Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

çok akillica bir deneme...fikir için tesekkurler canim

tatlım teşekkür ederim cvp verdiğin için. benim adet olmayla ilgili bir sorunum yok çünkü ilaç kullanıyorum (klomen-ovitrelle-duphaston). azim ettim ve soğan suyunu düzenli içtim bugün 15. günüm yani son :) ve akıntım öyle çok olmasa da olmaya başladı. ama tek problemim yumurtlama tedavisine rağmen soğan suyu yumurtalarımı büyütmedi. adet olayım önümüzdeki aylara bakcaz artık :)

Canım aynı tedaviyi bende gördüm.Klomen-Ovitrelle ve Duphaston.2 ay denedik ama olmadı.2. denemede büyüktü yumurta ama tutmadı işte.İlişki günlerini de tam tutturamadık gerçi eşim vardiyalı çalıştığı için.Ben bunları kullandığım dönem soğan kürü yapmadım.Duphaston sayesinde oluyodum zaten adet.Ama ilaçları ve klomen tedavisini bırakınca adetler yine kesildi.Bende böylelikle soğan kürüne başlamaya karar verdim ve sayesinde ilaçsız adet oldum.Pko var olduğu sürece hamile kalmamız zorlaşıyor zaten biliyosun.Soğanla pko larını bitir sonrada incir-havuç kürüne başla istersen.Yumurtaları geliştiriyomuş.Bende şu soğan kürü bitsin pkolarım temizlensin incir kürü yapamasamda yumurtlama tarihlerime yakın hergün kuru incir yemeyi düşünüyorum.Bi araştır istersen canım belki faydası olur.Sağlıcakla kal...

ben soğan kürü yaptım faydası oldu mu bilmem ama bebeğim oldu

ben de yaptım o ay bay ıltıhap geldı...ama temızlenıyordum bılıyorum ve sonmrakı ay hamıle kaldım

ben soğan kürü yaptım faydası oldu mu bilmem ama bebeğim oldu

ben de yaptım o ay bay ıltıhap geldı...ama temızlenıyordum bılıyorum ve sonmrakı ay hamıle kaldım

Ay kızlar ağzınızdan bal damlıyor.Öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirir kucaklarınıza alırsınız.Allah analı babalı büyütür inşallah...
Sizlerde de mi pko vardı?Sorunlarınız nelerdi biraz detaylı paylaşırsanız daha iyi umut olcak bizlere.Soğandan başka uyguladığınız şeyler oldu mu.Canlarım benim Allah korusun sizi
Ben ilaçsız adet olamazken soğan kürü sayesinde adet oldum.Pko,prolaktin sorunum var ve kan pıhtılaşması sebebiyle 2 düşüğüm var...

soğan kürünü yaptım bitti 25 kasım adet günüm bi adet olayım önümüzdeki ay incir-havuç denerim canım. önceki aylarda çörekotu-bal-tarçın yedim ben baya işe yaramıştı önümüzdeki ay onu da yapıcam. soğan kürü kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlarında Allah bebeklerini hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. böyle hamile kaldım diye yazanları okuyunca çok seviniyorum ve umudum artıyo. hayırlısı inşallah darısı bütün pkoluların başına :)

ben neden omadığını da bilmiyorum ama, bu ay yapıcam bu soğan kürünü, maydonoz-süt yaptım, bi de bunu yapayım bakalım

güzel dileklerin için teşk şöle sölim benim salak dr mun verdiği yumurtlama ilacı yüzünden kocaman bi kistim oluştu bna pko dedi ama başka belirtim yoktu neyse ben bu soğan kürünü duydum hem kisti de eritiyor diye adteimin 4. günümüydü neydi başladım yapmaya aynı zamanda süte maydonoz koydum kaynattım 3 kez buharına oturdum o da tüpleri açıyormuş o ay 2sini birden denedim korunmasız 11 ay hamile kalamamıştım ilaçlarda fayda etmemişti neyse kürü uyguladığım ay hamile kalmadım daha sonraki ay adetin 10. ve 12. günü ilişki ayakları da havaya diktim ayıptır sölemesi büyüklerim hep yap diyodu ben dalga geçiyodum ve sonuç pozitifffffffffffff tavsiye ederimmmmmmmm

allahım ne güzel, çok sevindim senin adına maaşallah .. darısı başımıza

amiin inş bence ilaç kullanmayın benim dilim çok yandı mahfoldum ama doğal kürlerin etkili olduğu doğru ama soğan kürünü kullanacaklar için sölüyorum sadece 1 kez kullanmalısınız çünkü fazlası rahim duvarını inceltiyor bilginize

