeni başladık 2 hafta oldu o kadar sabırsızım ki adet günümede 2 hafta var günler geçmiyo sanki :) kasıklarım da ağrı var geçen hafta kadın doğuma gittim kan testinde bişey çıkmadı kasıklarımdan ultrason çekincem inş. temiz çıkar ama bu kasık ağrısını 3 senedir çekiyorum bi problem yok ultrason günüm çarşamba inş. temiz çıkar ayın başına kadarda bekliycem işte eğer adet olursam bitince bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum netten baya araştırdım soğan kürüyle 1 ay da hamile kalanlar var allahım bize de nasip eder inş.
ay toblo cikmis ne guzelllll isimler yok ama?
insallah seninde sevincini bolusuruz burda hadi hayirlisi
canım ins hepimiz anne olalım:2: ins doktor sonucunu bizle de paylasırsan seviniriz ins birsey yoktur allah yardımcımız olsun sogan kürünü ihmal etme tatlım