sogan kürü kullananlar

nedeni hala bilinmiyor üzerinde çalışmalar devam etmekte :d
gelişmelerden sizide habardar edeceğizzz
sanırım gebelik kısmında açılmayınca beybisim napsın garibim demişki sivilce kısmında açayım :KK33:

Tabi bizdede hersey bitti hamile kalmayı felan basardık konunun yerı kusur kaldı :))önemli olan soganın yumurtalara faydası sivilceyide kusturuyor zaten yalanda değil:)

hiç sanmam söyleyebilceğini canım sivridillidir arkadasım biraz :) kocam beceremiyo demekki bi fikrin varsa git onunla paylaş nası yapacagını öğretiver tarzı... agzını toplayan dagılıyor sonra cevresinden tabi :)

upsss :KK17: :KK30: kal geldi bi an :KK30:
nihahhahaa o değilde sabah kızlar merakla bizim yazıştıgımız sayfaları okuyacaklarr
çok şey kaçırdılarr ben çok eğlendimm:KK4: gece gece valla:KK36:

evt yaaa bende sorcaktım bebişime yalnış yerdemi açtı acaba topiğiii... valla onlar bizden evvel hamile kalırlarsa benim dr.u salıcam üstlerinee onlarada pkosun deeer çıldırtır onlarıı vallaaa:KK52::KK52::KK1:

senin doktor güzel fikir bence :KK23:

hiç sanmam söyleyebilceğini canım sivridillidir arkadasım biraz :) kocam beceremiyo demekki bi fikrin varsa git onunla paylaş nası yapacagını öğretiver tarzı... agzını toplayan dagılıyor sonra cevresinden tabi :)

ooof of en iyisini yapmış valla böyle soruya böyle cvp bak bidaha sorabiliyomu aldı ağzının payını işte:KK33:

aynen benimki de sağolsun biliyor durumu hiçbişey dmeiyor
olur olur ben biliyom olcak diyo :KK70: siz stres yapmayın yaşınız genç diyor :KK1:

Allah razı olsun onlardan bu dönemi daha kolay gecırebiliyoruz stres yaptırmıyorlar hiç değilse :) benim kv utandıgı için soramıyor mahrem konular oldugu için birde bende utanırım bu konularda birazda ondan burda size çen çen öttüğüme bakmayın :KK1:

nihahhahaa o değilde sabah kızlar merakla bizim yazıştıgımız sayfaları okuyacaklarr

senin doktor güzel fikir bence :KK23:

çıldırmak için birebir pazartesigittim yine ben anlatmadım size unuttum yumurta sağ tarafta 17.5mm olmuş çok güzel 1-2 gün içinde çatlar cuma bidaha gel bakalım dedi ben bilerek sordum acaba ne dicek diye:pko varmı dedim var dedi yaa:KK36:

İlk basta benim gibi acaba hamıle olan varmı dıye taramaya baslıcaklar oku oku oku :9 sonra sayfalarca geyık yaptıgımız görüp anca cene yapın anca diicekler hahahaha:KK1::KK1::KK1:

bende cok eglendim valla çenenize kuvvet kızlar :))

İlk basta benim gibi acaba hamıle olan varmı dıye taramaya baslıcaklar oku oku oku :9 sonra sayfalarca geyık yaptıgımız görüp anca cene yapın anca diicekler hahahaha:KK1::KK1::KK1:

ayyyy çenenize sağlık tatlımm :KK70:
anca çeneee anca çeneee
hani bebekk yokkk:KK52:

haahaaaa :KK1: bende çok eğlendim

çıldırmak için birebir pazartesigittim yine ben anlatmadım size unuttum yumurta sağ tarafta 17.5mm olmuş çok güzel 1-2 gün içinde çatlar cuma bidaha gel bakalım dedi ben bilerek sordum acaba ne dicek diye:pko varmı dedim var dedi yaa:KK36:

O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)

:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)

Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)

eweeet aynen bende bu ay hayıtla beraber içip zehirlensem bilee:KK9: bu ay olmassa ALLAH KORUSUN olsun artık....obür aya soğanla açıcam gözlerimi evelallaaaaaaaaah

o doktor p.o.k yesin:KK33: pko muşşş :KK19: sen üzme kendini canımm güvenmiyorsan da gitme şu doktora
izmirde doktor mu yok kızz değiştir gitsin kafan rahat olurr arkadaşımm pko da neymiş :KK24:

:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)

Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)

soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa :KK47::KK47::KK47:

O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)

hahahahhaaaaa:KK9: çok güldüüm uzaklaşçam cuma gününü iple çekiyorum çatladı ve üstüne seeeeeeeen pkosuuuuuuun :KK52::KK52::KK52: çıldırmam inşallah o sıra :KK1:

soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa :KK47::KK47::KK47:[/QUOTE]

Sanırım sende düşünce gücünü soganın üzerinde denemeye calısıyosun ccanım umarım etkili olur bastır bastırrr :):KK1::KK1: beyne komut vermeyi bıraktık sogana verıyoruz harbiden kırdık kafayı diyim ben size :):KK1:

o doktor p.o.k yesin:KK33: pko muşşş :KK19: sen üzme kendini canımm güvenmiyorsan da gitme şu doktora
izmirde doktor mu yok kızz değiştir gitsin kafan rahat olurr arkadaşımm pko da neymiş :KK24:

soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa :KK47::KK47::KK47:

:KK1::KK1::KK1::KK1: dur kız merak ettim sigortalıyız zaten para filan vermiyoz çatladığındada pko sun dicekkmi bana diyee çok merak ediyorum eyleniyorum dr.umla aaaaaa:KK1::KK1:

Sanırım sende düşünce gücünü soganın üzerinde denemeye calısıyosun ccanım umarım etkili olur bastır bastırrr :):KK1::KK1: beyne komut vermeyi bıraktık sogana verıyoruz harbiden kırdık kafayı diyim ben size :):KK1:

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum :KK70:
hiç mi hakkım geçmedi be insaff:KK43:

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum :KK70:
hiç mi hakkım geçmedi be insaff:KK43:

:KK1::KK1::KK1: kesinlikle haklısın 20 yıldır tek taraflı fedakarlıkla olmaz bu iş bence soganda üzerine düşeni yapmalı artık :)
ben birz vefasızlık ettim arada makarnaya pilava felan koymadıgım zamanlar oldu belki alınmıstır naz yapıyordur bana
ama sana nasıl yaptı bunu aklım almııyorr :))

Bi soganı kişileştirmediğimiz kalmıştı oda oldu :)):KK1::KK1::KK1:

İçimden bir ses uyuyun artık nereye gidiyor bu konusma demeye basladı hahahahah:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X