canımmm bende ilk zamanlarda içememiştim ama sonra alştım soğanın kokusunu almamaya çalış ben peçeteye limon kolanyası döküp burnuma çekip içmiştim 3gün öyle öyle içtim sonra alıltım bu 2kez uygulamaıs oluyorum bu ay hiç kolanya dokmeeden başladım bu ayy sende öyle dene kokusunu alamamya çalış canım hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canım.Bende de pko var ve ilaçsız adet olamıyordum.Geçen ay soğan kürü uyguladım.Ama düzenli değil.Çalıştığım için çok düzenli yapıp içemedim.İlaçları bıraktım.2 aydır adet olmuyordum.Ama Allah'a şükür bu ay kendiliğinden geldi.Soğan kürü sayesinde.Ayrıca 15 gün bile içmedim.En fazla on gün içmişimdir o da günde 1 kez bazen 2 kez.Tabi ben böyle yaptım diye sende yapma.Düzenli iç ve faydasını göreceğine emin ol.O zaman olur.Bu arada akıntı bende de hiç olmadı.Yaklaşık 10 gün içtim ama burada kullanan arkadaşların anlattığı gibi yoğun akıntılar hiç olmadı.Bu yüzden bunu da kafana takma.Benim adetim yeni bitti.Şimdi adete 10 gün kala uygulanan 2. kürü yapıcam ve bu sefer düzenli içicem.Benim 2 kez düşüğüm oldu ve prolaktinim de yüksek.Bi de üstüne pko çıkınca umutlarım tükenmişti.Ama Allahın izniyle bu sefer olacağına inanıyorum.İnşallah tüm anne olmak isteyenlerin duası kabul olur...
tatlım teşekkür ederim cvp verdiğin için. benim adet olmayla ilgili bir sorunum yok çünkü ilaç kullanıyorum (klomen-ovitrelle-duphaston). azim ettim ve soğan suyunu düzenli içtim bugün 15. günüm yani son :) ve akıntım öyle çok olmasa da olmaya başladı. ama tek problemim yumurtlama tedavisine rağmen soğan suyu yumurtalarımı büyütmedi. adet olayım önümüzdeki aylara bakcaz artık :)
Canım aynı tedaviyi bende gördüm.Klomen-Ovitrelle ve Duphaston.2 ay denedik ama olmadı.2. denemede büyüktü yumurta ama tutmadı işte.İlişki günlerini de tam tutturamadık gerçi eşim vardiyalı çalıştığı için.Ben bunları kullandığım dönem soğan kürü yapmadım.Duphaston sayesinde oluyodum zaten adet.Ama ilaçları ve klomen tedavisini bırakınca adetler yine kesildi.Bende böylelikle soğan kürüne başlamaya karar verdim ve sayesinde ilaçsız adet oldum.Pko var olduğu sürece hamile kalmamız zorlaşıyor zaten biliyosun.Soğanla pko larını bitir sonrada incir-havuç kürüne başla istersen.Yumurtaları geliştiriyomuş.Bende şu soğan kürü bitsin pkolarım temizlensin incir kürü yapamasamda yumurtlama tarihlerime yakın hergün kuru incir yemeyi düşünüyorum.Bi araştır istersen canım belki faydası olur.Sağlıcakla kal...
ben soğan kürü yaptım faydası oldu mu bilmem ama bebeğim oldu
ben de yaptım o ay bay ıltıhap geldı...ama temızlenıyordum bılıyorum ve sonmrakı ay hamıle kaldım
Canım aynı tedaviyi bende gördüm.Klomen-Ovitrelle ve Duphaston.2 ay denedik ama olmadı.2. denemede büyüktü yumurta ama tutmadı işte.İlişki günlerini de tam tutturamadık gerçi eşim vardiyalı çalıştığı için.Ben bunları kullandığım dönem soğan kürü yapmadım.Duphaston sayesinde oluyodum zaten adet.Ama ilaçları ve klomen tedavisini bırakınca adetler yine kesildi.Bende böylelikle soğan kürüne başlamaya karar verdim ve sayesinde ilaçsız adet oldum.Pko var olduğu sürece hamile kalmamız zorlaşıyor zaten biliyosun.Soğanla pko larını bitir sonrada incir-havuç kürüne başla istersen.Yumurtaları geliştiriyomuş.Bende şu soğan kürü bitsin pkolarım temizlensin incir kürü yapamasamda yumurtlama tarihlerime yakın hergün kuru incir yemeyi düşünüyorum.Bi araştır istersen canım belki faydası olur.Sağlıcakla kal...
güzel dileklerin için teşk şöle sölim benim salak dr mun verdiği yumurtlama ilacı yüzünden kocaman bi kistim oluştu bna pko dedi ama başka belirtim yoktu neyse ben bu soğan kürünü duydum hem kisti de eritiyor diye adteimin 4. günümüydü neydi başladım yapmaya aynı zamanda süte maydonoz koydum kaynattım 3 kez buharına oturdum o da tüpleri açıyormuş o ay 2sini birden denedim korunmasız 11 ay hamile kalamamıştım ilaçlarda fayda etmemişti neyse kürü uyguladığım ay hamile kalmadım daha sonraki ay adetin 10. ve 12. günü ilişki ayakları da havaya diktim ayıptır sölemesi büyüklerim hep yap diyodu ben dalga geçiyodum ve sonuç pozitifffffffffffff tavsiye ederimmmmmmmm
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım nisan ayında bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum 1.5 aylıkken karnımda bebeğimin gelişi durmuş. biz 3 ay korunduk ama 3-4 aydır korunmuyoz ama malesef hamile kalamıyorum. geçen ay doktora gittim ultrasonda yumurta rezervime baktı yumurtlama dönemindesin dedi. yani bu dönem hamile kalabilrmişim dedi. adetin 21. günü hormon testi istedi. onu yaptırdık progesteron 13.25 çıktı prolaktin yüksek 32.75 diğer hormonlar referans aralığında normal yani . ama malesef bu ay gene hamile kalamadım adetin 2-3 günü gene hormon değerlerim ölçüldü fsh lh ve e2 bunlarda normalmiş . doktor bana kürtajdan dolayı tüpler tıkanmış olabilir dedi hsg filmi çektirecekmişim nette araştırdım acılı bir işlemmiş ve korkuyorum... bir arkadaşım incir kürünü tasviye etti sizce bu çözüm olurmu...
çok akillica bir deneme...fikir için tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?