- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a canim akinti filan hepsi bos birsey esas test canim insallah ikiside kopkoyu cikarkızlar benden beyz akıntı geliyo biraz adet olcam galibaaa
sanada canim insallah dualarimiz bebeklerimizi getirir bu mubarek gundecnm ben 5 okudum Allah'ın izniyle.. daha okuyabilirsem eklerim cnm ..
herkese hayırlı kandiller dilerim canlar.. vatana millete hayır getirsin inşallah
canlaaar herkesin kandilini kutlar güzel gönlünüzden geçen bütün duaların kabul olmasını diliyorum ins bu güzel günde allah ım dualarımızı kabul eder ve bebişlerimizi gönderir
kızlar adet oldum ama tam gününde geldi soğan suyu düzeltti demek adetm bitsin 3. kürüme başlıycam bu bal ,tarçın,çörek otlarınada başlayayımmı bu ay?
ne güzel dua okumuşsunuz ben kaçırdım ALLAH kabul etsin hepinizin kandili mubarek olsun
aaaaaaaaaaaaaaa boyle sey olmaz iki dakika once sms yazdim bir baktim adetim gelmis yazmissin canim bal corek otu prolaktini yukselden birsey eyer proloktin prablemin varsa yapma derim yinede insallah gelen ay gelir bebisin canim
[tr]
Anne Adayı Yaşı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Kürün Kaçıncı ayı Durum folikasitka 32 16 Mayıs 15 Haziran 2. beybişim 27 12 mayıs 9 haziran serçem 23 24 mayıs 23 haziran 1. nrhs 1 mayıs 1 haziran Aybuke07 25 mayıs mybaby 26 26 mayıs 25 haziran 2 nukra 13 mayıs 12 haziran ecrenecrin 25 11 mayıs 15 haziran 1 angelnese 5 haziran hisarbuselik 29 5 haziran 5 temmuz 2 asyacan42 27 23 mayıs 26 haziran 1 ferideei 24.5 28 nisan 27 mayıs nar tanesii 28 24 mayis muyom Yaşı 24 haziran Kürün Kaçıncı ayı sarı seker Yaşı Son Adet Tarihi 9 haziran Kürün Kaçıncı ayı Durum
kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
kızlar adet oldum ama tam gününde geldi soğan suyu düzeltti demek adetm bitsin 3. kürüme başlıycam bu bal ,tarçın,çörek otlarınada başlayayımmı bu ay?
ne güzel dua okumuşsunuz ben kaçırdım ALLAH kabul etsin hepinizin kandili mubarek olsun
ozaman ben adetin 3. günü kan testi yaptırayım sonuçları yazarım artık ne içmem gerektiğini söylersiniz bana
inşallah canım ALLAH herşeyin hayırlısını versin hepimize AMİİN
Rabbim su mubarek gunlerde Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine hepinize bicir bicir bebisler nasip etsin insallah kandilimiz mubarek olsun insallah
angelnese canım batı söyler mısın degiştirelim
kizlar test yaptim bugun ikiside ayni koyulukta cikti sukurler olsun bugun sabah akintim gelmisdi beyaz gibi simdi yaptim koyu cikti insallah yarinda koyu cikar buna cok ihtiyacim var BEN DUAMI AKSAM OKUMAK ISTIYORUM NAMAZDAN SONRA OLURMU?
hadi gözün aydın canım.erkenden başladın çatlamadı diye
bak şimdi çatlama zamanı işte
ay iveeeet canim birsey sorucam eyer yarinda silik cikarsa bu ne demek olur anlatirmisin cunki iki gun koyu cikmaliymis okudum ben
tatlım ben hiç kullanmadım ama silik çıkarsa yumurta çatlama işi bitmiş demektir bence.bugünden başlayın işte bi de yarına bak.senin 13.günün değil mi bugün?28 günde bir oluyorsa adetin 14.gün önemli.ama tabi 13 14 15 hep kritik günler.dikkat etmek lazım bu günlere
tamam tatlim biz dun calismistik bakalim bizimki bugun calismaya razi gelicekmi?
kız niye acele ettin
bak bugüne daha çok lazım adam
adama enerji depolasaydın.çünkü kalite bakımından önemli canım.o yüzden gün aşırı öneriyo doktorlar.ama ah o ovu.testine göre bugün mü yarın mı derken işte