sogan kürü kullananlar

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum :KK70:
hiç mi hakkım geçmedi be insaff:KK43:[/QU
okadar seni doğrarken ızdırap çektik gözlerimiz yandı, elimizdeki kokun çıksın diyeee ellerimizi kaç defa yıkadık, sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN sende bizim için bişeyler yaap :KK53::KK53: kızlaaar benim artık uyumam lazım herhalde saçmalamaya başladııım::KK9::KK30:

:KK1::KK1::KK1::KK1: dur kız merak ettim sigortalıyız zaten para filan vermiyoz çatladığındada pko sun dicekkmi bana diyee çok merak ediyorum eyleniyorum dr.umla aaaaaa:KK1::KK1:

hatuna bakk yaa eyleniyor :KK70:

bu tvde resimdeki gizli surat bulun programını sunanlar varya
bunlar çıkınca ne düşünüyorum biliyormusunz?
televizyon teknolojisinde son devrimm
evde koltuktan terliği fırlattıgım gibi televizyona girecek ve o ikisini kafasından
agır yaralayacak bida çıkıp o iğrenç sunumu yapamayacaklar
bide oynuyoo arkadan müzik veriyolarrrr :KK47:

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum :KK70:
hiç mi hakkım geçmedi be insaff:KK43:[/QU
okadar seni doğrarken ızdırap çektik gözlerimiz yandı, elimizdeki kokun çıksın diyeee ellerimizi kaç defa yıkadık, sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN sende bizim için bişeyler yaap :KK53::KK53: kızlaaar benim artık uyumam lazım herhalde saçmalamaya başladııım::KK9::KK30:

Tatlım emin ol yalnız değilsin :)

sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN
YARILDIMMM bunaaa karnımm ağrıyooo gülmektenn
benimde bi soğan çekmecem var
valla bu ayda sonuçç almazsam tahliye edeceğim soğanı o çekmeceden.:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1: kesinlikle haklısın 20 yıldır tek taraflı fedakarlıkla olmaz bu iş bence soganda üzerine düşeni yapmalı artık :)
ben birz vefasızlık ettim arada makarnaya pilava felan koymadıgım zamanlar oldu belki alınmıstır naz yapıyordur bana
ama sana nasıl yaptı bunu aklım almııyorr :))

Bi soganı kişileştirmediğimiz kalmıştı oda oldu :)):KK1::KK1::KK1:

İçimden bir ses uyuyun artık nereye gidiyor bu konusma demeye basladı hahahahah:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hahhahahahaaaaa sabah kızlar istemiycekler bizi bu topikte :KK53::KK53::KK52::KK51::KK49::KK49::KK49::KK49:

hatuna bakk yaa eyleniyor :KK70:

bu tvde resimdeki gizli surat bulun programını sunanlar varya
bunlar çıkınca ne düşünüyorum biliyormusunz?
televizyon teknolojisinde son devrimm
evde koltuktan terliği fırlattıgım gibi televizyona girecek ve o ikisini kafasından
agır yaralayacak bida çıkıp o iğrenç sunumu yapamayacaklar
bide oynuyoo arkadan müzik veriyolarrrr :KK47:

hahahahhahahaaa:KK9::KK9::KK9::KK9: my baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil:KK52::KK52:

sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN
YARILDIMMM bunaaa karnımm ağrıyooo gülmektenn
benimde bi soğan çekmecem var
valla bu ayda sonuçç almazsam tahliye edeceğim soğanı o çekmeceden.:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1:

hahhahahahaaaaa sabah kızlar istemiycekler bizi bu topikte :KK53::KK53::KK52::KK51::KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK1::KK1: bencede hadi artık uyuyalım kızlar daha neler konusabılcegımızı kestıremıyorum ben :) sohbet ıcın sagolun cok eglendım ıyı geldı stres filan kalmadı :)

hahahahhahahaaa:KK9::KK9::KK9::KK9: my baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil:KK52::KK52:

:KK1::KK1::KK1::KK1: bencede hadi artık uyuyalım kızlar daha neler konusabılcegımızı kestıremıyorum ben :) sohbet ıcın sagolun cok eglendım ıyı geldı stres filan kalmadı :)

eee hadi ozaman gidelim
sabah burdan bizi atmak için imza toplayacak diğer üyeler sayfaları okudukça..
ama beybisim atmaz ki bizi
ben çok eğlendim çenenize sağlık kızlarr
hadi iyigecelerr ALLAH rahatlık versin

eee hadi ozaman gidelim
sabah burdan bizi atmak için imza toplayacak diğer üyeler sayfaları okudukça..
ama beybisim atmaz ki bizi
ben çok eğlendim çenenize sağlık kızlarr
hadi iyigecelerr ALLAH rahatlık versin

Yok canım atmazlar en fazla soganın yan etkılerı der gecerler :))

senınde cenene saglık mybaby guzeldi muhabbet :)

İyi geceler kzılar Allaha emanet olun güzel haberle biraraya gelmek duasıyla ınsallah :)

günaydın kızlar ultrason sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür şimdi beklemeyedim adet olacağım zamana kadar ama inş. adet olmam bebişim gelir :)

canlarım hepinize günaydın ooo gece gece ne güzel sohbet olmus biz kaçırmısız valla :KK52: kızlar listeyi sormussunuz ilk sayfada listemiz var:KK16: topigin gülleri sizi nasıl atarım ben :KK52::KK52:

dün kaldıgınız yerden sayfaları okuyanınız varmı ?
bizi kovarsınız belki diye düşündük de
3 bacı gece gece çok fecii kaynattık :KK1::KK1::KK1:

X