canım ben zamanında soğan suyu ve işveç diyetiyle 17 kilo vermiştim..şimdide isveç diyeti yapıyorum ama o zaman daha çabuk zayıflıyordum şimdi çok yavaş
kaydirigubbakcemile5 ne kadar hevesli olursan okadar gider kilolar :a015: ben gecen hafta 2 kilo verdim :sm_cool: bu hafta kac kilo vercegim bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 bol spor yemklerimi az yemek ekmek yok tuz yok tatlı yok sogan suyu lahana suyu bakalım bu hafta kac kilo veririm sanada basarılar umarım hedefine ulasırsın :1hug:
çok duyuyorum ben bu diyeti sayfanın linkini koyabilirmisin canım zahmet olmazsa
süpersin 2 kilo vermek çok güzel :hooray: banada bir diyet önerseniz hangisi olur kızlar
cnm benm özel diyetim yok makarna pataes fasulye haslıyorum salata olarak yiyorum yagsız tuzsuz yiyorum kahvaltımda haslanmıs yumurta salam peynir domates salatalık yiyorum ekmek yokkk cokacimcoook
ayy iyice aıştım ben hiç tiksinmiyorum içerken hihoyyyt
tabi canım aşağıya tıklayarak bakabilirsin
İSVEÇ DİYETİ
ilk 3 gün çok zor oluyor ama alışınca kolay. hergün en az yarım kilo verdiren bi diyet
Tabi verdirir bacım bu günde yarım kilo ölüm orucu gibi :mymeka: yok yaramaz bu bana kaydirigubbakcemile3 sağol canım yinede merakım dinmiş oldu :1hug: a.s.
sorma resmen ölüm orucundayım nisan sonuna kadar vermek istiyorum fazlalıkları
ya çok sağlıksız ama be kuzum mayıs sonu olsun nolcakki sağlığından olmaktansa vermişin baya zaten :mymeka: dikkat et bari kendine Şeniz
nisan sonunda okulumuzun pilav günü var ama gamyoncuiremsu
İlahi seni ya kaydirigubbakcemile3 pilav günü kaydirigubbakcemile3 Bu topiğin kızları öldürcek beni anam pilav yemek için ölüm orucunamı girilirmişkaydirigubbakcemile3 Tabi mevzu pilav çevresinde dolanıp ayyy ne zetıfllamış negüzel kız falan denmesi sanırım :1closedeyes:
sen dikkat et yinede kusum arada pilav ye sebzeni meyveni eksiltme yerimseniben
mevzu lisedeki kadar zayıflamak anladın sen benikaydirigubbakcemile5
Eee liseden sona yıllarca diyet yapıp çıtır olmuş kızlar napçak ekisi gibi görünmek için pilav diyetimi kaydirigubbakcemile3 fıstığım çok uzattım ama yıllar geçmiş aradan heryaşın güzelliği ayrı Şeniz
soğan suyu sayesinde midem rahatladı oturunca kat kat durmuyor artık..