Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

aynen tatlım benimde öle çok akıntım olmadı. 15 gün sonrasını bekledim olur diye ama yok yanii abartılcak kadar bişe gelmedi. demekki içimde fazla bişe yokmuş buna yordum bende kötü düşünmemek için :) ama bu kürü 4 ay yapıcam ve 4 ay sonunda herşey doktorda ultrasonda belli olucak. o yüzden moral bozmuyorum. sizde olucağına inanın. inanmak başarmanın yarısı sözüne içtenlikle katılıyorum çok doğru :)

Benim de 6. gunum. Bende de hic bir akinti olmadi. Ben kist icin kullaniyorum. 10 gun once ultrasonda 3.5 cm kist cikti. kur bitince tekrar gidecegim.

Benim de 6. gunum. Bende de hic bir akinti olmadi. Ben kist icin kullaniyorum. 10 gun once ultrasonda 3.5 cm kist cikti. kur bitince tekrar gidecegim.

bende kistlerim için kullanıyorum canım ya. benimkiler cnm değil. bir kaç mm ama 1 2 tanede değil. çoklar. umarım geçerler. bende bi 3 4 ay kullanım öyle gidicem doktora. hayırlısı :)

aynen tatlım benimde öle çok akıntım olmadı. 15 gün sonrasını bekledim olur diye ama yok yanii abartılcak kadar bişe gelmedi. demekki içimde fazla bişe yokmuş buna yordum bende kötü düşünmemek için :) ama bu kürü 4 ay yapıcam ve 4 ay sonunda herşey doktorda ultrasonda belli olucak. o yüzden moral bozmuyorum. sizde olucağına inanın. inanmak başarmanın yarısı sözüne içtenlikle katılıyorum çok doğru :)

bakalım inş faydalı olur hayırlısıyla ben bişeye yoramadım valla çünkü bende pco var ve ultrasonda geçen saydı doktor en büyüğü 6mm 9-10tane var dedi bilmiyorum artık ya hayırlısı bende başlarken çok umutluydum ama hem söylendiği gibi akıntı olmayışı hemde burda kistim büyüdü yorumlarından biraz umudum kırıldı...

bakalım inş faydalı olur hayırlısıyla ben bişeye yoramadım valla çünkü bende pco var ve ultrasonda geçen saydı doktor en büyüğü 6mm 9-10tane var dedi bilmiyorum artık ya hayırlısı bende başlarken çok umutluydum ama hem söylendiği gibi akıntı olmayışı hemde burda kistim büyüdü yorumlarından biraz umudum kırıldı...

herkes bu kür sayesinde kistlerinin geçtiğini söylüyor. bizimki hem büyükte değil. şansımız yüksek değilmi ? geçer inşallah ya. ben çok inanıyorum bu küre.

selam arkadaşlar,

bende soğan suyunu 6 gündür kullanıyorum.benim adetlerim düzenli kisti yok.ama şifa olur hamileliği kolaylaştırır diye içiyorum.bende hiç akıntı olmadı.bu normal mi acaba???

Arkadaşla, 3 dönem önceki adetimden önce soğan kürü yapmıştım ymurtalıkta kist çıkmıştı, 1 hafta kadar ve günde 1 kez uyguladım. Son üç dönemdir adetim anormal arttı. Normalde 25 gün idi adet periyodum, 30 güne çıktı 2 dönem 3o günde bir geldi. ama 9-10 gün kadar sürdü, ilk günler bell belirsiz, sonra anormal fazla, en sonuncusu 24. gün geldi şu anda adetimin 2. günü ve çok fazla. Bu soğanın etkisi mi acaba, hani vücut kistleri falan mı atıyor acaba? Ama 3 aydır geçmez mi bu etki daha.Bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen.Yani bilmem ki, günde bir bardak soğan suyunun ne zararı olur ki değil mi?

Arkadaşla, 3 dönem önceki adetimden önce soğan kürü yapmıştım ymurtalıkta kist çıkmıştı, 1 hafta kadar ve günde 1 kez uyguladım. Son üç dönemdir adetim anormal arttı. Normalde 25 gün idi adet periyodum, 30 güne çıktı 2 dönem 3o günde bir geldi. ama 9-10 gün kadar sürdü, ilk günler bell belirsiz, sonra anormal fazla, en sonuncusu 24. gün geldi şu anda adetimin 2. günü ve çok fazla. Bu soğanın etkisi mi acaba, hani vücut kistleri falan mı atıyor acaba? Ama 3 aydır geçmez mi bu etki daha.Bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen.Yani bilmem ki, günde bir bardak soğan suyunun ne zararı olur ki değil mi?

soğan suyu adet dönemini bozmuş olabilir. benimde 10 gün gecikmişti ama kisttende kaynaklanan birşey olabilir. bunun için bi doktora danış önemli birşey olmayacağı gibi önemlide olabilir yani. bilemedim. yanlış yönlendirmek istemem

selam arkadaşlar,

bende soğan suyunu 6 gündür kullanıyorum.benim adetlerim düzenli kisti yok.ama şifa olur hamileliği kolaylaştırır diye içiyorum.bende hiç akıntı olmadı.bu normal mi acaba???

bende de pek olmamıştı canım. normal mi değilmi bilemicem ama biraz sabret bakalım belki daha sonra gelir.

bende yaptım ekimde 15 günlük kasımda 10 gün yapacaktım 7 gün yapabildimm.sonra ara verdim 1 ay şimdide 3. kürümü yapıp kesecem.3 ten fazla yapılmıyormuş çünkü.ben hamile kalamadım ama bir iltihabım oldu feciyydi meğer içerde ne iltihab varmış.bence tüplerimde iltihab vardı tıkanmıştı onu açtı resmennn.

