Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Even canım işe yarıyor.Ben düzenli yapmadığım halde ve ilaçsız adet olamadığım halde işe yaradı.
Ben çalışıyorum.sabahtan yapamıyorum o yüzden.Çalışanlar için akşam eve gidince yemekten önce,ikincisini de gece yatmadan önce yapıyosun.İbrahim saraçoğlunun açıklaması bu şekilde canım.Geçmiş olsun.Allah şifamızı versin.

sağol canım cevabın için bende denicem bakalımm. inş faydasını görürüm. bıktım bu şişkinlikten artıkkkk

bidee bişe sorcamm ne kadar kullandın toplamda. kaç gün yada kaç ay

bidee bişe sorcamm ne kadar kullandın toplamda. kaç gün yada kaç ay

Canım ben ilk defa ekim ayında uyguladım.İlaçsız adet olamazken 5 kasımda adet oldum soğan kürü sayesinde.hiç düzenli içmedim.akşam işten eve döndükten sonra yaptım.gece yatarken içmedim çoğu zaman.15 gün içilmesi gerekirken ben toplasan 10 gün içmemişimdir.Ama yinede şükür ki adet oldum bu tutarsızlığa rağmen.Bi de düzenli yapmış olsam düşün yani :)
2. kür uygulamayı muhtemel adet tarihine 10 gün kala yapman gerekiyor.Ben bunu yapamadım.Eşim ameliyat oldu.Hastanede refakatçi kaldım.Tarihleri geçti.Ve sonuç adet olmadım.Aradaki farkı anlaman için yazıyorum.İçince oluyor içmeyince olmuyor.Ben bu akşam yeniden başlıcam 15 günlük küre ve aksatmıcam.Çünkü herşey sağlığım ve bebek sahibi olabilmem için ...

Son düzenleme:
Sinem canım bu arada bu topiği çok takip edemiyorum.Bu yüzden cevaplarım gecikiyor.Ara sıra bakıyorum buraya.Soracağın kafana takılan birşey olursa özelden mesaj atabilirsin.Hoşçakal...
Diğer arkadaşlar için de geçerli tabii :))

Son düzenleme:

peki canıımm. ayrıca cevapların için çok teşekkür ederim. yararını gören birini dinlemek moral veriyor gerçekten. bu kistler psikolojisini bozuyor insanın. aklıma sor geldikçe yazıcam sana. inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir. muckkkkkk..

soğan kürünü görümcem denedi,onunda kistleri vardı ve düzensiz oluyordu adeti.bir süre kullandı ve kistlerı kayboldu gerçekten,oda burdan okuyup yapmıstı.

soğan kürünü görümcem denedi,onunda kistleri vardı ve düzensiz oluyordu adeti.bir süre kullandı ve kistlerı kayboldu gerçekten,oda burdan okuyup yapmıstı.

bişe sorcam canım. kilolumuydu peki? kistli bayanların göbek sorunu oluyoda heppp. bnmde var. onunda öle sorunu varsa eğer kistleri gidince zayıfladımı göbeği gittimi bunu sorcaktım :)

bende yaptım ekimde 15 günlük kasımda 10 gün yapacaktım 7 gün yapabildimm.sonra ara verdim 1 ay şimdide 3. kürümü yapıp kesecem.3 ten fazla yapılmıyormuş çünkü.ben hamile kalamadım ama bir iltihabım oldu feciyydi meğer içerde ne iltihab varmış.bence tüplerimde iltihab vardı tıkanmıştı onu açtı resmennn.

arkadaşlar benim bugün 10.günüm hala devam ediyorum soğan kürüne 15 güne tamamlıcam inşallah ama bende hala hiç bi farklılık yok.inşallah olur da bende burdan size yazarım.biraz daha sabretmem gerekicek sanırım.

sogan kurunun ve arkasindan incir kurunun ben de faydasini gordum
hamile kaldim

Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende 2. soğan kürümü yaptım ve adet oldum.İncir kürünü nasıl yaptın? Nasıl hazırladın ve kaç gün içtin canım.Bende bebek istiyorum.2 düşük yaptım.3 ye kalamıyorum pko yüzünden.Pko yu soğanla çözdüm şükür.Sıra yumurta geliştirip hamile kalmakata inşallah :)

pkoyu soğanla çözdüm demene o kadar sevindim ki anlatamam.çünkü bana pko.nun çözümü yok diyorlar ve çok sinir oluyorum.umarım benimde çözülür canım.

pkoyu soğanla çözdüm demene o kadar sevindim ki anlatamam.çünkü bana pko.nun çözümü yok diyorlar ve çok sinir oluyorum.umarım benimde çözülür canım.

