Yaptım da yine normal ekmeğimi de yedim,kolamı da içtim. 2 haftada 4 kilo verdim.
Ekmeği bırakıp kolayıda içmeseydim 2 hafta yerine 1 haftada 4 kilo vermiş olacaktım..
İçmeye devam ediyorum...
Kola da içmiyorum..
Kısa sürede tüm fazlalıklarımı vericem inş.
Yaptım da yine normal ekmeğimi de yedim,kolamı da içtim. 2 haftada 4 kilo verdim.
Ekmeği bırakıp kolayıda içmeseydim 2 hafta yerine 1 haftada 4 kilo vermiş olacaktım..
İçmeye devam ediyorum...
Kola da içmiyorum..
Kısa sürede tüm fazlalıklarımı vericem inş.
valla arkadaslar ben hiç zorlanmadım tadı kokusu kötü degil tabiki herkes farklı lahana suyu ve soğa suyu diyet ve spor yaparak 1 hafatada 2 kilo verdim incelmelerimde var kilo verdikçe yazacagm kızlar
süpeerrr... devamını dilerim aralarda duraklamalar olursa moralini bozma:) vücudun yeni tempoya alışması gerekiyormuş dönem dönem ve duraklamalar oluyormuş.. önemli olan bu duraklama dönemlerini iradeyle atlatabilmek...
spor falan yaptınmı canımmirmirmirmir
merhaba
dün soğan suyuna başladım bende ama wcden çıkamadım resmen.sık sık idrara çıktımbenneyaptımki
birde regl dönemimdeyim zararı olurmu acaba
bir hafta sonra tartılcam umarım faydası olmuştur:lepi:
ya kızlar bişe sorcam,ben de bugün soğanı kabuklarıyla 4e bölüp 15dk. kaynattıp,ılınınca içim dedim..ama inanın içemedim ,koşup lavobaya tükürdüm,ya ne iğrenç bişeydi o,çok acıydı,soğan suyundan çok zehire benziyordu,bi de rengi kırmızıydı..sizinki de böle mi oluyor..kesin bişeyi yanlış yaptım,,yoksa bu tadı kimse içemez..nolur acil cevap yazın..siz nasıl yapıyorsunuz,benimki gibi rengi kırmızı mı oluyor??
ya kızlar bişe sorcam,ben de bugün soğanı kabuklarıyla 4e bölüp 15dk. kaynattıp,ılınınca içim dedim..ama inanın içemedim ,koşup lavobaya tükürdüm,ya ne iğrenç bişeydi o,çok acıydı,soğan suyundan çok zehire benziyordu,bi de rengi kırmızıydı..sizinki de böle mi oluyor..kesin bişeyi yanlış yaptım,,yoksa bu tadı kimse içemez..nolur acil cevap yazın..siz nasıl yapıyorsunuz,benimki gibi rengi kırmızı mı oluyor??
daisybaby bende sadece emzirerek 1.5 senede tam 23 kilo verdim.
hayatımda enn çok sınırsız yedigim dönemdi
takma kafana
durmak yok yola devam:dance::dance::dance:
bigecim kabukları soyulacak
5e 6 ya bölünüp kaynatılacak 5 dk
açık sarı bir renk oluyor tadıda acı olmuyor
bildiğin soğan işte :))
cnm maranki de kabuguyla kaynatın dedi bende senin gibi yapıp içiyordum tadı acıydı rengide dedgin gibi kırmızı oluyordu ama tiksinecek kadar degil di bana göre arkadslarda soyup içiyorlarmıs artık bende öyle yapıyorum tadı hiç acımsı olmuyor limon falan sıkmıyorum rahat birsekilde içiyorum :içelim: