golge cicegi umdunu yitirme. her ictiginde sifa olur insallah diye dua ederek ic. ben inaniyorum ise yarayacagina. biz bir de bebek icin ugrasiyoruz. 2 hafta sonra bu ay bebis olup olmadigi belli olur. insallah hepimizin sorunlari biter :)
canım benim bu ay ilk kullanışımdı ama tam yapamadım 7-8 gün anca yaptım dün adetim geldi ama felaket bir bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sanki içerden bişi bi oyana bi bu yana çekiyo normal adet sancısı gibi değildi başta üşüttüm ondandır die düşündüm ama dün peçetede baktığımda adetin içinde çamursu kahverengilikler gördüm inş kistlerin bikaçını götürmüştür yarın doktora gidicem bakalım ne dicek ama eğer işe yaradıysa bu ay tam 10 gün yapıcam inş düzenlice Rabbim inş tez zamanda şifamızı verir bebeğimize kavuşturur bizleri...
tam da istediğim konu canlarım ben 1 hafta önce soğan kürüne başladım hergün 2 kez aynen öğlen-akşam içtim bel ve kasık ağrısı yapıyor ama dayanıyorum ancak dün ovulasyon sıvım geldi yumurtladım yani eminim çünkü yumurtlama döneminde gelen sıvıyla aynı ama bı kadar erken yumurtlama olurmu regl bitiminden 9.gün oluyor peki ne olacak şimdi bu 5-6 gün erken mi regl olucam demek acaba normal yumurtlama günümde tekrar yumurtlayabilirmiyim bugünleri boş geçirmedim Allahtan :) bırakmalımıyım kürü yoksa 15 güne tamamlamalımıyım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim :)
bende 4 gündür soğan kürünü uyguluyorum. pko luyum 6 aylık evliyim ve hiç korunmamama rağmen bebek hala olmadı. bebek için başladım bu kürebenim sizlere sorum şu; en son 12 ocakta regl oldum, düzenli adet görmüyorum zaten ama bugün yeniden oldum, kürden kaynaklanan bir durum mu bu? birde düzenli regl olmadığım için dolayısıyla bu küre yeniden başlayacağım tarihi kestiremiyorum, adetimden 10 gün öncesini hesaplamam mümkün değil. 7 gün bırakıp yeniden başlasam nasıl olur??
canım sende bi durum yokki. 26.cı gün adet olmuşsun. sadece 2 gün erken. 2 3 gün erken veya geç oynamalar olabilir zaten. zamanı gelmiş zaten adetinin. sen bugün kürü bırak bence. adetin bittikten 10 gün sonra tekrar başla küre bi 10 gün iç. sonra adetini bekle. ilk önce bi pko durumu düzelsin sonra bebek hayırsıyla olur zaten. 4 ay bu kürü yap doktora git bakalım ne dicek. bende kürümde 2. ayımdayım. 4 aya tamamlayı doktora gidicem. inşallah pko geçer. kistler giderr
slm kızlar...
ben nişanlıyım ve yaza düğünüm var ancak bi sorunum var çok yoğun akıntım var koktuğunu hissediyorum bugün soğan kürüne başladım adetim yeni bitti... bu soğan kürü gerçekten etkilimi ve etkisini kaç güne gösteriyo bilen varmı?
soğanda 3. kürümü yaptım yine adetimi geciktirdi hamileyim sandım gene ama olmadı maalesef bu kürü yapınca sizinde gününüz gectimi arkadaşlar.
cnm bünyeye göre değişiklik gösterebilir tabi ama ben hemen etkisini gördüm. akıntım yoğun oluyo demişsin bugün yarın daha da arttığını göreceksin.
evet canım gerçektende içtikten sonra etkisini gösteriyor akıntım çoğaldı...inşallah geçer ya
Kizlar ne pko lu yum nede kistim var Allaha bin sukur ama bende hamile kalmak için bu kure basladim 4 gun once...simdi bende bir problem olmadigi için sizce bu kuru 1 ay mi yapip incir kurune gecsem yoksa en az 2 aymi yapmaliyim bilgisi olan yazsin lutfen!!
arkadaşlar bu soğan kürünü,adete 15 gün kala yapılması tavsiye ediliyor,benm adeimin 2nci günü bugün başlasam 15 gün devam etsem bi sıkıntı yaratırmı acaba?aklıma şu geldi adete 15 gün kala gebelik bekleniyor doğal olarak korunulmuyor bebeğe zarar verir bence?????
arkadaşlar bende başlıcam bu küre ama ameliyat olalı bugün 9 gün oluyo miyom ameliyatı oldum acaba biraz beklesemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?