ben bu sogan suyunu yaptım ama bir faydasını görmedim arkadaşlar neden bilmiyorum hergün düzenli olarakta yaptım üstelik...
ben sadece soğan suyuyla başarmadımki bunu diyette yaptım soğan suyu sadece bana yardımcı oldu destek oldu diyet dedişysem oyle ahım şahım bi diyet değil akşam yemeğimi kestim oğlen tatlısına varana kadar yedim yemeklerimi
arkadaşlar bişey farkettim bugun kot pantolonumu düğmesini ve fermuarını açmadan çıkarabiliyorum sıyırdığım zaman direk iniyo :) hadi darısı başınıza
arkadaşlar bişey farkettim bugun kot pantolonumu düğmesini ve fermuarını açmadan çıkarabiliyorum sıyırdığım zaman direk iniyo :) hadi darısı başınıza
slm deniz yıldızı sen sogan suyunu kabuylamı haslıyorsun soyuptamı kaydirigubbakcemile3
selam ben soyupta haşlıyorum
selam kızlar, ben de soğan suyu içiyorum. yumurtalıklarımda kocaamn bir kist var. doktor ilaç verdi ama ben içmiyorum. soğan suyunu denicem önce.
aynı zamanda da diyet yaptığım için bir taşta 2 kuş oluyor :jeyyar: ben kabugunu soyuyorum. açık sarı bir su oluyor. sabah akşam yemeklerden önce içiyorum. gecen hafta 2 kilo verdim yardımcı oldu sanırım bana baya kaydirigubbakcemile2
soğan suyuyla 2 haftada 4 kilo verdim..
sadece soğan suyuyla mı? başka bişey yapmadın mı, diyet spor falan?