- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
iyi olcaksın elbette canım , bak bende geçenlerde bi sıkıldım daraldım bunaldım yine döndüm dolaştım geldim kendime
şimdi her ay ''ya hamile kalırsam'' diye ertelediğim sporuma başladım
dedim RAbbim nasip ederse spor yaparken de olur sonuçta gidipde haltercilik yapmıyom ya
en azından bebek fikrini kafamdan atmaya çalışmaya çalışıyorum diyim
kaç senedir yok onu yapma zararlı yok bunu yapma zararlı aman şöle dikkat böle dikkat ben eski ben değilim ya
enerjimi kaybettim inan ki.bütün hayatımı bebek üstüne planladım 4,5 senedir
saçımı bile regli oldugum zamanlarda boyuyordum be kuzum
herkesin dediği aman sen kafana çok takıyon ondan olmuyo tezini de çürütmem inşallah bakalım
bu aralar saldım çayıra mevlam kayıra
bugünde regl oldum zaten bu içimi dökmemin sebebi de o sanki biraz deme :)
neyse ben çok uzattım gelelim bize
aman biz buhar olmayalım
ben girip bakıyorum yoksunuz çıkıyorum sanki siz benden daha çok devamsızlık yaptınız bu aralar
eski günlere geri gelmek için şu yeni topik olayına bi el atıverin kızlar ya
dedimdi ya bi önsöz mönsöz hiiiç mi bi fikir bi cümle gelmez aklıma
azcık yardım edin ya olmadı açalım gitsin ne diyim
benimde bi konuşasım varmış sabah sabah hadi kaçtım ben azcık daha uyimmm
bash bashhh
en guzelını yapmışsın spora başlamakla kuzum benımde dıs ağrılarım var kontrol ettırmem gerekiyor ama korkumdan gıdemıyorum dıshekımıne felan ben kafadan atma konusunda cok sıkıntı yasamıyorumda attımmıda tam atıyorum gerı getıremıyorum bu sefer ortası yok bende bacım :)) amaan su topık ısınıde cok düşünme yafuu onsozmus gırıs gelısme sonuçmuş felan at bı baslık geyık bolumune takılır gelırız pesınden baslıgada yordamsızlar de hatta :) kafamıza gore yordamsız yordamsız takılırız :) hersey serbest olsun yani, yerı gelır sıdıka oluruz yerı gelır kralıce elızabet :))