evet daha öncede yazmıştım 3 kürüme başladım 3 gündür ama maalesef günde 1 kez içebildim.ama 10 gün yapacam ve artık 2 defa yapmaya çalışcam.ilk kürde hiç akıntım olmadı yoğun adetim geldi adet bitti inanılmaz akıntımmm olmuştu.2 kürümde akıntı hiç gelmedi .şu an 3 kürüme yeni başladım gene akıntı başladı az da olsa.yani ilk kürde akıntısı gelmeyen üzülmesin adetten sonra yada 2.kürü yaparken gelebilir.ama ben soğaqn kürünün çok faydalı olduğunu düşünüyorum

merhaba arkadaşlar.ben azeriyim.24 yaşindayim.uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum.pcos hastasiyim.tuylenme sorunum var.hormon bozuklugu ve cok sayda kistler var.adetim 32-35 gun arasi oluyordu.3 aydir sogan kuru içiyordum.adetim 39-40 gununde oldu.yani benim de gecikmelerim oldu.sonuncu defa adetim cok uzun surdu.kahve rengi akintilarim oldu.korktum sogan kurunu biraktim.doktora gittim.kistlerimde azalma var.yarin sogan kurunu yeniden başliyacam.duphaston ile sogan kurunu birge içmek olurmu acaba.Allah her kese salikli hayirli evlat nesib etsin İNŞAALLAH.

evet daha öncede yazmıştım 3 kürüme başladım 3 gündür ama maalesef günde 1 kez içebildim.ama 10 gün yapacam ve artık 2 defa yapmaya çalışcam.ilk kürde hiç akıntım olmadı yoğun adetim geldi adet bitti inanılmaz akıntımmm olmuştu.2 kürümde akıntı hiç gelmedi .şu an 3 kürüme yeni başladım gene akıntı başladı az da olsa.yani ilk kürde akıntısı gelmeyen üzülmesin adetten sonra yada 2.kürü yaparken gelebilir.ama ben soğaqn kürünün çok faydalı olduğunu düşünüyorum

anladım canım.belki benimde 2.seferde olur akıntım.ama soğanın bende çok faydasının olduğunu düşünüyorum.

Ben adet bıtımınden bır hafta sonra basladım 14.gunun sonunda adet oldum bıraktım bugun adetın son gunu 2. kure ne zaman baslıyorum kızlar yardımcı olur musunuz 244 sayfa tek tek bakamadım bununla ılgılı bir bilgi girilmis mi diye

Ben adet bıtımınden bır hafta sonra basladım 14.gunun sonunda adet oldum bıraktım bugun adetın son gunu 2. kure ne zaman baslıyorum kızlar yardımcı olur musunuz 244 sayfa tek tek bakamadım bununla ılgılı bir bilgi girilmis mi diye

İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısın.Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsin.adet olsanda Soğan kürünü yarida birakma tamamla.

golge cicegi umdunu yitirme. her ictiginde sifa olur insallah diye dua ederek ic. ben inaniyorum ise yarayacagina. biz bir de bebek icin ugrasiyoruz. 2 hafta sonra bu ay bebis olup olmadigi belli olur. insallah hepimizin sorunlari biter :)

slm kızlar.bende kurtulamadığım akıntılardan şikayetçiyim:/ bu kürü çok duymuştum ama hiç uygulamamıştım.bikaç kez doktora gittim fakat bir süre sonra tekrarladı,yine geçmedi.adet dönemlerimde çok düzenli ama sağolsun biraz sancılı geçiyor:)bugün kürü uygulamaya başladım.adetime az kaldı sayılır ama adetliykende içilebileceğini okudum.bakalım inşallah sonuç verir.bende sizlerle paylaşırım:)Allah herkesi bu sinir bozucu akıntı illetinden kurtarsın,herkese geçmiş olsun:)

bu gun soğan kürüne yeniden başladim.4 ay sonra doktora gidicem.İnşaAllah guzel sonuç alirim.inaniyorum.ALLAH her kese şifa versin.

Bende bu ay başlayacağım şu an adetliyim yani 15 gün sonramı başlamalıyım bu küre ben ? bu ay 17 gün geçikti adetim ve çare olarak bu yöntemi denemeye karar verdim. Bebeğim olmuyor bu yöntemi denemeden tüp bebek girişiminde bulunmak istemiyorum.

Bende bu ay başlayacağım şu an adetliyim yani 15 gün sonramı başlamalıyım bu küre ben ? bu ay 17 gün geçikti adetim ve çare olarak bu yöntemi denemeye karar verdim. Bebeğim olmuyor bu yöntemi denemeden tüp bebek girişiminde bulunmak istemiyorum.

Cnm en etkili zaman adet bitiminden 7gün sonra başlamakmış esasen.ama adet dönemindeykende uygulamanın bir sakıncası yok.bende uyguluyorum şu anda 3.günümdeyim.önümüzdeki günlerde de adet görcem.sanada geçmiş olsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah=)

Cnm en etkili zaman adet bitiminden 7gün sonra başlamakmış esasen.ama adet dönemindeykende uygulamanın bir sakıncası yok.bende uyguluyorum şu anda 3.günümdeyim.önümüzdeki günlerde de adet görcem.sanada geçmiş olsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah=)

Sağolasın canım bende 7. günü başlamaya karar verdim sonradan araştırıp hayırlısı olur inşallah düzene girer bu kür tıkalı tüpleri bile açıyormuş.

Back
X