iyi akşamlar hanımlar, ben size soğan kürü mucizesini anlatacağım.
ben 1 senedir özel hastanede sürekli aynı jinekoloğa gidiyordum ve bana pko teşhisi koymuştu.
8 ay önce ilk klomeni kullanmaya başladım ve sadece 1 tane yumurtam oluşmuş ardından 1 ay kullandım kist oluştu erittik o ay gebelik tedavisi göremedim bidaha klomen kullandım bu defa hiç yumurtlama olmamış bitanecik bile o ay içinde ümit bitti artık diğer ay adet olmamı bekliyorum doktora gidip bidaha tedaviye başlamak için ama yok kist oldu yok yumurtlama yok bu böyle devam etti.1 ay öncesine kadar.
bir buçuk ay önce yani kasım ayındada adet oldum gene doktora gittim ve bu defa klomeni günde 2 defa kullan dedi işte 5 gün kullandım ve kontrole gittiğimde bana gene hiç bi yumurtlaman yok dedi çok dirençli yumurtaların var ve önümüzdeki ay iğne tedavisine başlicaz dedi.
bende adetim bittikten 7 gün sonra soğan kürüne başladım ve devlet hastanesinde bi doktora gittim ve derdimi anlattım uygulanan tedaviyi ve cevap vermeyişimi, doktorum bana böyle teşhis koydu dedim.
doktorda adetten bi hafta önce yapılan kan ile belli olan yumurtlama testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu bende hayır öyle bi test yapılamdı bana dedim,o zman doktorun nasıl yumurtlama olmadığını bilipte tedaviye başlar dedi,adet olmadan bi hafta önce gel kanla yumurtlama testi yapalım bi dedi.
bende aralık ayının 20 sinde gittim yaptık testi ve sonuç harika dedi 18 çıkmış,artık oluruna bırak bundan sonra ben sende hiç bi sorun göremiyorum hamile kalamazsan 6 ay sonra gel o zman bi çaresine bakarız dedi.
2 haftadır o kadar çok mutluyum ki artık bi sorunum kalmadı Allah ın izniyle

yani aynı ay doktorun biri klomen kullandığım halde hiç yumurtlama yok diyo diğeri çok güzel yumurtlaman var diyo ve ben bunu tabiki ilk önce herşeye kadir olan Allah sonra soğan suyuna borçlu olduğumu düşünüyorum yoksa imkansız bişey değilmi sizcede heleki yumurtlama ilacı kullandım inanabiliyormusunuz.
HER PKO LU BAYAN SOĞAN KÜRÜNÜ MUTLAKA UYGULASIN DİYORUM