- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
insallah kuzum söyle artık adımızın karsısına hamile yazalım ayyy heyecanlandım
ayy inşallahhh
şafak 3 valla benim
kendimi hiç hamile gibi hissetmiyom ama ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah kuzum söyle artık adımızın karsısına hamile yazalım ayyy heyecanlandım
ayy inşallahhh
şafak 3 valla benim
hahahaaa malesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah
bende kuzey güney izleyemedim
ama hafta sonu tekrarı olur ona bakarım
bende dua ederken gözlerimden yaş süzüldü
dualarımız kabul olur inşallahhhh
kızzz valla heyecanlandım yoksam seni hamile diye mi yazacagız insallah
ayyyy inşallahhhh nerde o günlerrr rabbimmm sen duyy sesimizi
hepimize gönlümüzden geçeni ver rabbimm
folikasitka canım napıyorsun
aman napiim ya, yarını düşünüyorum, rahim filmi için uyutuluyor mu herkes, uyutmadan olmuyor mu bu işlem, gerekli mi yani, kafamda deli sorular.. biz tr saatiyle takip edemediğimiz için eski dizileri internet üzerinden izlemeye çalışıyoruz da cnm bugün de seksenler yaptık yatıyoruz yavaştan, saat 4e geliyo yarın kazasız belasız atlatıp gelmek ümidiyle hepinize mutlu geceler güzel yarınlar diliyorum dostlar
bende dua ederken gözlerimden yaş süzüldü
dualarımız kabul olur inşallahhhh
ayy inşallahhh
şafak 3 valla benim
kızlar ben yatıyorum uykum geldi hepinize bol bebişli ruyalar allah a emanet olun
aman napiim ya, yarını düşünüyorum, rahim filmi için uyutuluyor mu herkes, uyutmadan olmuyor mu bu işlem, gerekli mi yani, kafamda deli sorular.. biz tr saatiyle takip edemediğimiz için eski dizileri internet üzerinden izlemeye çalışıyoruz da cnm bugün de seksenler yaptık yatıyoruz yavaştan, saat 4e geliyo yarın kazasız belasız atlatıp gelmek ümidiyle hepinize mutlu geceler güzel yarınlar diliyorum dostlar
3 gününmü kaldııı? hadi inşallah
ayy yok ya hiç hissetmiyorum kendimi hamiş gibi
hiç belli olmaz o ben oğluma hamileymişim bilmiyordum bütün evi temizledim(aynı günde)alışveriş yaptım bide annemlere yürüyerek gittim düşün eşrefpaşadan hataya hiç ağrım sızım hiç olmamıştı hatta yılbaşı günüydü hiç unutmam ve 2 ocakta idrar testi yaptırdım 19 günlük hamile çıktım büyük şok yaşamıştım aaaaaay ogünleri hatırladdım yani hiç bir belirtide olmayabilir bekle bakalım hayırlısı
ne güzel olur okdr ihtiyacım varki bu haberi duymaya
keşke ama adet olucağımı hissediyorum boşa heveslenmeye gerek olursa da süpriz olur canım sana oldugu gibi
bakalım görücez artık