Çözülür canım merak etme.Ben iki kez uyguladım.Hiç düzenli içmedim günlerine dikkat etmedim.sabah akşam yerine sadece yatmadan önce falan içtim ama şükür ki yine faydasını gördüm.Allah şifamızı versin.Sağlıkla bir an önce evlat sahibi olalım inşallah...

Selam herkese. haziran ayında bir türlü hamile kalamama nedeniyle doktora gittim ve biri 2.cm diğeri 2.5 cm kist görüldü. nedeni bunlar olabilir dendi. bende temmuz gibi soğan kürünü yaptım. ama sadece 10 gün ve adet tarihime hiç dikkat etmedim. pko yok bende herşeyim düzenlidir. 2 ay kadar sonra başka bir doktora gittiğimde soldaki 2cmlik kist gitmiş dediler. sanırım kür işe yaradı. şimdi tekrar başlamak istiyorum ancak benim bir diğer sorunumda zayıf olmak. kilo alamıyorum ve bu soğan kürü bende 3 kilo kadar daha zayıflattı. zayıflamak isteyenler bence çok işinize yarayabilir çünkü şnanılmaz iştah kesiyor ve sanırım vücuttaki diğer iltihaplarıda atıyor. ve birde ben normalde yılın bu zamanlarına kadar birkaç defa grip nezle gibi rahatsızlıklar yaşardım. bu sene burun akıntısı bile yaşamadım çok şükğr. sanırım bağışıklık sistemi içinde faydalı bir kür. ama dediğim gibi benim gibi 1.63 e 46 kilo olanlar kullanmasın.

kızlarr soğan kürüne başladım sonunda. 3. günüm. ama hala gram akıntı yok. daha erkenmiii akıntı için. ben pko için içiyrum. 5 er mm bi çok kistim varmış. geçirirmi sizce bunları. çok takıyorum üzülüyorum

Sinem takma kafana geçicek hepsi Allah ın izniyle.Bendede akıntı kiç olmadı nerdeyse 10 gün kadar içtim hiç akıntım olmadı ama adet oldum.Faydası olcağını düşün olsun...

Sinem takma kafana geçicek hepsi Allah ın izniyle.Bendede akıntı kiç olmadı nerdeyse 10 gün kadar içtim hiç akıntım olmadı ama adet oldum.Faydası olcağını düşün olsun...

Hep takmıcam diyorum ama o kadar çok sıkıldımki. Yaptığım şeylerin sonucu almayı istiyorum artık. Allah şifa verir inşallah hepimize. Sabırlı olmak gerek biliyorum ama ne bilim sanki bende işe yaramıyomuş gibi. Herkes akıntısı olduğunu yazmış. Bende hiçbişe yok. Sanırım işe yarayıp yaramadığını 3 aylık kür bittiğinde doktora gittiğimde öğrenicem.

bence hemen başlama kürlere bittiken sonra biraz ara ver. rahim zarını inceltiyormuş diye duymuştum. çok dikkat et. hem hemen sonuç olmayabilir herkeste. bu kadar karamsar olma. 1 yıldan fazladır çocuk istiyorum olmuyor. ama açıkçası bu kürü iknci kez yapmaya cesaret edemiyorum. geri dönülmez hatalar yapmamak lazım.

bende yeni katıldım aranıza bugün başladım soğan kürüne sadec bi sorum olacak 15 gün içtikten sonra kaç gün ara verilecek?ve bir daha ki soğan kürüne ne zaman başlıcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…