sogan kürü kullananlar

amiiiin canım ALLAH razı olsuun oof of tabiii benim oğlanda 4 yaşında nasıl aksi saçma sapan şeyleri istiyo ağlıyo şimdide yaklaşık 2haftadır anneeeeeeee 5 kardeş istiyorum diye ağlıyoo duyuyo bizim konuşmalarımızı tabiii babasınla annemle filan oda geliyo karnımı öpüyo kardeş varmı yok annem diyom karnıma vuruyo kaçıyoo:KK53: çocuk işteee:KK1:

hemde 5 kardeş azlada yetınmıyoruz paşaya bak hele :)) dua yerıne gecermıs bırde 5iz felan:KK1::KK1::KK1: yavrum benim karnını mı öpüyoo Rabbim tez vakitte oraya bi kardeş koysun ınsallah :)

hemde 5 kardeş azlada yetınmıyoruz paşaya bak hele :)) dua yerıne gecermıs bırde 5iz felan:KK1::KK1::KK1: yavrum benim karnını mı öpüyoo Rabbim tez vakitte oraya bi kardeş koysun ınsallah :)

aminn isteyen herkese canımm
bende istiyorumm 3 çocukk :KK70: Rabbim izin verirse inşallahh gönlümden geçen o :KK9:
tabi bi önce 1 tane olsunn inşallahhh
ama soldan soldan agrı geliyor yavaştan
ki bu ay soldan yumurtlamıştımm
yerleşiyrmu ne :p iyice yerleş bebişimmm ohh kendi malın gibi serilll kuzumm göbüşüme

ve beyin arkasına bakmadan koşarak uzaklaşır:KK53::KK53::KK53::KK53: kafayı kırdım

Son düzenleme:
bende istiyorumm 3 çocukk :KK70: Rabbim izin verirse inşallahh gönlümden geçen o :KK9:
yerleşiyrmu ne :p iyice yerleş bebişimmm ohh kendi malın gibi serilll kuzumm göbüşüme

ve beyin arkasına bakmadan koşarak uzaklaşır:KK53::KK53::KK53::KK53: kafayı kırdım

hahahaah alemsın yaa :)) benımde aynen agrı durumu suanda bende kırmızı kartı yedım yıcem dıye beklıyorum. bendeki psikoljide kosarak uzaklasanlardan kuruttun olumsuzluklarınla ıcımı dısımı dıyerekten :)

ahahhahha:KK53: delirtceklerr kızz bizi
eee tabii sormazlar mı aaaa ayıpsınn canımm
2. ne zaman hadi 2. oldu ee buda erkek mi
bide kız yaparsın falan filannn bu böyle uzar gider
sonra evlenmiyormu diye devam eder bilirim o tiplerii:KK51:

tabiiii canım benim kayınvalidemin bi arkadaşı var haftada 1 filan gidiyoz k.v.me her gittiğimdede karşılaşıyoz kadınla bana hep diyo hadiii hadiiii çocuk büyüdü...... her hafta uğraşıyo benle yiyo beni resmen:KK52::KK52::KK52:

yaaa sorma 5 kardeşim olsun dolduralım bu evi diyo:KK53: 5 iiz tabii:KK66:) ben oğlana hamileyken 30 kilo almıştım böyle olursa goril olurum artıık kalkamam yerimden:KK1: inşallah canım hepimizin:KK54:

tabiiii canım benim kayınvalidemin bi arkadaşı var haftada 1 filan gidiyoz k.v.me her gittiğimdede karşılaşıyoz kadınla bana hep diyo hadiii hadiiii çocuk büyüdü...... her hafta uğraşıyo benle yiyo beni resmen:KK52::KK52::KK52:

Nekadar luzumsuz ınsan varsa kayınvaldelerın etrafında toplanıyor herhalde ya. Çok istiyosa otur kendın dogur dıycen o olcak :)evleneli 1 yılı gectı kv 1 kere bile cocuk dusunuyomusunz dıye sormadı bile.akrabalardan agzımı yoklayanlar oldu dün dertlendim bende kayınvaldeme laf arar gibi cocuk konusunu acıyolar gıttıgım zaman dıye. megerse komşularıda kayınvaldemi yiyolarmıs gelinin cocugu olmuyomu diye.oda utanmadan onumu sorucam ne zaman ıstıyosa herkes ozaman yapar gezip dolasıyor onlar demiş cokta iyi yapmış.nekadar seviyolar kusur bulmuyı ya :KK43:

hahahaah alemsın yaa :)) benımde aynen agrı durumu suanda bende kırmızı kartı yedım yıcem dıye beklıyorum. bendeki psikoljide kosarak uzaklasanlardan kuruttun olumsuzluklarınla ıcımı dısımı dıyerekten :)

ahahaha beyin hasta oldu:KK70: adet ol komutunu vercek ama nasıl bişey oldugunu hatırlayamadı kızz sayemizde
okadar hamile hissediyoruz ki kendimizi ona da hak vermek lazımm yazıkkkk :KK53:

vur agzına yüzünee kafasına kafasınaaa:KK57::KK57:

hahahahaaaaa :KK1::KK1::KK1:

yaaa sorma 5 kardeşim olsun dolduralım bu evi diyo:KK53: 5 iiz tabii:KK66:) ben oğlana hamileyken 30 kilo almıştım böyle olursa goril olurum artıık kalkamam yerimden:KK1: inşallah canım hepimizin:KK54:

Wuuuu :) düşünemiyorum nası olur :) eşimde hayırlı evlat nasıp etsın Rabbim dıye dua ettımı arkasından hemen hayırlı evlatlar 1 olur sonra olmaz Allah korusun eksık etmeyelım duayı dıye :)senın oglan akıllılık edıyor bak bılmeden :)

yaz tatiline gitcem tek derdim bu sorularla bunaltanlar
kayınvalide ile bi pazara gidiyoruz anammm yolda herkes torun yokmu diyor
o 2 dk lık karşılaşmaya nasıl da hemen onu akıl edip sıkıştırıyorlar valla pes
dahii zeka 0 kapasitee diyorumm:KK1::KK1:

ahahaha beyin hasta oldu:KK70: adet ol komutunu vercek ama nasıl bişey oldugunu hatırlayamadı kızz sayemizde
okadar hamile hissediyoruz ki kendimizi ona da hak vermek lazımm yazıkkkk :KK53:

:KK1::KK1:Sen sus benden iyimi bilcen hamileyim diyorsam hamileyim okaaa :))) beyin tamam abla bişii demedim zati :)nası uygun görürsen:KK1::KK1:

yaz tatiline gitcem tek derdim bu sorularla bunaltanlar
kayınvalide ile bi pazara gidiyoruz anammm yolda herkes torun yokmu diyor
o 2 dk lık karşılaşmaya nasıl da hemen onu akıl edip sıkıştırıyorlar valla pes
dahii zeka 0 kapasitee diyorumm:KK1::KK1:

İlla sırrına erecekler benim bi arkadasım 2 sene dusunmemıstı soranlarada öyle müstehcen bi cvb veriyordukı karsısındaki nekadar mahrem bi soru sordugunu anlayıp kıpkırımızı kalıyodu:))

:KK1::KK1:Sen sus benden iyimi bilcen hamileyim diyorsam hamileyim okaaa :))) beyin tamam abla bişii demedim zati :)nası uygun görürsen:KK1::KK1:

aaay keşke öyle bişey olsaa :KK9::KK9:

Yahu kızlar bu konu neden sivilceli yüzler ve çözümleri kısmına acılmış ki:) topik anası sivilceye çözüm diye topiğe giren anne olup cıkmasın sonra :) bizim canımıza minnet tabide :)

İlla sırrına erecekler benim bi arkadasım 2 sene dusunmemıstı soranlarada öyle müstehcen bi cvb veriyordukı karsısındaki nekadar mahrem bi soru sordugunu anlayıp kıpkırımızı kalıyodu:))

ahahha neyse sölede bizde kırmızı yapalım soranları :KK70:

Nekadar luzumsuz ınsan varsa kayınvaldelerın etrafında toplanıyor herhalde ya. Çok istiyosa otur kendın dogur dıycen o olcak :)evleneli 1 yılı gectı kv 1 kere bile cocuk dusunuyomusunz dıye sormadı bile.akrabalardan agzımı yoklayanlar oldu dün dertlendim bende kayınvaldeme laf arar gibi cocuk konusunu acıyolar gıttıgım zaman dıye. megerse komşularıda kayınvaldemi yiyolarmıs gelinin cocugu olmuyomu diye.oda utanmadan onumu sorucam ne zaman ıstıyosa herkes ozaman yapar gezip dolasıyor onlar demiş cokta iyi yapmış.nekadar seviyolar kusur bulmuyı ya :KK43:

aynen benim kv demde öyle hiç karışmaz girmez bu konulara hayırlısı deer

Yahu kızlar bu konu neden sivilceli yüzler ve çözümleri kısmına acılmış ki:) topik anası sivilceye çözüm diye topiğe giren anne olup cıkmasın sonra :) bizim canımıza minnet tabide :)

nedeni hala bilinmiyor üzerinde çalışmalar devam etmekte :d
gelişmelerden sizide habardar edeceğizzz
sanırım gebelik kısmında açılmayınca beybisim napsın garibim demişki sivilce kısmında açayım :KK33:

ahahha neyse sölede bizde kırmızı yapalım soranları :KK70:

hiç sanmam söyleyebilceğini canım sivridillidir arkadasım biraz :) kocam beceremiyo demekki bi fikrin varsa git onunla paylaş nası yapacagını öğretiver tarzı... agzını toplayan dagılıyor sonra cevresinden tabi :)

evt yaaa bende sorcaktım bebişime yalnış yerdemi açtı acaba topiğiii... valla onlar bizden evvel hamile kalırlarsa benim dr.u salıcam üstlerinee onlarada pkosun deeer çıldırtır onlarıı vallaaa:KK52::KK52::KK1:

X