Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

daisybaby emmezse emmiyor işte bebekler
ama emince helede benim kızım gibi çokkk emince birde uykusuzluk eklenince üstüne kilolar istemesende gidiyor:lepi:
ama emzirmeyi bırakınca 3 kilo aldım ben.önce o 3 kilodan sonrada evlendikten sonra aldıklarımdan kurtulcam Allahın izniyle çok azimliyimhihoyyythihoyyythihoyyyt

ay cnm ya insallh bende kurtulmam gerek pazar günlerim tartı günüm ayarladım. umarım bu hafta kac kilo verecgm merakla bekliyorum haftayı biraz önce yazıdan sonra spor yaptım kaydirigubbakcemile2 yeni bitti su içindeyim ya :sm_cool: :dance: haftaya daha süper olmalıyım :)

Bende deneme tahtası oldum
Bunuda denemiştim ama soğan suyundan olumlu bir sonuç alamadım neden acaba ? Benim karnımı acıktırıyordu daha çok

Dewil bence sürekli yapmalısın istikrar şart.yani 3 gün içip tartılırsan ve kilo vermemiş olursan moralin bozulur.bence istikrarla devam ethihoyyyt
daisybaby vericez inşallah kilolarımızı canım.tebrikler bayagı spor yapmıssın.bende işten çıkıp eve gidince ilk işim yagsız tuzsuz makarna yemek ve spor yapmak olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar benimde vermem gereken 3 kilom var tek sorunu m akşamları acıkmam bende dün sizden çok heveslenerek soğan suyunu yaptım ve afiyetle içtim çok güzel bi tadı vardı yarımda limon sıktım içine akşam 6 gibi içtim daha sonra 9 gibi midem ezilince sadece bi kase çorba içtim fazla fazla doymuş hissetim kendimi ama gece 3 gibi bir karın ağrısıyla uyandım aman Allahım ölcem sandım zor attım kendimi tuvalete delikafadulden
çok zor bi gece geçirdim acaba soğan suyundanmı oldu sizinde bağırsaklarınız aşırı çalıştımı yoksa ben üşüttümde tesadüfmü oldu anlayamadım bana bilgi verirseniz çok sevinirim ona göre devam edip etmiyeceğime karar vericem şu acıkmama ne güzel çare bulmuştum yaaa eğer yapamazsam çok üzülücem senağlama

Merhaba arkadaşlar soğan suyunu içmeye başlayalı bir hafta oldu, tabi yanında 1200cal. diyette yapıyorum ve vakit bulursam yürüyorum. 2 kg verdim. Haftaya yine bilgi veriririm.

merak etme soğan suyuçok güzel bağırsak çalıştırıyohihoyyyt

Merhaba arkadaşlar soğan suyunu içmeye başlayalı bir hafta oldu, tabi yanında 1200cal. diyette yapıyorum ve vakit bulursam yürüyorum. 2 kg verdim. Haftaya yine bilgi veriririm.

tebrikler cnm kaydirigubbakcemile5 bende senin gibi 2 kilo verdim bu hafta kac kilo verecgm meraktayım

kızlar bende içiyorum soğan suyumu
vallahi süper bağırsak çalıştırıyor çok memnunum bu sorunumda böylece çözülmüş oldu hihoyyyt

kızlar merhaba
ben 2 gündür kabızlık yaşıyorum.bugun soğan suyunu içmedim bundan kaynaklanabilirmi acaba.
bilgisi olan paylaşırmı.siz bagırsakları çalıştırıyor yazmıssınızda:sm_cool:

kızlar merhaba
ben 2 gündür kabızlık yaşıyorum.bugun soğan suyunu içmedim bundan kaynaklanabilirmi acaba.

canım ben ilk defa dün akşam denedim mahvoldum diyebilirim sanki içim dışıma çıktı yani öyle çalıştı bağırsaklarım benim kabızlık sorunum yoktu ama tuvaletten çıkamadım bütün gece wc deydim gerçi güzel birşey için temizleniyo ama çok karın ağrısı çektim öyleki belim bile ağrıdı sabah korktum yeniden içmeye akşam tekrar yapıcam ama kesinlikle tok tutuyo .... senin neden kabızlık yaşamana neden oldu bilemiyorum acaba bünyedenmi kaynaklanıyo belki herkese farklı bi etkisi var kaç gndür içiyosun içtiğinden beridirmi wc ye çıkmıyosun eğer öyleyse bi bırak bakalım ne olacak deneyerek anlayacaksın

kızlar merhaba

cnm bende kabızlık var dogumyapalı 7 ay oldu dogum sonrasından beri kabızlık yasıyorum dogumsonrası anneler kabızlık yasarmıs soğan suyu da bagırsaklarımı fayda olmadı lahana suyu bile :1no2: birkaç günde içme öyle dene eger ondan oluyorsan içmezsın sende ama olacagını hiç sanmıyorum birde lahana soğan suyu bagırsak calistirır diyorlar bende düzelme olmadı benneyaptımki annemde içiyor iltihaplar için içiyor annemin bagırsakları calıstırıyor birde bünyeden bünye fark diyorum

cnm bende böyle birsey olmadı ama annem de oldu ilk yaptıgında bel ve karın agrısından duramadı acayip etki yapmıs olmalı annem 60 yasında hastaligi için içiyordu ilk kabuguyla kaynatmıstı kabugu baya etki yaptı

bende bugün sabahtan başladım kızlar inşallah işe yarar bende de ama soğanlar akşam içeceğimiz zamana kadar o suyun içinde mi kalıyor onu çözemedim

bende bugün sabahtan başladım kızlar inşallah işe yarar bende de ama soğanlar akşam içeceğimiz zamana kadar o suyun içinde mi kalıyor onu çözemedim

cnm ben bazen ılıyınca bazende sıcakken alıyorum bence farketmiyor sanırım soganlarınıda yedigim için önce almaya calisiyorum

canım her içişinde taze kaynatıcaksın
mesela sabah 1 soğanı 2 bardak suyla kaynatacaksın
açık sarı bir renk oluyor

akşamda tekrar aynı işlemi yapıcaksın

yaa ben sabah kaynatıyordum akşamda ısıtıyordum canım ya akşamda bir soğğanı mı yapacaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…