- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
bende yeni katıldım aranıza bugün başladım soğan kürüne sadec bi sorum olacak 15 gün içtikten sonra kaç gün ara verilecek?ve bir daha ki soğan kürüne ne zaman başlıcaz?
bende de pko varhemde 16 yaşından beri yani yedi senedir diane35 kullanıyorum artık gına geldi. 4 aydır kullanmıyorum sivalceler çıktı,,adetim baya baya gecikti... Bende bu kürü uygulayacağım..herkese teşekkürrler.
Ben bi de bekarım demek evlenince bi de hamile kalmak benim için problem olacak.. bi koca bulursam eğer imzayı atana kadar bahsetmeyim en iyisi
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende 2. soğan kürümü yaptım ve adet oldum.İncir kürünü nasıl yaptın? Nasıl hazırladın ve kaç gün içtin canım.Bende bebek istiyorum.2 düşük yaptım.3 ye kalamıyorum pko yüzünden.Pko yu soğanla çözdüm şükür.Sıra yumurta geliştirip hamile kalmakata inşallah :)
arkadaşlar bende ilk kürümü yaptım ve 5 gün gecikmeyle adet oldum.dün doktoruma gittim.pkolarımın hala olduğunu ama az sayıda olduğunu söyledi.o kadar küçükler ki ultrasonda doğru düzgün göremedim bile.artık doğum kontrolü kullanmak istemediğimi söyledim.doktorumda kendini rahat hissediyosan kullanma dedi.ben 1.65 boyundayım.doktorum 64 kiloya kadar kilo alabilceğimi ama ondan fazlasını almamam gerektiğini söyledi arkadaşlar.ben şimdi 2.kürüme başlıcam arkadaşlar.doktorum ne kadar pkolarla yaşamaya alışmam gerektiğini söylesede ben inananıyorum geçicek,geçicek...
canımm inşallah geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bende 15 gün içtim soğan kürünü ama hasta olamadım hala. 4 gün geçiktii. hiç belirtide yok. bekliyorum öyle. benimde boyum 1,65 ve 58 kiloyum. doktorum bana 55 56 olsan iyi dahasını alma dedi. senin doktorun niye öyle demiş anlamadım. sen yinede alma. kilo çok önemli çünkü
bende de pko varhemde 16 yaşından beri yani yedi senedir diane35 kullanıyorum artık gına geldi. 4 aydır kullanmıyorum sivalceler çıktı,,adetim baya baya gecikti... Bende bu kürü uygulayacağım..herkese teşekkürrler.
Ben bi de bekarım demek evlenince bi de hamile kalmak benim için problem olacak.. bi koca bulursam eğer imzayı atana kadar bahsetmeyim en iyisi
ben 6 gündür yapıyorum bugün 7 olcak ama bende burda söylendiği gibi akıntı lekelenme falan olmadı bakalım 15gün bitince ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?