öncelikle geçmiş olsun.ben yakın zamanda 2.rahim filmi çektirdim.1.hsg de bayılmıştım,çok kötü bir tecrübe idi.2.hsg için drum İstanbul
Fındıkzadede bir yer tavsiye etti (radyotom&radyomar)ben ilacı vermelerini beklerken geçmiş olsun bitti dediler tavsiye ederim cihazları son model, inşaallah sonucunuz pozitif çıkar aynı zamanda kız kardeşim 2 ay soğan kürü yaptı bu kür bitincede incir kürünü 2 ay yaptı 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 10 aylık bir oğlu var...Rabbim bebek isteyen kullarının dualarını boş çevirmesin

arkadaşlar, soğan kürünün yanında, bal tarçın çörekotunu da kullansak?
aslanpençesi-civanperçemi çayını da içsek nasıl olur?
hepsini aynı anda kulanmakta sakınca var mıdır? varsa bu üç kürün kullanım sırasını yazarmısınız?

Soğan kürüyle tüm kistlerim 2 ayda yok olmuşlar.Soğan kürüne inanmayanan birisi olarak ve 2 yıldır kaç kişiden duymama rağmen denememiştim. hem 2 adet sağ ve sol overde endometriozis kistim vardı hem de 1 adet kocaman yumurtalık kistim. üstelik çok düzenli yapamadım bu kürü.sadece sabahları içtim aç karnına, akşam içemedim...inanamıyorum:))))) çok mutlu oldum... denemden bence hemen ilaç vs. kullanmayın..doktor bana hormon ilacı vermişti kullanmadım:) iyki kullanmamışım..tavsiye ediyorum..

soğan kürü malesefki benim yumurtalarımın büyümesini engelledi. ve sayesinde 5 gün adet gecikmesi yaşadım. sanırım bana hiiiç iyi gelmedi.

2,5 santimlik bir miyomum var. ayrıca bebek sahibi olmak istiyorum. şuan soğan suyum ocakta haşlanmakta. miyomum geçince yada hamile kalınca buraya sonucu yazacağım arkadaşlar. tabi olumsuz bir etkisi olursa onuda paylaşıcam. Allah herkese acil şifalar versin

Benimde soğan küründe 5. günüm çok düzenli içemedim ama hergün mutlaka 1 su bardağı içtim ikinci günü sol yumurtalımda çok acayip bir ağrı oldu kazınıyormuş gibi ama akıntı falan olmadı adetten sora 7. gün başladım bakalım hayırlısı sonucumu paylaşırım herkese bol şans.

arkadaşlar bende soğan kürüne adet bitiminden 7.gün sonra başlanması gerekiyor diye okumuştum.yarın başlıcam bende.bende pco.lulardanım malesef.kaç dr.a gittim yapıcak bişey olmadığını bununla yaşamam gerektiğini söylediler ve doğum kontrol hapı verdiler.o kadar çok kullandım ki o hapları artık kesinlikle kullanmak istemiyorum.inşallah soğan kürünün faydası olur kızlar inşallaaahhhh...

selam güzel hatunlar. hepinize geçmiş olsun. bişey sormak istiyorum. bu soğan gerçekten işe yarıyormu. bende de polikistik over sorunu var. bu kistler acaip psikolojimi bozuyor. doktorlar doğum kontrol hapı vermekten başka bişe yapmıyorlar. soğan suyunu içsem geçermi ya. demişsinizki hergün taze hazırlancak. ben sabah çok erken kalkıyorum ve hazırlayamıyorum. akşamları kaynatsam bi bardağını akşam bi bardağını sabah içsem faydasını görürmüyüm sizcee. cevaplar için teşekkürlerrr sağlığını daim olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…