Eki Görüntüle 716538 Eki Görüntüle 716539 Bende bu kur sayesinde ilk ayda hamile kaldim binlerce kez sukur rabbime ve iste benim sogan cucugum annesi onun gobusunu yesin
Ayy yesin onu teyzesi allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 716538 Eki Görüntüle 716539 Bende bu kur sayesinde ilk ayda hamile kaldim binlerce kez sukur rabbime ve iste benim sogan cucugum annesi onun gobusunu yesin
Nasil canim anlanadim
canim hani iknci liste vardiya onu diyorum bence herkes biriciye yaz diyorum ama yinede sen bilirsin tatlim nasil istersen oyle olsun yeni bir topiyimiz oldu ya bu bana yeter
canim oyle karismak gibi olmasin ama istersen isimleri buraya ekle ilk listeye cunki sayfanin en basindaki listeye bakar herkes
Beybişim eline saglık topigimiz tazecik oldu
Beybişim eline saglık topigimiz tazecik oldu
Ins canim ins guzel haberler verirsin
ayyyyyyyy inanmıyoruuuuuuumm ne kadar güzel hilal kısçemm çok sevindim okuyunca inanamadım biraz anlatır mısın nasıl kadın kaç ay yaptın pkolumusun yada neden bebişin olmuyordu .... bana ve kısçelerimize umut oldun cnm
İNsallah kısçem inşallahh hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda...
Benim yaşım 24 ben sogan kürünü 2 3defa yapmıstim bugün yeniden başladım bana kürler gelmisti ya onun ilki sogan kürüydü yine son adet tarihim 13mayıs
Hayurlisi canim sogan kurune basla canim hemen bence
canım reglim olacak bu aralar 5 gün içinde olmam gerek bekliyorum ...
regle yakınken yada regliyyken içilmiyormuş ama başlasamda yarım kalır olur mu öyle
nazı tanıyorsun sanırım arkadaş listende gördüm ben onun topiğindeyyim hep oradan gödüm canım .
Evet canim sicak bir ortmdi saracaglu regl oludzanizda kesmeyin devam edin diyo yani basladim mi15 gunu tamamlamak gerekir
hım...... Ah canım bileydim regliykende içildiğini bilseydim başlardım çoktan canım hiç öyle duymadım ben ama şaşırdım inan madem başlarım ben yarın mutlaka ...bişi olmaz değil mi reglyken içen var mı accaba
Ben 1.aşamada sogankurü aslanpencesi pekmez kullandım şuan 2.asamaya gectim sogankürv hayıttohumu sarıballıbaba pekmez còrekotu yagı geldi benim prolaktin 27 birazcık yüksekmiş e2hormonumda azıcık düsük saracoglu hocamız benim icin 3asama düsünmüş 3ünden birinde Evvel Allah olucak dediCanim sana civanpercemi gobderdi mi sorun neydi canim senin
Ben 1.aşamada sogankurü aslanpencesi pekmez kullandım şuan 2.asamaya gectim sogankürv hayıttohumu sarıballıbaba pekmez còrekotu yagı geldi benim prolaktin 27 birazcık yüksekmiş e2hormonumda azıcık düsük saracoglu hocamız benim icin 3asama düsünmüş 3ünden birinde Evvel Allah olucak dedi
Mrb arkadaslar..benimde son adet tarihim mayis 11....bi sonraki adet tarihim 15 haziran...(ortalamayi soyluyorum cunku son iki adetim epey duzensiz oldu)mayis 16sindada sogan kurune basladim Allahin izniyle...bugun kurde 5.gunum..saracoglunun sitesinde sikca sorulan sorular bolumunde okudum..kendisi eger kist yoksa bu kuru gunde bir kez aksam 15 gun boyunca uygulamaninda faydasi olicagni yazmis..bende sabah cok midemi bulandirdigi icin gece birbucuk su bardagi icrek uygulamaya calisiyorum..ayni zamanda ovulasyn testidr aldim onuda adetim biter bitmez yapmaya basladim.dolu dolu cift cizgiyi gorene kadar hergun yapmayi dusunuyorum insallah.dualarinizda benide unutmayin..bu arada yasim 25 8aylik evliyim..iki uc aydir bebek dusunmeye basladik..zaten ne zaman bebek dusunmeye basladik benin adetimin duzeni bozuldu..umarim bu kur ise yarada kucaklarimiz bos kalmaz..rabbim isteyen herkese versin insallah